Koruma sonrası boncuklar...

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Öne çıkan konu #301
Masallah, Detail forumu deyil, sanki Laboratuvar forumu olmusuz :p .
O halde hemen karisim oranini alayim, bende deniyeyim. BSD bu yüzden ben bir kullanim sonrasi birdaha kullanmamisdim.
Kendimi simdiden Breakin Bad dizisindeki gibin Bodrum katinda laboratuvar önlügü ilen görüyorum :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Varmıdır elinde p32 olan, p32 ile hiç uygylamadım v07 ile güzel birliktelik yaşıyordu :utandim:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Masallah, Detail forumu deyil, sanki Laboratuvar forumu olmusuz :p .
O halde hemen karisim oranini alayim, bende deniyeyim. BSD bu yüzden ben bir kullanim sonrasi birdaha kullanmamisdim.
Kendimi simdiden Breakin Bad dizisindeki gibin Bodrum katinda laboratuvar önlügü ilen görüyorum :)
Yarı yarıya yeterli geliyor.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bsd bin problemi o gerçekten. Bir de trafik filmi tutuyor. Ancak P32 ile karışım yapmamızın sebebi tam olarak bunları ortadan kaldırmak. Boncuktan bir tık ödün veriliyor tabi. Parlaklık ise artıyor.
P32 tek başına boncukları mı zayıf? Performansı yeterli değil mi? Tek başına yetecek performasta ürün var mı tecrübe ettiğiniz? Ne bekliyoruz tam olarak performans için?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
P32 tek başına boncukları mı zayıf? Performansı yeterli değil mi? Tek başına yetecek performasta ürün var mı tecrübe ettiğiniz? Ne bekliyoruz tam olarak performans için?
1) Evet
2) Beklentiye göre değişir. Duruma göre yeterli duruma göre yetersiz. Yazın tek kullanıyorum memnunun. Kışın bsd ile karıştırıyorum. Tek başına dayanım konusunda zayıf.
3) Dört mevsim aynı seviyede memnun kaldığım yok. Jack of all trades master of none tekil ürün belki Fukupika diyebilirim. Farklı kategoriden Gyeon Wetcoat derim.
4) Mevsimine göre değişir. Yazın full parlak olsun denir kışın koruması iyi olsun. Veya sealant vardır araçta ona uyumlu olsun vs. Misal yaz için Soft99 Luxurygloss kullanırım kışın elimi sürmem.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
ECA39345-BB19-48B7-A0C0-AA5CDA959696.jpeg
Tam bir ay oldu araç hiç yıkanmadı Ankarada hep yağmur vardı nede benim vaktim oldu yıkamaya sonax premium wax uygulamıştım geçen ay araç kirli full yağmur gördü dayanımı benim için yeterli seviyede en kısa vakitte yenileme zamanı gelmiş

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu videoyu biliyorum abi, Burdan kanıp aldım zaten ya. Bendeki strong type

Sizce yeterli mi bu boncuklama benimki de böyle yapıyor maalesef. Hiç memnun değilim sanki ürün yok gibi geliyor bana. Fusso Bsd alışmışım diğer tüm ürünler kötü boncukluyor
Başka bir sprey şişede 100 ml fukupika 100 ml bsd karıştır bi dene bsd boncukları ve fukupikanın kaygan ve daha parlak finalinden yararlanmış olursun.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Değerli abilerim bu özel karışımlardan hangisi en mantıklı olur top gibi boncuklasın istiyorum ayda bir yapayım yıkayıp söyle kurulamadan bi izleyim istiyorum. Değerler neler Bsd c2v3 duydum 1:1 şeklinde mesela
Bsd-v7 bsd-fukupika karışımları olabilir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

5 ay önce uyguladığım Veteran marka Çinli seramiğin su itişini paylaşmak istedim. Araç 2 aydır kostikle oto yıkamalarda yıkanmakta :)
Çok güzel görünüyor su iticilik. Şu çinliler isterlerse en iyi isterlerse en kötüyü üretebiliyorlar.

Rica etsek bize en babasından bir wax ve seramik üretmezler mi acaba :D

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

5 ay önce uyguladığım Veteran marka Çinli seramiğin su itişini paylaşmak istedim. Araç 2 aydır kostikle oto yıkamalarda yıkanmakta :)
Çok iyi görünüyor mümkünse link alabilirmiyim. Sahtesi falan var yanlış ürün almayalım.

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Boncuklar çok güzel görünüyorlar. Bravo Pw'ye

Altta başka bir koruma ürünü var mıydı?
6 ay kadar önce Çinli seramik uygulaması yapmıştım demirtozu kıl hafif polisajla ama bana göre etkisi azaldı ondan dolayı büyük oranda pw nin etkisi . Altta koruma olmayan araçlara daha iyi tutunduğunu gozlemledim zaten bı kaç yakınimin aracında .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi