Koruma sonrası boncuklar...

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Öne çıkan konu #241
[QUO
Ö.m attım dostum eğer bölünmüş istersen Kiwami ya da S100.
bölünmemiş almayı düşünüyorum teşekkürler

TE="Paian, post: 26994, member: 108"]Ne yazık ki Türkiye'ye gönderimi yok şu anda. Arada sırada @Murat tedarik ediyor ancak o da gönderici yok diyordu.

Bu arada yine de araştırdım buraya iki link ekliyorum;

1. Zymöl Carbon ve S100 karşılaştırması
s100/p21s vs. Zymol... an unbiased comparison

2. P21S ve S100 karşılaştırması
Comparison: S100 VS P21S - S2KI Honda S2000 Forums

3. Bu da fikir vermesi açısından P21S uygulama ve incelemesi. Bu P21S'nin %100 carnauba olan serisi. Fiyatı 60 dolar seviyesindeydi. Bir sürü inceleme var ama görselli olsun diye bunu ekledim
P21s 100% Carnauba Wax Review[/QUOTE]

linkler için teşekkürler amazonu takipteyim abd ye giden arkadaşım olursada adetli olarak almayı düşünüyorum :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Çok iyi boncuklar. Yalnız bana daha çok fusso boncukları gibi geldi. Doğru mu?
Yani aslında şöyle; geçenlerde bir arkadaşımın aracını yıkayacaktık. Korumaya hazırlansın hem de işimiz kolaylaşsın diye biraz greenstar ve öylesine bir şampuan koyduk ama işim çıktı yıkayamadık. Kovayı o şekilde unutmuşum şampuan da grit guardın altına geçmiş. Geçenlerde kendi aracımı yıkayayım dedim bir tur daha şampuan koydum. Farkında olmadan yıkadım o şekilde. Aracı durularken fussonun meşhur boncuklarından uzak bir görüntü vardı. Diğer şampuan cilalı mıydı yoksa kalıntı mı bıraktı bilmiyorum ama üzerine PW uyguladım bir daha duruladım toparladı. Yani fussonun daha fazla katkısı vardır tabi de ikisinin ortak yapımı diyebiliriz.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yaklaşık 3 aylık fusso üzerine 2 hafta önce KC PW uygulaması sonrası hafif kirli araçta durum bu;
Maaşallah boncuklar çok sexy görünüyor :D
Ama sanki yağmur yağmamış sadece çiselemiş durumu var sanırım
Hani yağmur yağdıkça büyüyüp sonra kayan boncukların açtığı yolları göremedim de o alakayla ;)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Maaşallah boncuklar çok sexy görünüyor :D
Ama sanki yağmur yağmamış sadece çiselemiş durumu var sanırım
Hani yağmur yağdıkça büyüyüp sonra kayan boncukların açtığı yolları göremedim de o alakayla ;)
Hatta yağmadı bile denilebilir. Gece soğuk sabah sıcak olunca böyle olmuş.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
6 aylık fusso üstünde islakken Fukupika sıkıp kuruladım son iki yıkamada (fukupika boncukları azalttı memnun değilim)
Cam tavanda rain-x var 13 ay olması lazım tam hatırlamıyorum (en kısa zamanda Autoglym cam pastası ile uygulamayı kaldırıp Glaco İle değiştireceğim)
134527FF-292F-44EC-B967-561BE492F377.jpeg
D2C5FCC3-068D-4B05-8C0A-D183C4BD3678.jpeg

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
6 aylık fusso üstünde islakken Fukupika sıkıp kuruladım son iki yıkamada (fukupika boncukları azalttı memnun değilim)
Cam tavanda rain-x var 13 ay olması lazım tam hatırlamıyorum (en kısa zamanda Autoglym cam pastası ile uygulamayı kaldırıp Glaco İle değiştireceğim)
Ekli dosyayı görüntüle 3272
Ekli dosyayı görüntüle 3273
Fukupika tek başına bile güzel yapan bir üründür aslında ama..

Bir de kuru yüzeye uygulamayı denesen nasıl bir sonuç olacak bakalım ?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Fukupika tek başına bile güzel yapan bir üründür aslında ama..

Bir de kuru yüzeye uygulamayı denesen nasıl bir sonuç olacak bakalım ?
Kuru yüzeye de denedim abi, beğenemedim bu ürünü güzel boncuklamıyor yavyan duruyor boncuklar. Ben top gibi seviyorum boncukları. Forumdan aldım acaba son kullanma tarihi falan mı var internette izlediğim sonuçları vermiyor hiç :(

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kuru yüzeye de denedim abi, beğenemedim bu ürünü güzel boncuklamıyor yavyan duruyor boncuklar. Ben top gibi seviyorum boncukları. Forumdan aldım acaba son kullanma tarihi falan mı var internette izlediğim sonuçları vermiyor hiç :(
Fukupika güzeldir aslında boncuk bakımından da. Ben ayda bir kullanıyorum. Yine de boncuk deniliyorsa %50 BSD %50 P32 daha memnun edecektir. Oranlar beklentinize göre değiştirilebilir.

Edit:Şu karşılaştırmada BSD ile Fukupikayı kıyaslamanız mümkün;

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sendeki hangi modeli fukupikanın ?