Konu Dışı Video ve Reklamlar..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Anlamadigim bu hale nasil geldi Hadi Seramik uygulandi silinmeden birakildi desem :kop:yok yok unutulmamistir.Yada sonradan Pasta Cila yapilmis diyor acaba onlar mi farkli bir islem yapti oyle kaldi eee hadi onlar yapti bu kadar çizik nedir :dusun:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Arkadaslar Sizce bu ne Olabilir Yorumlarinizi bekliyorum :)
tr'de önüne gelen detay dükkanı açar oldu. eline makinayı alan , bi yıkama aleti alan hopp butik uygulamacı.
sonuç video'da.
büyük olasılıkla yüzey hazırlılgı demirtozu kil vb hiçbirşey yapmadan hatta kapatıcı bir ürünle polish sonrası ne oldugu belirsiz seramik yapılmış .sonrasında fırça tünel ne varsa araç yıkanmış . kimyasal reaksiyonla göbeklenmeler baş göstermiş. belli yerlerde tutunamamış belli yerlerde tutunmuş . suyun içine atılan yag damlaları gibi seramik alt yapıda ne varsa onunla bag kuramamış .

her koşulda en kral seramik bile ehil olmayan ellerde bir silah oluverir. kaldı ki şimdilerde seramik bile tartışılabilir.
vernigin ölümüne üstünün kapatılmasına hep karşıyım. seramik benim için yok hükmünde bi icat.
devşirmelerin performanslarıda zati ortada.
forever wax . gülücük.

iyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
pasta cilayı da 6 kişilik çikolatalı pastayla yapmışlar sanırım :)
Divan'dan söyledilerse ne ala :D Ümraniye'de merdiven altı yerde yaptırmışlardır. Kreması, yağı, suyu, keki, çikolatası hepsi berbattır. (niye Ümraniye'ye mok attıysam :D :D )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Arkadaslar Sizce bu ne Olabilir Yorumlarinizi bekliyorum :)
Dün izledim bende, bence bunu bu hale getirmek daha zor, bana böyle yap desen yapamam:) pasta cila yapılmış diyor ama araba harita metod defteri gibi. Araba resmen gri renk olmuş oksidasyondan. Ya eliyle azcık pastayı kaportanın üstünde gezdirip silse bundan iyi durumda olur.

Ama müstahak yani bunlara, ben üzülmüyorum, sanayide 250 TL ye yapıyorlar diyor ya, aha buyur kardeşim. Parlasın yeter

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
önceki sayfalarda atan olmuş mu görmedim ama şu vermijl detailingin araç yıkama videolarını uyku hapı niyetine alıyorum ya. kamera açıları ve mikrofon kalitesi çok iyi. dalıp gidiyorum izlerken. yani benim için aslında detailing videosu değilde böyle uyku getirici terapi videosu niteliğinde