Ortak Alım Koch Chemie Motorplast Ortak Alım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

detayne

Çaylak Detaycı
Üye
Ürünü bugün 17:00 de teslim aldım. :alkisss: Pazar günü teslimat ve Sürat kargo tarafından yapılması şok etti. :saskin: Normal zamanlarda epey gecikmeli teslimatlarından tecrübeyle Salı veya Çarşamba günü teslim alırım diyordum.
Kapak üstten naylon ile sarılmış. Çok hafif bir sızıntı vardı. Bir önceki gün 3 günlük yoldan kolonya siparişim geldi. Hiç sızıntı yoktu. Kolonya tıpası naylon ile sarıldıktan sonra kapatılmıştı. Sıvı gönderimlerinde püf noktası olarak not düşüyorum.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ürünü en doğru şekilde nasıl kullanabiliriz? Deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Örn; koruma sonrası kaç dakika sonra araç kullanılmalı, tek kat mı çift kat mı uygulanmalı? Herhangi bir bez ile ürün yayılmalı mı?
En doğru uygulama şu şekildedir

Soğuk motor temizlenir ardından kurulanır kuru yuzeye hava tabancası ile spreylenerek yani her yüzeye gelecek şekilde atılır ve 12 saat kürleşmeye bırakılır fazlalık bastımadan kurulanır. Kaynak Koch chemie germany. Herkesin hava tabancasına ulaşamayacağını varsayarak sizlerin yapabileceği şu olur; Temizlik ardından kuru yüzeye sprey ile bocalanır ve kürleşmeye bırakılır 12 saat sonrasında kürleşme tamamlanınca kurulanır

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ürünü @ege üstadın dediği gibi uygulayabilirsiniz. Kuru ya da hafif ıslak yüzey fark etmez her iki varyasyonda uygulanabilir.
Aşağıdaki videoda hem susuz motor yıkama tekniği hem de ürün uygulaması var. Ben motor bölümünü bu şekilde temizleyip ardından ürünü Ege beyin de dediği gibi hafif ıslak ya da kuru yüzeye uzaktan homojen püskürtmeye çaba göstererek uyguluyorum.
ben metal kısımlara da sıkıyorum güzel bir final bırakıyor. Ürünü sıktıktan sonra fazlalığını bezle hemen almak yerine 12 saat kürleşmeden sonda bu işlemi yapıyorum. Benim tercihim kuru yüzeye uygulamak.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim ürün ofise gelmiş ama ofis kapalı olduğu için teslim alamadım. Eve getirmelerini rica ettim, duruma göre belki getirebileceklerini söylediler.
Bakalım, kısmet. :)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yahu motora su tutulur mu?birde sulandırma oranı nedir?
Motora su tutulur tabii ki. Güncel motorların bir çoğu hava emiş borusu dışında su içerisinde çalışabilir olarak tasarlanmıştır.

Ürünü sulandırmadan direk uyguluyorsunuz.

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Araç tsi leon sanırım. Bende de aynı motor var fakat bu kadar başarılı şekilde temizleyemedim. Rica etsem yapılan adımları,kullanılan malzemeleri ve yoğunluk oranlarını yazabilir misiniz :) görünen kısımlar temizleniyor fakat kablo kenarları vs çamurumsu tabaka kaplı şekilde kalıyor yine :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Modifiye marolex 1.5 lt içinde b33 ve orange köpük ve fırçalama ardından sıcak su durulama ve motorplast final.. Bu arada ürünü vrc şişesine koydum..
Maşallah sonuç harika görünüyor. Sanıyorum bayide teslim edildiği gün bile bu kadar temiz değildir. :)

Edit: Sonradan dikkatimi çekti de kilit kısmının olduğu bölümde bir ilgi istiyor sanki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...