Koch Chemie Protector Wax (PW) Ortak Alım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@nuriksari sen ürün bölerken elime çekirdeği alıp seni izlemek istiyorum :D
Murat @Murat gel dostum beraber bölelim çay çekirdek benden. :)

@nuriksari bende sen paketleme yaparken izleyebilir miyim :) kısa Marlboro + çay eşliğinde
Sen de gel dostum @multispace 3 kişi bölelim çayın sigaran benden. Hem çekirdek de var.

İşe girişince @nuriksari senin Marlboro paketine çöker. Demedi deme :)
7 sene oldu bırakalı sigarayı Murat @Murat. 13 sene içtiğimde toplam 13 tane sigara almamışımdır kimseden. O kadar malzeme bölerken sigara değil nargile anca keser zaten. ;)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Pakedi cebinden çıkarmadan içmeyi öğrenmiş olmalısınız askerde :)
İmkan varsa sigara dağıtmak da zevklidir askerde. Tabi paket heryerde çıkarılmaz cepten ve 2 çeşit sigara taşımak racondandır biri ikramlık ona buna biri kendine ve arkadaşlarına..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Zor iş gerçekten ürün bölmek.

Kimse de dememiş ki yardıma gelelim. Herkes çay sigara çekirdek peşinde.

Neyse ben de yardıma geleyim bari :D

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zor iş gerçekten ürün bölmek.

Kimse de dememiş ki yardıma gelelim. Herkes çay sigara çekirdek peşinde.

Neyse ben de yardıma geleyim bari :D
Can @_CaN_ eksik olma. Ben sana konum atacam ürünleri bölerken sen bakma bunlara hep goy goy iş yapana da mani olur bunlar. :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
O zaman listeyi güncelleyelim ben krndi payımı da 0.5lt den 1lt ye çıkartayım. Listeden @burakaydemir @mtekin @Mentalfeed den bir ya da iki kişi de 0.5lt den 1lt ye çıkarsın talebi listeyi tamamlamış olalım yoksa çok fazla ortak alım ürünü yaptık şimdilik onlarla idare edelim bu konuyu kapatalım. Ben istedim ki tek kargoda çok kişi ürün çeşitliliği sağlamış olsun yoksa bu kadar ürün nasıl bölüp uğraşıp gönderecez onu da bilmiyorum. ;) bu alım da olursa 75LT ürün olacak toplamda.
3d grand slamda liste tamamlanması için gönüllü oldum. Birisi de pw de gönüllü olursa ortak alımı tamamlarız. Ürünleri bölmede kolaylıklar diliyorum.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim whatsapotan mesajlaşalım listedekilerle ödemeleri halledelim yarın siparişi geçeyim. Gene bu arada 500ml isteyen olursa konuya ö.m atsın bendekinden verebilirim.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Listeyi güncelledim whatsapotan mesajlaşalım listedekilerle ödemeleri halledelim yarın siparişi geçeyim. Gene bu arada 500ml isteyen olursa konuya ö.m atsın bendekinden verebilirim.

Ben alabilirim hocam varsa

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Konuyu kapatabilirz admşn kalabalık yapmasın ortak alım konusunu tek başlıkta toparlıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...