Koch Chemie RRR ortak alım

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Hocam temizlikmadeninde var yanlis gormediysem
Aslında onlarla görüşsem de bize bölüp kargolasa aynı paraya iş bitmiş olur, biz de uğraşmamış oluruz. Bizim kadro tamamlansın onu da deneyeceğim. Yok derlerse de ben alıp, kimyasal dayanımlı şişe de sipariş edip bölüp yollayacağım artık.

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Benimde aklima geldi herkes adresini ona gonderir uc arkadas daha alirsa eger. Birde koch chemi fb mi alsak bu urun jantlara luks olucak gibi geldi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benimde aklima geldi herkes adresini ona gonderir uc arkadas daha alirsa eger. Birde koch chemi fb mi alsak bu urun jantlara luks olucak gibi geldi
Her iki ürünü de denemiş olarak söylüyorum. Rrr harika bir ürün fb biraz daha pasif kalıyor gibi geldi. Rrr kıvam olarak daha akışkan

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam fb yi jantlara sikariz diye demistim rrr yide kaportaya maliyet duser diye fb ucuz diye neyse biz bi rrr yi alalim da hayirlisiyla

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam fb yi jantlara sikariz diye demistim rrr yide kaportaya maliyet duser diye fb ucuz diye neyse biz bi rrr yi alalim da hayirlisiyla
Felgenblitz demirtozu sökücü etken maddeli fant temizleme ürünü. Reactive Rust Remover demirtozu sökücü olarak geçiyor. Elimde varken bende FB kullanıyordum boyad sıkıntı olmuyor ama RRR daha iyi çalışıyor

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Onur hocamında dediği gibi ürün 11 kg olduğunu göz önünde bulunduralım. Ürünü kg olarak böleriz ama önemli olan kaç litreye takabül eder

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Bi kisi birbucuk alir bir kisi daha gelse alim tamam bence sira tedarik ve paylastirmada

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Abi vazgeçip yorum silenler olmasa tamam olacak ama neyse canları sağolsun. Bölünmüş olarak bulması zoe bir ürün. Kararsızlık yaşamayın.

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@brkgok @abarutcu40 @Fatihkandemir @Mugzy @derossi @DODANLI @adıgüzel @Unique @Fuel Economy @OmerNecmi54 benimle de beraber 11 yapıyor. 1kg kişi başı olacak şekilde bölüşebiliyoruz. Temizlik madeninden fiyat aldım, 775 tl diyorlar bidona. İndirim alabilecek olan varsa araya girebilir. Bunun dışında 11 adet kimyasal dayanımlı kilit kapaklı şişe almamız gerekecek, 35-40 lira civarı tutar. İstanbul dışı arkadaşlara da Ödemeli kargo ile çıkarırız. Herkes tamam mıdır ?

adıgüzel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Temizlik madeni firmasından Pelin hanım ile görüştüm.Ürün ellerinde mevcut.Havale ile 750 TL olur dedi.Kimyasala dayanıklı şişe kampanyalı fısfıslı 3 adet 38 TL dedi.Geriye parasını ödemek bunu bölüştürüp kargolayacak arkadaş kalıyor.