Koch chemie pw nms fb ortak alım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

allper8

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Herkeze merhabalar arkadaşlar.
Yakın çevremde cahiliye döbeminfe yardımcı olmaya çalıştığım birkaç arkadaşım var ürün alıp böleyim bari azar azar işleri görülsün hemde ucuza gelsin derken oldu olacak büyütelim formda da paylaşalım dedim.
Alınacak malzemeler ve fiyatları

Koch chemie NMS. Litresi 50tl
Koch-Chemie FB. Litresi 50tl
Koch-Chemie PW litresi. 90tl

Bağzı ürünler özellikle PW kimyasala dayanıklı şişede gönderilecek tercihe göre FB de gönderilebilir. Kimyasal dayanıklı şişe fiyatı 3tl 5tl civarı tahminim toptancıya gidip alacam.
Kargo ptt den indirimli karşı ödemeli olarak gönderilecektir.
Talep pw 9lt nms ve fb 8lt sınırlıdır. Yeterli talep oluşmama durumunda alım iptal edilebilir.

Ekli dosyalar

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Fiyatlar (pw hariç) temizlik madeninden ve nakit olarak alınırsa biraz daha düşebilir. Bende bakmıştım ama bu ay alamayacağım için ortak alımdan vazgeçmiştim. Listeye GS ve RRR’da eklenirse oldukça yararlı bir ortak alım olacaktır. Ürünlerin linkini bırakıyorum.

Koch Chemie FB Felgenblitz säurefrei Jant Balata Demir Tozu Temizleyici 11lt

462/11=42 kredi kartı ödeme

Koch Chemie NMS Boya Koruyuculu Ve Cilalı Nano Şampuan 10 kg

450/10=45 kredi kartı ödeme

Koch Chemie Rrr Reactive Rust Remover-Güçlü Demir Tozu Temizleyici 11LT

735/11= 67 kredi kartı ödeme

Koch Chemie GS Green Star Genel Amaçlı Temizleyici 11lt

269/11= 24.50 kredi kartı ödeme

Şimdiden elinize sağlık gayet mantıklı bir toplu alım olacağını düşünüyorum kolay gelsin. Konya’ya selamlar.

alper_ipekci

Çaylak Detaycı
Üye

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Herkeze merhabalar arkadaşlar.
Yakın çevremde cahiliye döbeminfe yardımcı olmaya çalıştığım birkaç arkadaşım var ürün alıp böleyim bari azar azar işleri görülsün hemde ucuza gelsin derken oldu olacak büyütelim formda da paylaşalım dedim.
Alınacak malzemeler ve fiyatları

Koch chemie NMS. Litresi 50tl
Koch-Chemie FB. Litresi 50tl
Koch-Chemie PW litresi. 90tl

Bağzı ürünler özellikle PW kimyasala dayanıklı şişede gönderilecek tercihe göre FB de gönderilebilir. Kimyasal dayanıklı şişe fiyatı 3tl 5tl civarı tahminim toptancıya gidip alacam.
Kargo ptt den indirimli karşı ödemeli olarak gönderilecektir.
Talep pw 9lt nms ve fb 8lt sınırlıdır. Yeterli talep oluşmama durumunda alım iptal edilebilir.
bir litre nms alabilirim

allper8

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar buradan pek bir talep yoğunluk olmayınca biz arkadaşlarla aramızda toplu bir şekilde girdik listeler siparişler belli oldu bu hafta içinde alım ve gönderiler tamamlanacak. Ne yazıkki ek yapacak kadar da buradan da talep olmuyor.

@erdal.t, abi ‍♂️ ws de beraberiz abi oranda konusu geçmişti ws den konuşalım. Eğer oradan yazdırdıysan listede vardır abi

allper8

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Koch Chemie FB Felgenblitz säurefrei Jant Balata Demir Tozu Temizleyici 11lt

462/11=42 kredi kartı ödeme

Koch Chemie NMS Boya Koruyuculu Ve Cilalı Nano Şampuan 10 kg

450/10=45 kredi kartı ödeme

Koch Chemie Rrr Reactive Rust Remover-Güçlü Demir Tozu Temizleyici 11LT

735/11= 67 kredi kartı ödeme

merhabalar yeni üye oldum. Bu yukarıda kopyaladıklarımdan almak isterim. Alım şekli nasıl bi fikrim yok. Bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim. İyi günler.
Ustam şöyle yapılıyor genel sistem bir yada birkaç kişi çıkıyor alınacaklar toplu alalım ucuza gelsin fazlasında formda paylaşalım diyor.
Misal 5 yada 10lt listeler oluşup paylaşılıyor herkez parasını gönderip ürün alınıp listedekilere kargo ile gönderiliyor.
Yani kk ödeme imkanı ne yazıkki yok. Listeler dolmadı mı alım iptal oluyor. Limitin üzerindeki talepler sona kalan dona kalır oluyor.

allper8

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Yeterli talep gelmemesi üzerine formdan değilde. Nuriksarı sağolsun arkadaş çevremizce 45lt ürün listelendi toplanıp paylaşılacak. Umarım ileriki zamanlarda devamı olur ihtiyaç halinde. Teşekkürler
Alım iptal

Konu kapatılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...