Duyuru KLIN KOREA Lansman Kampanyası Detail Forum'a Özel | Zero Applicator Hediyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Marmarise tatile giderken @MG Polisaj showroom a uğradım gerçekten harika bir yer berk bey çok yardımcı oldu ürün tanıtımı konusunda sıkılmadan her ürünü güzelce detaylıca anlattı ürün denemek için yapılan uygulama stüdyosu müthiş çok profesyonel bayıldım …Ürünlerimi teslim aldım herşey için sağolsunlar ayrıca @Pro ya bize bu kaliteli ürünlere ayrıcalıklı olarak sunulmasına verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 adet drying duo evo L ve 1 adet Glass shine cam bezi aldım. Bugun teslim edildi.
Ben daha önce böyle bir kurulama havlusu görmemiştim, gerçekten dokusu çok güzel kocaman bir havlu.
Burdan kampanyayı bize sağladığı için @Pro ’ya ve ilgisinden dolayı firma yetkilisi Berk Bey’e teşekkür ederim.

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
@MG Polisaj Kampanya için çok teşekkür ederiz. Benim açımdan ters zamana denk geldi. Malum, okullar açılacak, alışveriş bir türlü bitmedi.
Ürün almak niyetindeyim, umarım kampanya bitmeden yetişirim. :(
Merhaba Hakan Bey, emin olun biz de fiyatları bu seviylerde tutmayı çok istiyoruz fakat döviz kurları ve her geçen gün artan maliyet kalemleri bizleri de oldukça zorluyor. DF ailesi ile güzel bir kampanya ile tanıştık, umarız daha iyilerini de yapacağız. Sevgiler.

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
@MG Polisaj bu markayı bizlerle buluşturduğunuz için teşekkürler . kampanya bitmeden sipariş geçeceğim bende umarım.

bir sorum olacaktı yıkama havlularınızın temizlik ve bakımını nasıl yapıyoruz. evde perwol serileri var. deterjan yumuşatıcı devir derece vs, yoksa elde mi yıkamak lazım .

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
@MG Polisaj bu markayı bizlerle buluşturduğunuz için teşekkürler . kampanya bitmeden sipariş geçeceğim bende umarım.

bir sorum olacaktı yıkama havlularınızın temizlik ve bakımını nasıl yapıyoruz. evde perwol serileri var. deterjan yumuşatıcı devir derece vs, yoksa elde mi yıkamak lazım .
Merhaba, bu konudaki bir mesajımda toplu olarak yanıt vermiştim ama aşağıya ayrı olarak tekrar kopyalıyorum;

• Havluları ve bezleri kullanmadan önce yıkamama gerek var mı?
Hayır, yok. Neredeyse tüm KLIN ürünlerinde kullanılan ve etiklerde de yer alan CCS (Contaminent Control System) sayesinde, ürünlerimiz ön yıkama ve kurutma işleminden geçmektedir. Bu sayede ürünü paketinden açıp, tüy bırakma riski olmadan güvenle anında kullanabilirsiniz.
  • Ürünleri nasıl yıkamam/kurutmam gerekiyor?
Bu konuda bizim önerimiz deterjansız yıkamada kovada 30-40 derece suda ya da çamaşır makinesinde 30-40 derece kısa programda "sıkma yapmadan" yıkanması. Asarak kurutma yapmalısınız. Şampuan olarak piyasada birkaç markanın mikrofiber şampuanları kullanılabilir. Asla yumuşatıcı kullanılmamalı. Beyaz sirke, sarı şampuan, granül sabun gibi kimyasallar bizim önermediğimiz fakat asla kullanamazsınız demediğimiz ürünler. Bu tarz ürünleri yıkarkan naturel deterjanlar kullanmakta fayda görüyoruz.

Green Monster bezi yukarıda yorumuma dahil değil. Yapısı gereği çok farklı ve dayanıklı bir bez olduğu için Green Monster'ı deterjan ile yıkayabilirsiniz.

MG Polisaj

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Herkese tekrar merhaba,
KLIN KOREA kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilginiz için öncelikle DF ailesine teşekkür ederiz. Bugüne kadar alınan tüm siparişler kargolandı ve yeni sahiplerine ulaştırıldı.
Bu vesile ile kampanyamızın bitiş tarihinin YARIN olduğunu hatırlatmak isteriz. Teşekkürler.

Bytatto

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba geçen hafta alamadım bitiş tarihi aklımdan çıkmış 1 adet kurulama havlusuna ihtiyacım var kampanya dahilinde alabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...