Videodaki el pompası 2lt kapasitede olup 2019 yılında Akbel Kimya'dan temin etmişim. (2018'mi, 2019'mu diye tereddüt ediyordum 2019'muş

) 2 yıldır, B33 olsun, ceviz olsun muhtelif şampuanları kullandım. Sadece her kullanım sonrası içinde şampuan kalmayacak şekilde yıkadım. Hiç bakım yapmadım. (bunu yazdım ya yarın pompa ikiye ayrılır) Beni idare ediyor, kısacası pompadan ve köpüğünden memnunum.
Diğer taraftan, kaç sene önce dünyanın parasını verip aldığım 2 adet epoca, kısa sürede bozulmuşlardı. Foam lance'de sizlere ömür oldu. Kaldık mı bu pompaya, zaten, foam lance makina için uygun değil yani çalışıyor olsaydı da kullanamayacaktım.
Videodaki amacım, bu ve benzeri pompaların özellikle B33 ve benzeri şampuanlar ile nasıl köpük yaptığını göstermek ve bonus olarak da 10ml B33 2lt su ile karıştırıldığında pH değeri ne mertebeye geliyor onu göstermekti.
Umarım video yardımcı olur. Bu arada, bu pompa farklı isimlerde farklı mağazalarda satılıyor. Renk aynı ama isim farklı. Akbel Kimya'da bu üründen şu an satışta yok