Kıyanus Dtm Forum Özel Çekilişi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri,
KIYANUS DTM sponsorluğunda premiumsepet.com foruma özel güzel bir hediye çekilişi düzenlemektedir, katilmaniz için yapmanız gerekenler;

1 - @kiyanus_ instagram hesabını takip etmek
2 - premiumsepet.com sitesine üye olmak
3 - @detailforum instagram hesabını takip etmek
4 - Son olarak instagramda paylaşmış olduğumuz çekiliş postunu beğenmek, altına 2 arkadaşınızı etiketlemek ve kısa bir yorum bırakmak
5- Forum üyelerine 2 çekiliş hakkı verilecektir, ilgili posta lütfen Forum nicklerinizi yazmayı unutmayın.

Evet yapmanız gerekenler sadece bunlar
Çekilişimiz 21.01.2020 tarihinde sona ermektedir.

http://instagr.am/p/B7Si3q0ljpw/
‼Uyarı: Bu çekilişe sahte hesaplar, çekiliş için açılan hesaplar, firma hesapları katılamaz.
Aynı şekilde sahte hesaplar, firma hesapları, çekiliş için açılmış hesaplar, ünlü kişilerin hesapları , etiketlenmiş kişiler birden fazla kere etiketlenemez.
Çekiliş sonrası kazanan hesapların niteliği kontrol edilecektir. Çekiliş kriterlerine uymayanlar ödülü hak edemezler.
Ödül yedek kazanana verilir. Kriterlere uygun hesap sahibi ödülü alır. Aksi halde çekiliş tekrarlanır..

İlgilerinde dolayi @Utopik83 Ramazan beye çok teşekkürler..:)

Son düzenleme:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hayırlı olsun. Evinde gırla pencere bulunan ve annesi artık 60 yaşını aşıp pencere temizlemekte zorlanan biri olarak inşallah bana çıkar :)

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Değerli Detail Forum üyeleri,
KIYANUS DTM sponsorluğunda premiumsepet.com foruma özel güzel bir hediye çekilişi düzenlemektedir, katilmaniz için yapmanız gerekenler;

1 - @kiyanus_ instagram hesabını takip etmek
2 - premiumsepet.com sitesine üye olmak
3 - @detailforum instagram hesabını takip etmek
4 - Son olarak instagramda paylaşmış olduğumuz çekiliş postunu beğenmek, altına 2 arkadaşınızı etiketlemek ve kısa bir yorum bırakmak
5- Forum üyelerine 2 çekiliş hakkı verilecektir, ilgili posta lütfen Forum nicklerinizi yazmayı unutmayın.

Evet yapmanız gerekenler sadece bunlar
Çekilişimiz 21.01.2020 tarihinde sona ermektedir.

http://instagr.am/p/B7Si3q0ljpw/
‼Uyarı: Bu çekilişe sahte hesaplar, çekiliş için açılan hesaplar, firma hesapları katılamaz.
Aynı şekilde sahte hesaplar, firma hesapları, çekiliş için açılmış hesaplar, ünlü kişilerin hesapları , etiketlenmiş kişiler birden fazla kere etiketlenemez.
Çekiliş sonrası kazanan hesapların niteliği kontrol edilecektir. Çekiliş kriterlerine uymayanlar ödülü hak edemezler.
Ödül yedek kazanana verilir. Kriterlere uygun hesap sahibi ödülü alır. Aksi halde çekiliş tekrarlanır..

İlgilerinde dolayi @Utopik83 Ramazan beye çok teşekkürler..:)
Biz teşekkür ederiz.
Bize bu şansı tanıyan forum yönetimine çok çok teşekkürler.

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Bu tarz çekilişler hep sosyal medya üzerinden yapılıyor da sosyal medya kullanmayalar neden dışarda kalıyor madem bir çekiliş yapılacak herkese eşit şartlarda olması lazım diye düşünüyorum...
Haklısınız Efendim.
Bu konu hakkında bizde uzun uzadıya tartıştık kendi aramızda.
Önümüzdeki günlerde belki sezon başlangıcında olabilir sadece detailforum'a özel bir çekiliş yapmayı planlıyoruz.
Bunu da daha farklı bir şekilde yapmayı hedefliyoruz.

Forumda aktiflik durumu, mesaj sayısı, kumbaraya katkı gibi koşulları göz önünde bulundurarak çekiliş algoritmasını buna göre kurgulamayı düşünüyoruz.Henüz Adminler ile bu konuyu henüz istişare etmedik ama mutlaka gelişmelerden sizleri haberdar ederiz efendim :)

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Haklısınız Efendim.
Bu konu hakkında bizde uzun uzadıya tartıştık kendi aramızda.
Önümüzdeki günlerde belki sezon başlangıcında olabilir sadece detailforum'a özel bir çekiliş yapmayı planlıyoruz.
Bunu da daha farklı bir şekilde yapmayı hedefliyoruz.

Forumda aktiflik durumu, mesaj sayısı, kumbaraya katkı gibi koşulları göz önünde bulundurarak çekiliş algoritmasını buna göre kurgulamayı düşünüyoruz.Henüz Adminler ile bu konuyu henüz istişare etmedik ama mutlaka gelişmelerden sizleri haberdar ederiz efendim :)