Duyuru KLIN KOREA Lansman Kampanyası Detail Forum'a Özel | Zero Applicator Hediyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kampanya için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba, telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirseniz 3D güvenlikli mail order sistemi ile ödemenizi yapabilirsiniz.
İnternet siteniz üzerinden alış veriş tapma imkanımız varmı?? Ürünlere burdan bakıp whatsap üzerinden iletişime geçmekten başka şansımız yok mu acaba

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
İnternet siteniz üzerinden alış veriş tapma imkanımız varmı?? Ürünlere burdan bakıp whatsap üzerinden iletişime geçmekten başka şansımız yok mu acaba
Online satış sitemiz bulunmamaktadır. Tüm siparişlerimizi whatsapp ya da telefon ile alıp, gönderimlerini sağladık. Alternatif olarak İzmir yakınındaysanız showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Arkadaşlara mesaj attım ama herhangi bir dönüş yapma gereksinimi görmediler sanırım

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlara mesaj attım ama herhangi bir dönüş yapma gereksinimi görmediler sanırım

Merhaba, eğer dün mesaj gönderdiyseniz cuma yoğunluğundan geri dönülememiş olabilir. Gün içerisinde mutlaka sizinle ilgilenilip, siparişiniz alınacaktır. Teşekkürler.

Uydu 1

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Forum yetkilerini ve MTS kimya ya çok teşekkürler ediyorum böyle güzel ürünleri bizlere ulaştırdıkları için. Bu gün İzmir’de olduğum için MTS kimyayı ziyaret ettim. Başta Berk beye ve diğer çalışan arkadaşlara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. Sağolsun Berk bey hiç üşenmeden bütün ürünleri nerdeyse tanıttı hiç bir sorumu geri çevirmedi Kendilerine başarılar diliyorum eğer izmir ve yakında forumdaşlar varsa misafir olsunlar bir çok ürün var görmüş olurlar güzel yapmışlar mağazalarını.

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Forum yetkilerini ve MTS kimya ya çok teşekkürler ediyorum böyle güzel ürünleri bizlere ulaştırdıkları için. Bu gün İzmir’de olduğum için MTS kimyayı ziyaret ettim. Başta Berk beye ve diğer çalışan arkadaşlara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. Sağolsun Berk bey hiç üşenmeden bütün ürünleri nerdeyse tanıttı hiç bir sorumu geri çevirmedi Kendilerine başarılar diliyorum eğer izmir ve yakında forumdaşlar varsa misafir olsunlar bir çok ürün var görmüş olurlar güzel yapmışlar mağazalarını.
Merhaba, ziyaretiniz ve nezaketiniz için öncelikle teşekkür ederiz. İzmir Showroom yeni yeni kuruluyor. Yakın zamanda tüm detayseverler için ürünlerimizi deneyip, kullanıp satın alabilecekleri deneyim merkezimizi de lanse edeceğiz. Randevulu çalışacağımız bu yeni sistem ile yepyeni bir kullanıcı deneyimi hedefliyoruz. Tüm detayseverleri en kısa zamanda deneyim merkezimize bekliyoruz. :)

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Değerli Forum üyeleri,
Sizlerden gelen sorulardan herkesin faydalanabilmesi için bir toplu cevap gönderisi daha paylaşmak istedik.
  • Havluları ve bezleri kullanmadan önce yıkamama gerek var mı?
Hayır, yok. Neredeyse tüm KLIN ürünlerinde kullanılan ve etiklerde de yer alan CCS (Contaminent Control System) sayesinde, ürünlerimiz ön yıkama ve kurutma işleminden geçmektedir. Bu sayede ürünü paketinden açıp, tüy bırakma riski olmadan güvenle anında kullanabilirsiniz.
  • Ürünleri nasıl yıkamam/kurutmam gerekiyor?
Bu konuda bizim önerimiz deterjansız yıkamada kovada 30-40 derece suda ya da çamaşır makinesinde 30-40 derece kısa programda "sıkma yapmadan" yıkanması. Asarak kurutma yapmalısınız. Şampuan olarak piyasada birkaç markanın mikrofiber şampuanları kullanılabilir. Asla yumuşatıcı kullanılmamalı. Beyaz sirke, sarı şampuan, granül sabun gibi kimyasallar bizim önermediğimiz fakat asla kullanamazsınız demediğimiz ürünler. Bu tarz ürünleri yıkarkan naturel deterjanlar kullanmakta fayda görüyoruz.

Green Monster bezi yukarıda yorumuma dahil değil. Yapısı gereği çok farklı ve dayanıklı bir bez olduğu için Green Monster'ı deterjan ile yıkayabilirsiniz.
  • Softy serisinin diğer yıkama ürünlerinden farkı nedir?
Softy Mitt ve Wash Pad yapısı gereği inanılmaz yumuşak, soft ve güvenli ürünlerdir. Dokusu peluş mikrofiberdir. @Uydu1 Bey 'in ürünü eline aldığındaki tepkisi yanlış hatırlamıyorsam bunu lif olarak banyoda kullanırım dedi :) Wash Pad'in su emme kapasitesi oldukça yüksektir.
  • Aracımın iç aksamında kullanılabilen ürünler hangileri?
Kumaş temizliğinde Bubble Interior, torpido ve konsolda CleanTowel 10pk, Deri aksamlarda da Zero Finish HD 5pk kullanılabilir.
  • Ay başında maaş alınca sipariş vereceğim. Stoğu biten ürün var mı?
Sure Safe Apron önlüğümüz tükendi. Zero Finish HD beyaz renki bezimiz az kaldı. Bir de Drying DUO EVO serileri kritik stoklarda şu anda. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var.
  • Kampanya sonrası fiyatlar ne olacak?
Artan döviz kuru, komisyon ve maliyetler eklendiğinde ürünlerin satış fiyatlarında yaklaşık %30 artış olacak. İzmir merkezimizden sizlere elimizden geldiğince destek olmaya, ürünlerimizi en ekonomik şekilde size ulaştırmaya çalışacağız.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar,

Son düzenleme:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Marmarise tatile giderken @MG Polisaj showroom a uğradım gerçekten harika bir yer berk bey çok yardımcı oldu ürün tanıtımı konusunda sıkılmadan her ürünü güzelce detaylıca anlattı ürün denemek için yapılan uygulama stüdyosu müthiş çok profesyonel bayıldım …Ürünlerimi teslim aldım herşey için sağolsunlar ayrıca @Pro ya bize bu kaliteli ürünlere ayrıcalıklı olarak sunulmasına verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben daha önce 3 tane wizard of gloss aldım 10 kurulamada 1 yıkıyorum çünkü bez kirlenmiyor kuruladıktan sonra asıyorum ipe kuruyunca tekrar bagaja atıyorum devamlı yıkılarak bezide yormamış oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...