Koch Chemie RRR ortak alım

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Temizlik madeni firmasından Pelin hanım ile görüştüm.Ürün ellerinde mevcut.Havale ile 750 TL olur dedi.Kimyasala dayanıklı şişe kampanyalı fısfıslı 3 adet 38 TL dedi.Geriye parasını ödemek bunu bölüştürüp kargolayacak arkadaş kalıyor.
Hocam fısfıslı istiyosa herkes, litrelik öyle alırız ama kargo sıkıntı olabilir. Bence kilitli kapaklı hdpe şişe daha mantıklı olur. Bu arada zaten normal fiyatı söylemişler, sitelerinden de kartla 775, havale 750 yapıyorlar.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Benim için uygundur. İstanbul içi kendi şişemle teslim alabilirim zor olmayacaksa. Zor olursa kimyasala dayanıklı şişede olur.

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Benim için uygundur. İstanbul içi kendi şişemle teslim alabilirim zor olmayacaksa. Zor olursa kimyasala dayanıklı şişede olur.
hocam ben zeytinburnundayım, zor olmazsa öyle de olur elbette.

Toplam ne kadar tutuyor Üstadlar şimdi, fısfıs veya diğer şişeyle

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim hesaplarıma göre, kargo hariç 85 tutar şehirdışındaki arkadaşlar için. Çünkü 5 tl ye indirimli kargo kodu da almamız icap eder sanırım. Ya da tecrübesi olan var ise 1 lt şişe kargosu ne tutar öğrenebilirsek doğrudan kargo da yapabilirim. O zaman da 80 tutar + kargo olur

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
hocam ben zeytinburnundayım, zor olmazsa öyle de olur elbette.

Hocam benim hesaplarıma göre, kargo hariç 85 tutar şehirdışındaki arkadaşlar için. Çünkü 5 tl ye indirimli kargo kodu da almamız icap eder sanırım. Ya da tecrübesi olan var ise 1 lt şişe kargosu ne tutar öğrenebilirsek doğrudan kargo da yapabilirim. O zaman da 80 tutar + kargo olur
Sıkıntı yok hocam, sadece bileyim diye yazmıştım. Gerekeni yaparız, sizden haber bekliyorum o zaman ben :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bidon litre değil değilmi biz kilogram ile paylaşım yapıcaz bir karışıklık olmasın istiyorum. Eğer litresi kargoyla bidonu vs derken 100 liraya gelirse sanki çok karlı olmayacak gibi

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bidon litre değil değilmi biz kilogram ile paylaşım yapıcaz bir karışıklık olmasın istiyorum. Eğer litresi kargoyla bidonu vs derken 100 liraya gelirse sanki çok karlı olmayacak gibi
1 kg, taktiben 950 ml ediyor. Bu arada bu ürün bulunmadığı için bu yola girdik, satılrken de 500 ml fiyatı 50 tl civarıydı aslında pek pahalı değil. Elbette daha uygun ürünler de mevcut ona yönelinebilir. Ama bu ürünü bilen bilir gerçekten kaliteli. Kaportada da jantta da çok başarılı.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünü ben alıp kullanıp bildiğim bir ürün. Şimdi net bir fiyat tek kalem bir ürün hazırlarsak karışıklık olmasın.
Örnek olarak sabit bir şişe olsun sabit fiyat olur. İsteyen kargoyla alır. İsteyen elden alır güzel olur

adıgüzel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Arkadaşlar maliyet çıksın.Ürünün alınmasına tamam denirse ücretler alicankaradag kardeşimizin hesabına yatırılsın.Oda ürünü alsın.Ürünü İstanbul'dan teslim alacaklar alsın.İstanbul dışına da kardeşimiz kargo ile alıcı ödemeli hesaplı şekilde göndersin.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Arkadaşlar maliyet çıksın.Ürünün alınmasına tamam denirse ücretler alicankaradag kardeşimizin hesabına yatırılsın.Oda ürünü alsın.Ürünü İstanbul'dan teslim alacaklar alsın.İstanbul dışına da kardeşimiz kargo ile alıcı ödemeli hesaplı şekilde göndersin.
Evet bence de,hocama katiliyorum

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@brkgok @abarutcu40 @Fatihkandemir @Mugzy @derossi @DODANLI @adıgüzel @Unique @Fuel Economy @OmerNecmi54 arkadaşlar ürün şişe dahil 80 tl ye gelecek. Şehiriçi elden de teslim edebilirim. Şehirdışında olan arkadaşlar da 5 tl karşılığında kargo indirim kodu alabiliyor. @brkgok bu işlemi biliyor geçenlerde bana bir gönderim yapmıştı. Ondan da nasıl olduğunu öğrenip size yardımcı olmaya çalışırım. Okeyse banka bilgilerimi de paylaşıyorum;

Alican Karadağ

TR47 0006 2000 3420 0006 8902 09 (Garanti Bankası)
Kargo istemeyen arkadaşlar 80 tl, isteyen arkadaşlar da 85 tl gönderirse adlarına kargo indirimi de alabilirim. Gönderen arkadaşlar bana mesaj yoluyla adres telefon ve ad soyad bilgisini atarsa haftaiçi işlemi tamamlamış oluruz.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
@brkgok @abarutcu40 @Fatihkandemir @Mugzy @derossi @DODANLI @adıgüzel @Unique @Fuel Economy @OmerNecmi54 arkadaşlar ürün şişe dahil 80 tl ye gelecek. Şehiriçi elden de teslim edebilirim. Şehirdışında olan arkadaşlar da 5 tl karşılığında kargo indirim kodu alabiliyor. @brkgok bu işlemi biliyor geçenlerde bana bir gönderim yapmıştı. Ondan da nasıl olduğunu öğrenip size yardımcı olmaya çalışırım. Okeyse banka bilgilerimi de paylaşıyorum;

Alican Karadağ

Kargo istemeyen arkadaşlar 80 tl, isteyen arkadaşlar da 85 tl gönderirse adlarına kargo indirimi de alabilirim. Gönderen arkadaşlar bana mesaj yoluyla adres telefon ve ad soyad bilgisini atarsa haftaiçi işlemi tamamlamış oluruz.
Tamam hocam. EFT vereceğim 85 lira. Ptesi hesabınızı kontrol edersiniz. Ptesi kargo bilgisini de gönderirim. Hakkınızı helal edin.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye

Alican Karadağ

Hocam tesekkur ederiz.Ben de odemeyi yaptiktan sonra ozel mesaj gonderiyorum.Hakkinizi helal edin..