Alış Klin Duo veya Purestar Duplex havlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
havlu arıyorum dostlar.

Purestar Duplex veya Klin Korea

Havale yöntemi ile alisveriste daha önceden satis yapmis referansli kisiler arıyorum arkadaşlar.

Simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Klin iyidir. :) Bende havlu fetişisti olarak birçok markanın havlusunu denedim, en beğendiğim Klin oldu. Hayırlı olsun.
Klin ile wizard ikisinide kullanıyorum inanın hiç bi fark göremedim twisted pile özellikli havhu olması yeterli bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
purestarla klin kıyaslaması yan yana inceledim kullandım farkı yok yumuşaklık kalite aynı.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Klin ile wizard ikisinide kullanıyorum inanın hiç bi fark göremedim twisted pile özellikli havhu olması yeterli bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Klin, Liquid Elements, Wizard of Gloss, Purestar Duplex ve Sparks denedim, birçoğu halen elimde mevcut. Sparks da twisted pile fakat bence diğerlerinin yanından geçemez. Purestar Duplex ile Liquid elements ve Wizard Of Gloss Blue Marlin fark hissettirmedi. Klin Dou large bir tık daha iyi fakat Large olan biraz fazla büyük geliyor. Alışınca da güzel oluyor tabi :) Şahsi görüşüm bu yönde, kişiden kişiye değiştiği gibi kullanılan araç üzerindeki koruma durumu da aslında havluların performansını etkileyebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...