R rewhere Amatör Detaycı Üye Bugün 14:18 #21 Katılım 29 Eki 2025 Mesajlar 117 Beğeniler 287 Yaş 38 İl Zonguldak Bugün 14:18 #21 Gs yi ön yıkama için kullanırken kir sökücülüğünü köpük formuna göre sprey formda daha başarılı buluyorum. Bilmiyorum sizler ne dersiniz bu konuya.
Gs yi ön yıkama için kullanırken kir sökücülüğünü köpük formuna göre sprey formda daha başarılı buluyorum. Bilmiyorum sizler ne dersiniz bu konuya.
Enes Gökmen Usta Detaycı Üye 26 dakika önce #22 Katılım 28 Mar 2025 Mesajlar 336 Beğeniler 1,667 İl Ankara 26 dakika önce #22 rewhere' Alıntı: Gs yi ön yıkama için kullanırken kir sökücülüğünü köpük formuna göre sprey formda daha başarılı buluyorum. Bilmiyorum sizler ne dersiniz bu konuya. Genişletmek için tıkla ... Kaput altı temizliğinde kullanırken bu durumu bende fark etmiştim. İnce Garaj Mehmet abide sprey formun kir çözücülüğünün daha iyi olduğunu söylemişti.
rewhere' Alıntı: Gs yi ön yıkama için kullanırken kir sökücülüğünü köpük formuna göre sprey formda daha başarılı buluyorum. Bilmiyorum sizler ne dersiniz bu konuya. Genişletmek için tıkla ... Kaput altı temizliğinde kullanırken bu durumu bende fark etmiştim. İnce Garaj Mehmet abide sprey formun kir çözücülüğünün daha iyi olduğunu söylemişti.