Koch Chemie Protector Wax İnceleme

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Oguzbzkrt' Alıntı:
Okan48' Alıntı:
1-100 /1-200 denedim 1-200 de karar kıldım . İlk yıkamamda 1-100 den güzel bi sonuç aldım parlaklık bi tık arttı. 1-200 ıkıncı yıkamamda kullandım kayganlık 1-100 e gore 1-200 bı tık daha iyi diyebilirim. Ben benzinlik tayfa oldugumdan sık yıka ürünleri beğeniyorum. Fiyat olarak ucuza aldık zaten kapı arası jant kaput arası bagaj arası gibi yerlerde güzel iş yapıyor. Su iticilik sağlıyor. Elimdeki pompaya sırıngayla 1-200 olarak hazırlıyorum önceden giderken yanıma alıp ön yıkamadan sonra basıyorum yıkıyorum ben henüz eksi bir tarafını görmedim jantlarımda koruma olmamasına ragmen su iticiliği var . Toz tutuyormu tutmuyormu bilmiyorum ben toz tutmasına mahal vermeden genelde aracımı yıkıyorum saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
açıklamalar için teşekkurler hocam. fethiyeye yolunuz  düşerse bizim ev musait yaparız bişeyler :)

Bir 2 aya kadar marmariste olucam tayinim geri oraya cıkacak neden olmasın :))

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba, hazır açılmış konu varken bende buraya paylasim yapayım dedim.
İncelemem amatörce ve şahsi fikir icermektedir :)
Ürünü foam lance ile uyguladim, konuyu paylaşan arkadas 1/200 oranlama yetersiz gelir demisti sanirim, o vur dedi ben öldürdüm ve 800 ml su ile 50 ml koch chemie pw ekledim. Oranlamasi yüksek oldu baya, kullanirkende fark ettim videoda sizde fark edersiniz :)
Oncelik ile uygulama videosu gelsin
https://youtu.be/bSOJeeEF0OQ

Sonrasında ise kapida ufak bir su testi
https://youtu.be/r0bT4XaIgMU
(Martı sesi ile çok uyumlu oldu) :)
Birkaç foto

Ürünü beğendim fakat bir daha alirmiyim almam :)
Almama nedenim pahali olmasi ve ayni katogeride değil farkindayim ama fusso coat in yanindan bile geçemez. Yani ürün bana hitap etmiyor. Ürünü alıp beğenen ve kullanan arkadaşlara saygım var ürünü kötüleme gibi bir niyetim de yok, ben el ile wax atip bekleyip, kurutup :), sonrada wax bezi ile onu saatlerce silme taraftariyim.

akoca13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hızlı sık sil için bence gayet yeterli boncuklar gayet muntazam ... Test için teşekkürler . Bende farklı bir sonuç aldım

Lenovo K920 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Test için teşekkürler, yıkamalar arası bu tarz pratik ürünler bazen iyi oluyor.Öyle zamanlar oluyor ki qd bile sıkıp silmeye vakit olmuyor.BU tarz yıkamalar için can simidi.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
ccibb' Alıntı:
Arkadaşlar finale ile kıyas yapabilecek var mı
Finaleyi elden çıkarıp buna geçmek saçma mı olur
Halihazırda finaleden memnun oluğumu belirteyim
@onurçiko abim gerekli açıklamayı yapmış. Bende bir ekleme yapmak istiyorum.

İkisinin kullanım amacı farklı. Finale, içinde az da olsa temizleyici etki barındırıyor. Ayrıca kuru araç üzerine kullanılması tavsiye ediliyor. Tabii ıslak da kullanılabilir.

Protector wax ise ıslak araca, fıs fıs şeklinde veya foam lance ile kullanılıyor.

Bu nedenle finalenin ikamesi protector wax değildir. Bence finale ile devam edebilirsiniz siz. Ancak çok merak ediyorum derseniz de forum üyelerinden az miktarda satan olursa deneyebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@aLmera41 inceleme için teşekkürler.

oran biraz fazla olmuş sanırım aracın üzerinden uzaklaşamıyor yaptığınız karışım :D

Protector wax, kullanıcıların tecrübesi olmadığı için çeşitli sulandırma oranları ve çeşitli yöntemlerle deneniyor.

Sizin de kullanıcı yorumlarınız bu ürün için altın değerinde.

Avantajları olarak, zaman tasarrufu, kolay bir yöntem ile koruma etkisi, aracın kapı içleri vs. gibi çoğu yere ulaşabiliyor olması.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Oguzbzkrt' Alıntı:
technologyst' Alıntı:
Bende maraş'tan çıksam balık herhalde yeniden doğum yapar bizde çocuğunu yeriz :) @Dragstar" @"Oguzbzkrt
siz gelcek olun ben elimle tutarım balığı

Teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
aLmera41' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, hazır açılmış konu varken bende buraya paylasim yapayım dedim.
İncelemem amatörce ve şahsi fikir icermektedir :)
Ürünü foam lance ile uyguladim, konuyu paylaşan arkadas 1/200  oranlama yetersiz gelir demisti sanirim, o vur dedi ben öldürdüm ve 800 ml su ile 50 ml koch chemie pw ekledim. Oranlamasi yüksek oldu baya, kullanirkende fark ettim videoda sizde fark edersiniz :)
Oncelik ile uygulama videosu gelsin
https://youtu.be/bSOJeeEF0OQ

Sonrasında ise kapida ufak bir su testi
https://youtu.be/r0bT4XaIgMU
(Martı sesi ile çok uyumlu oldu) :)
Birkaç foto

Ürünü beğendim fakat bir daha alirmiyim almam :)
Almama nedenim pahali olmasi ve ayni katogeride değil farkindayim ama fusso coat in yanindan bile geçemez. Yani ürün bana hitap etmiyor. Ürünü alıp beğenen ve kullanan arkadaşlara saygım var ürünü kötüleme gibi bir niyetim de yok,  ben el ile wax atip bekleyip, kurutup :), sonrada wax bezi ile onu saatlerce silme taraftariyim.

Hocam inceleme için teşekkürler. Yalnız su iticilik konusunda herhangi bir katı waxı bile fusso ile kıyaslamak anlamsız olur, hele hele böyle qd ürünlerini kıyaslamak çok haksızlık olur ilgili ürüne.

Benim kullandığım ilk wax fussoydu. Onun su iticiliğini gördükten sonra, ondan sonra kullandığım 2-3 wax'da acaba ben mi uygulayamıyorum neden su itmiyor bu waxlar diye düşünüyordum. Meğersem itiyormuş su. Ben fusso'yu emsal aldığım için bana öyle geliyormuş.

Yani demem o ki fusso ile kir iticilik konusunda hiç bir ürün kapışamaz.

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
@umrdmr rica ederim, konunun basinda belirttigim gibi ben acemiyim ve elimde olan ürünleri degerlendirdim. Fusso ile ayni katogoride olmadığını benim tercihimin fussodan olacağını belirtmiştim. Elimde sonax hizli ciladan baska bir ürün olmadığı için ve ilk defa foam lanche ile cilali sanpuan attığım icin sadece begenip begenmedigimi belirtmek istedim.
Saygılar :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
aLmera41' Alıntı:
@umrdmr  rica ederim, konunun basinda belirttigim gibi ben acemiyim ve elimde olan ürünleri degerlendirdim. Fusso ile ayni katogoride olmadığını benim tercihimin fussodan olacağını belirtmiştim. Elimde sonax hizli ciladan baska bir ürün olmadığı için  ve ilk defa foam lanche ile cilali sanpuan attığım icin sadece begenip begenmedigimi belirtmek istedim.
Saygılar :)
Bence elinizdeki fussoyu bitirmeden yeni bir wax alın. Fusso her zaman çeyizinizde dursun sadece tampon ve marşpiyellere uygulamak için. :)

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Authentic düşünüyorum dayanami az ama parlaklığı daha iyiymiş :) fiyatida zymol e göre uygun.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
aLmera41' Alıntı:
Authentic düşünüyorum dayanami az ama parlaklığı daha iyiymiş :) fiyatida zymol e göre uygun.

Hocam kullanmadım, ama kullanan birileriyle görüşün. Dayanımı az değil, dayanımı yok diyenler var Authentic için. Baya ilk yıkamada gitti diyen var . :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Authentic yazın 1 ay/2-3 yıkama gidiyor bende. Aslında tam olarak gitme demeyelim de boncuklanma azalıyor.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
5 dakika önce baya bildiğimiz lanet benzinlik fırçası ve köpüğüyle yıkanmış, korumadan eser dahi olmayan ve hatta düzenli olarak bu şekilde yıkanan arkadaşımın aracına koch chemie protector wax uyguladık. 1:200 sulandırdık 10ml ürün kullandık. Sonuç:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@emredkmn Çok başarılı sonuç vermiş, fakat hareler gözümü kör etti resmen.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
@emredkmn Çok başarılı sonuç vermiş, fakat hareler gözümü kör etti resmen.

Abi adamı şu pwyi pompalı şişeyle sıkmaya zor ikna ettim yeminle. Hare mare hak getire . bu ne zaman bitecek sıkıldım diyodu 2 litreyi uygularken .

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Bende de var bu üründen. Kendi arabamda sealant var, korumasız bir arabada deneyip sonucu paylaşırım arkadaşlar