Koch chemie felgenblitz demirtozu ortak alım

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Emre hocam mahalleyide yazda adam geçerken uğrayıp alsın ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Okan48' Alıntı:
Emre hocam yazda adam geçerken uğrayıp alsın ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küçükçekmece hocam. Almak isteyen kargo ödemek istemeyen her şekilde gelir alır. Ben olsam öyle yapardım.

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
emredkmn' Alıntı:
Güncel. Son 1 litre. Tercihen İstanbul Avrupa yakası.

Merhaba;Bu ürün pasta-cila öncesi boya üzerindede kullanılırmı?Eğer kullanılıyorsa ben almak isterim,Kardeşim bağcılarda :)

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
serden' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
Güncel. Son 1 litre. Tercihen İstanbul Avrupa yakası.

Merhaba;Bu ürün pasta-cila öncesi boya üzerindede kullanılırmı?Eğer kullanılıyorsa ben almak isterim,Kardeşim bağcılarda :)

Bu ürünün çalışması için pasta cila yapılması şart değil etkisini her şekilde gösteriyor fakat temizlenmiş pürüzsüz bi yüzeye uygulanırsa etkisi artar

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
emredkmn' Alıntı:
Bu ürünün çalışması için pasta cila yapılması şart değil etkisini her şekilde gösteriyor fakat temizlenmiş pürüzsüz bi yüzeye uygulanırsa etkisi artar
Şöyle,aracıma hareler ve kılcak çizikler için pasta yapacağım,ondan önce bu ürünle kaportadaki demirtozlarınıda temzileyebilirmiyim?Sadece jantlar içinmi demek istemiştim?

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Ben jantları bilberyy ile hemde çok sulandırmadan ,fakat bazı sararmış yerleri ve demiz tozlarını sökemedi,en az 15 dakika beklettiğim halde.Bunu alarak çıkmayan yerleri temizlemek,ve kaportaya kullanmak istiyorum

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
serden' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
Şöyle,aracıma hareler ve kılcak çizikler için pasta yapacağım,ondan önce bu ürünle kaportadaki demirtozlarınıda temzileyebilirmiyim?Sadece jantlar içinmi demek istemiştim?

Ya pardon özür dilerim konuları karıştırmışım protector wax konusu sanıyorum.. şimdi farkettim. Evet kaportada kullanılabiliyor ürün pasta cila öncesinde. Kusura bakmayın tekrardan..

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Ok.o zaman ben alırım.Bana özelden iban gönderin.yarın yatırırım.Dediğim gibi kardeşim bağcılarda bir şekilde teslim yapılır.Bana 15 gün sonra lazım olacağından hallederiz bir şekilde

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Emre forumdan birisi arıyordu, sen bitirmediysen elinde kaşan varsa mesaj at sana zahmet. Sen sipariş ver eksik kalanı ben alırım nasılsa birileri çıkar dedim en son sonra ne yaptın bilmiyorum çünkü. :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
serden' Alıntı:
Ok.o zaman ben alırım.Bana özelden iban gönderin.yarın yatırırım.Dediğim gibi kardeşim bağcılarda bir şekilde teslim yapılır.Bana 15 gün sonra lazım olacağından hallederiz bir şekilde
Sedat Abi ben Emre ile görüşecem İstanbula geçince srnin emaneti de alırım istersen diğer ürünler ve ilaçlar beraber yollarım sana ya da kardeşe nasıl dersen. 2 kere iş olmasın.

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
nuriksari' Alıntı:
serden' Alıntı:
Sedat Abi ben Emre ile görüşecem İstanbula geçince srnin emaneti de alırım istersen diğer ürünler ve ilaçlar beraber yollarım sana ya da kardeşe nasıl dersen. 2 kere iş olmasın.

Sağol kardeşim,aynen öyle yapalım.Kardeşim hepsini bir şekilde teslim alır,bana gönderir

emredkmn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
nuriksari' Alıntı:
serden' Alıntı:

Abi selamlar meşgulüm bu aralar malum durumlar biliyorsun evlilik arefesi.. Ben ürünü aldım hazır duruyor şuan. @serden hocamla da görüştük. Kardeşi teslim alacaktı. Ne zaman nasıl derse öyle hallederiz problem değil benim için.

serden

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
emredkmn' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

Abi selamlar meşgulüm bu aralar malum durumlar biliyorsun evlilik arefesi.. Ben ürünü aldım hazır duruyor şuan. @serden hocamla da görüştük. Kardeşi teslim alacaktı. Ne zaman nasıl derse öyle hallederiz problem değil benim için.
Emre kardeşim,Nurettin kardeşim alacak emanetimi,elindeki diğer malzemelerle kardeşime teslim edecek.

Saygılar