Kl Pro Klpj7171 Dual Action İncelemesi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Makinenin tablası kaç mm acaba.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15mm tabla 21mm salınım

İnceleme güzel olmuş , eline sağlık.
Aynı makinadan bendede var ve şimdilik eldeki pedlerle kullanıyorum ama buna uygun bir ped alsam daha iyi olacak sanırım.
Pedi yiyen bir sistem sonuçta bu iş için üretileni kullanmak mantıklı olucak

O zaman @Pro ile bi test bekleriz hocam alma arefesindeyim bende :of:
Hadi bakalım sende bir tane patlat yaza sıkı gireriz:cool:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kl pronun bence en büyük problemi kablo uzunluğu ama tablasının genişliğinide beğenmemiştim.

Tablayı arayışlar neticesinde çinden buldum ama en küçüğü 5" yaklaşık 12.5 cm

US $16.99 | Zımpara pedi destek plaka geri tutucu için DAS-21E kısmi rupes çift etkili parlatıcı da parlatıcı 5 "6" 125mm 150mm 5 6 inç
US $16.99 | sanding pad backing plate back holder for DAS 21E partial rupes dual action polisher da polisher 5" 6" 125mm 150mm 5 6 inch -in Power Tool Accessories from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
IMG_20190409_155938.jpg

9 günde geldi kendileri vergi istemediler
Altından gözüken orjinali baya kaba hobi için uğraşanlara gereksiz büyük

Yanyana şöyle gözüküyor

IMG_20190409_155923.jpg

Göbeği, vidası eksiksiz tam oturdu ve çıkarttığımdan hafif.

Hafiflik hem titreşimde avantaj sağladı yarıyarıya azaldı denediğimde ama içindeki yapısal malzemeden çaldılarsa dağılır bu bakalım neler olucak
Sağlam çıkarsa birde 10cm uzatmayla beraber 2"-3" bulabilirsem tam olur:mutlu:

IMG_20190409_155846.jpg IMG_20190409_160100.jpg

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kl pronun bence en büyük problemi kablo uzunluğu ama tablasının genişliğinide beğenmemiştim.

US $16.99 | Zımpara pedi destek plaka geri tutucu için DAS-21E kısmi rupes çift etkili parlatıcı da parlatıcı 5 "6" 125mm 150mm 5 6 inç https://s.click.aliexpress.com/e/VWLsbnCxv
Ekli dosyayı görüntüle 9004

Yanyana şöyle gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 9005

Hafiflik hem titreşimde avantaj sağladı yarıyarıya azaldı denediğimde ama içindeki yapısal malzemeden çaldılarsa dağılır bu bakalım neler olucak

Ekli dosyayı görüntüle 9003 Ekli dosyayı görüntüle 9002
KL markasını severim ben. İlk polisaj makinem de bu markaydı. Einhell den çok daha kuvvetliydi ancak çok daha ağırdı.
Yeni tablan hayırlı olsun bu arada. İnceleme için teşekkürler.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
KL markasını severim ben. İlk polisaj makinem de bu markaydı. Einhell den çok daha kuvvetliydi ancak çok daha ağırdı.
Yeni tablan hayırlı olsun bu arada. İnceleme için teşekkürler.
Teşekkürler dostum bu şekilde daha kıvrak olucak gibi, bosch rotarye alışmıştım bu ondan daha ağır gözükse de çalışırken hissedilmiyor:)

mtekin

Amatör Detaycı
Üye

US $16.99 | Zımpara pedi destek plaka geri tutucu için DAS-21E kısmi rupes çift etkili parlatıcı da parlatıcı 5 "6" 125mm 150mm 5 6 inç
US $16.99 | sanding pad backing plate back holder for DAS 21E partial rupes dual action polisher da polisher 5" 6" 125mm 150mm 5 6 inch -in Power Tool Accessories from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group
Ekli dosyayı görüntüle 9004

9 günde geldi kendileri vergi istemediler

Yanyana şöyle gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 9005

Ekli dosyayı görüntüle 9003 Ekli dosyayı görüntüle 9002
Tabla hayırlı olsun. Çok daha kullanışlı görünüyor. İyi günlerde kullanın. Almak için bir sebep daha çıktı:dusun:

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@Mentalfeed Yeni tabla hayırlı olsun.Bende çok aramıştım bulamamıştım. Türkiye de bulduğum ise uymamıştı. Padleride 150 mm tabana göre almıştım gerçi kullanmadım ama şimdi düşünmeye sevk etti bu durum beni. Yeni tablada 95 liraya geliyor oda düşündürüyor. Ne yapacam şimdi :).

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tabla hayırlı olsun. Çok daha kullanışlı görünüyor. İyi günlerde kullanın. Almak için bir sebep daha çıktı:dusun:
Al al alınmayacak makina değil hobi amaçlı kullanımda problemsiz olcak gibi

Hayırlı olsun ,Küçük tabla ile daha rahat çalışırsın artık.Sevindim bulduğuna.
Aynen öyle abi rahat çalışma eşittir güzel sonuçlar yaz tatlini bekliyorum artık:mutlu:

Çok teşekkürler vermişoldugunuz bilgiler paylaşımlar için bende aldım almakta cok terettüt etmiştim sizin paylaşımları görünce iykide almışım diyorum tekrar teşekkür ederim Allah razıolsun
Cümleden Allah razı olsun inşallah, zaten bilgi paylaşmak forumun temelinde yatan en önemli etmen, bu türkiye şartlarında dar bütçeyle alınacak bu makinanın incelemesinin olmaması büyük eksiklikti
İlk çıktığı zamanlarda 250-400 arası daha elverişli idi

@Mentalfeed Yeni tabla hayırlı olsun.Bende çok aramıştım bulamamıştım. Türkiye de bulduğum ise uymamıştı. Padleride 150 mm tabana göre almıştım gerçi kullanmadım ama şimdi düşünmeye sevk etti bu durum beni. Yeni tablada 95 liraya geliyor oda düşündürüyor. Ne yapacam şimdi :).
Geçenki indirimden bende denk getirdim bana 10$ gelmişti kuponla falan 550₺ ye 12.5 tabla kl pro örneği azdır;)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel makina bende kullanıyorum.
Heleki rotary makinadan sonra bunu kullanmak çok zevkli. Ben çizik almak için kullanmadım sadece ama onuda deniyeceğim

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Kutu içeriği

Makina
Yedek kömür
Alyan
Ped
Kullanım kılavuzu

İlk izlenimim kablo kısa yani çalışırken üçlü priz değilde tek dişi daha mantıklı dizimize çarpacak gibi ikide bir.

Salınımın yapıldığı yerdeki koruma plastiği baya kalitesiz hissettiriyor, kırılmaz ama renk bakımından kötü. Genel plastik kalitesi ve ergonomi gayet güzel

Eldeki hissiyatı çok iyi tutamak yerlerindeki grip yapıda ki plastik kavramayı kolaylaştırıyor

2.2 kg hafifliğine diyecek yok tek elle test için çalıştırabildim, kullanımda da baya farkeder

Titreşimi kıyaslayamam ama yüzeye iyi vuruyor eli hissizleştirecek kadar titretmiyor gibi geldi, ama bu vibrasyonun etkileri hemen belli olacak bişi değil uzun süre kullanımda bir bakmışsın el yok :taraa:

Tablası bana büyük geldi, küçük olsa daha mı iyi olurdu makinaya yakışırdı bilemedim. Birde alacak varsa tablayı tutan alyan var yanında geliyor zaten onunla bir sıkın baya gevşekti bendeki. Titreşimle daha kötü sonuçlar çıkarabilir. Hemen gevşemesin diyede tırtıklı pul koymuşlar, şu türbine benzeyenlerden

İçinden sarı bir ped çıkıyor, orta sert sanki 2500,f5 lik ped gibi. Befar turuncu eskiyor onu taktım dolgusu, yapısı hemen hemen aynı

Potansiyometresi baya hassas geldi ilk etapta, kalkışı baya ağırdan alıyor.
Boscha alışkanlıktanda ayar yerini çok hisli bulmuş olabilirim.

DA bir ürün salınım yaparken pedide döndürüyor.

Salınımın miktarını ürün üzerinde bulamadım yazmıyor ne kutuda,üstünde nede guide denen kitapçıkta. Ben kestiremedim ama tablayı ittirince 2cm rahat bulacak bir fark oluşuyor yani 21mm olabilir mi bilmiyorum. Ben 15 tabla 15 salınım diye aldım

Sesi boscha göre gaayet makul seviyede. Bence sessiz bile

@onurçiko akıttım abi :D Ekli dosyayı görüntüle 6795 Ekli dosyayı görüntüle 6796 Ekli dosyayı görüntüle 6797 Ekli dosyayı görüntüle 6798 Ekli dosyayı görüntüle 6799 Ekli dosyayı görüntüle 6800 Ekli dosyayı görüntüle 6801 Ekli dosyayı görüntüle 6802 Ekli dosyayı görüntüle 6803 Ekli dosyayı görüntüle 6804 Ekli dosyayı görüntüle 6805
Hocam hayırlı olsun benden iki ufak tavsiye
Tablayı tutan vidayı hemen değiştirirn sertleştirme yapmamışlar uygulama esnasında yiv yiyip tablayı fırlattı.
İkinciside içinde çıkan pede sakın güvenmeyin bende ilk denmede daha kaputun yarısında parçalanıp fırladı‍♂️
Ama salınımı yüksek olduğundan vw verniğinde de çizik alabilecek kadar iyi makine aslında. Her orbitalde olduğu gibi rotarye göre sabır istiyor okadar. Tabla boyutu ideal daha büyüğü orbitalde olmaz zaten olsada orbitale göre uygun ped bulması daha da zor.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Konu eskiymiş tapataltan çıkınca bende cahil kaldım nyse yine dursun kenarda yeni alacaklara data olsun. Bu arafa alternatif orbital isteyen arkadaş olursa yurt dışından bir arkadaş getirmeye naz geçebilir. Talep doğrultusunda getirebilir belki arkadaş

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Konu eskiymiş tapataltan çıkınca bende cahil kaldım nyse yine dursun kenarda yeni alacaklara data olsun. Bu arafa alternatif orbital isteyen arkadaş olursa yurt dışından bir arkadaş getirmeye naz geçebilir. Talep doğrultusunda getirebilir belki arkadaş
Estağfurullah, güzel tavsilerin için teşekkürler dostum. İçindeki ped bence tam rotary pedi cayır cayır yakıyor yüzeyi çok hızlı ısınıyor