Koruma sonrası boncuklar...

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #961
Demirtozu kil ardından 3 aşamalı boya düzeltme yaptığım yüzeye Çinli dpro seramik uyguladım , ilk yagmurda görüntü bu farklı bir boncuk tarzı var ama güzel gözüküyor yola çıktığımız anda tamamen temizlendi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boncuklar çok iyi görünüyor kalıcılık sonuçlarını güncellerseniz ürün hakkında forum olarak bilgilenmiş oluruz.

DENİZLİ

eagle_gt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhabalar herkese ,daha önce böyle bi karışım deneyen oldu mu bilmiyorum ama 1/1 soft99 luxury gloss/sonax bsd. Beni parlaklık olarak fazlasıyla memnun etti. Boncuk olarak bsd tek iken daha iyi boncuk yapıyor bence. Ömür olarak gözlemleyeceğim. 2 yıkama dayansa benim için fazlasıyla iyi bi kombinasyon olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Merhabalar herkese ,daha önce böyle bi karışım deneyen oldu mu bilmiyorum ama 1/1 soft99 luxury gloss/sonax bsd. Beni parlaklık olarak fazlasıyla memnun etti. Boncuk olarak bsd tek iken daha iyi boncuk yapıyor bence. Ömür olarak gözlemleyeceğim. 2 yıkama dayansa benim için fazlasıyla iyi bi kombinasyon olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bsd başka bir kayganlık ve parlaklık veren ürünle karışım yapılıyor. Bende bir kaç deneyim yaptım sizin kombini bende denemiştim parlaklığı gayet iyi olmuştu.

DENİZLİ