KÖPÜK YAPICI POMPALAR

yavuzulu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Akbel modifikasyonlu pompa var ama k2 bela da kullansam snow foam şampuan da kullansam hiç bir şekilde köpüklü kıvam yakalayamıyorum sürekli su gibi atıyor pompanın kalitesizliğinden mi kaynaklıdır yoksa ölçüm mü yanlış?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Akbel modifikasyonlu pompa var ama k2 bela da kullansam snow foam şampuan da kullansam hiç bir şekilde köpüklü kıvam yakalayamıyorum sürekli su gibi atıyor pompanın kalitesizliğinden mi kaynaklıdır yoksa ölçüm mü yanlış?
Bende ilk başlarda akbel kullanıyordum gereksiz şampuan bitirdim pompadan kaynaklı marolexe geçtim 2 litreye 20 ml şampuan kullanıyorum snow foam atıyor

onurgedik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Giresun
Bende k2 bela kullanıyorum yaklaşık 1.5l suya 50ml katıyorum en az yoğun nozulla beraber gayet yeterli köpük yapıyor. Senin sorunun seyreltme oranıyla ilgili veya pompadan da kaynaklı olabilir daha önce az su fazla şampuan koyarak denedin mi belki sorunun seyreltmeden olduğunu anlamak için diğer açıdan k2 bela güzel köpürüyor. (marolex axel3000)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende k2 bela kullanıyorum yaklaşık 1.5l suya 50ml katıyorum en az yoğun nozulla beraber gayet yeterli köpük yapıyor. Senin sorunun seyreltme oranıyla ilgili veya pompadan da kaynaklı olabilir daha önce az su fazla şampuan koyarak denedin mi belki sorunun seyreltmeden olduğunu anlamak için diğer açıdan k2 bela güzel köpürüyor. (marolex axel3000)
hocam sizinkinin köpürmesinin sebebi marolex olduğu için bende ilk başlarda akbel kullanıyordum hazır modifikasyonlu satılıyor ama iyi köpük atamıyor tekrardan kendisinin modifikasyon yapması lazım

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Köpük yapma konusunda ben memnunum ama dikkatli kullanmama rağmen hava kaçırma problemi var benimkinde dayanıksız geldi bana

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben akbel kullanıyorum 3 senedir. Ufak bir kaç modifikasyonla köpük miktarını arttırabilirsiniz. Birincisi içindeki su hortumunun en üstünde bulunan hava deliği üzerine toplu iğne ile bir delik daha açın daha fazla hava alsın. İkincisi hortumun en altında filtre varsa filtredeki delik miktarını azaltın. Filtre yoksa bu mobilya raflarını tutan ufak plastikler oluyor silindir şeklinde onlardan takıp ona delik açabilirsiniz.

bysito

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar kolay gelsin, Moralex 3000 almayı düşünüyorum tiggo 8 pro siyah aracım var verimli olur mu? Teşekkürler.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar kolay gelsin, Moralex 3000 almayı düşünüyorum tiggo 8 pro siyah aracım var verimli olur mu? Teşekkürler.
Daha düşük hacimli bir şişe kesinlikle işinizi görmez marolex 3000 gibi en az 3 litre hacmi de bir köpük pompasına ihtiyacınız olur. Arkadaşların da dediği gibi bir kompresör yardımıyla basınçlandırmanız oldukça faydalı olur aksi halde kol ile manuel pompalama yapacaksanız hem süre uzar hem çok yorulursunuz

bysito

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Moralex ve iyi bir hava pompası ikibin tl yi geçiyor, onun yerine şarjlı yıkama pompası almkndaha mı mantıklı acaba, köpük de atıyor herhangi bir kovadan su da çekebiliyor. Kullanan arkadaşımız varmı acaba?