Koruma sonrası boncuklar...

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Wetproof seramik boncukları

İlk izlenimler olarak geç kirlenme konusunda oldukça başarılı duruyor.
Boncuk konusu olduğu için buradan yazayım dedim, seramigin uzerinde extra bir top coat vs. uygulanmadı. Boncuk acıları 100 derece civarında olabilir. Çok muazzam bir değer olmamakla birlikte şunu ifade etmek isterim; aylar önce wetproof uyguladığïm bmw 7 kasa araç ile bir süredir uğraşıyorum. Benim dışımda ve kostik ile yıkanmasına rağmen düşük acılı da olsa boncuklanma devam ediyor. Sheeting ve geç kirlenme özelliği bir çok üründen daha üst düzeyde olduğunu gözlemledim. Eğer istenirse ek destek ile boncuk açısı arttırılabilir ancak uygulanan ürün özellikleri maskeleme yapacağından kir tutma konusunda negatif bir etkiye sebep olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.
Takipteyiz, selamlar :)

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Nereye koyacağımı bilemedim en sonunda bu konuya koyma kararı aldım. Yanlışsa affola. K2 Sigma Pro’nun yağmurdaki kalıcılığını paylaşmadan duramayacaktım :) 1 Aralıkta yıkandı. Yaklaşık 400 km İstanbul trafiğinde yol yapıldı. Özellikle yağmurlu günlerde kullanıldı. Not: fotoğrafı şimdi çektim. Yıkandığından beri kapalı otoparka girmedi.

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Nereye koyacağımı bilemedim en sonunda bu konuya koyma kararı aldım. Yanlışsa affola. Sigmanın yağmurdaki kalıcılığını paylaşmadan duramayacaktım :) 1 Aralıkta yıkandı. Yaklaşık 400 km İstanbul trafiğinde yol yapıldı. Özellikle yağmurlu günlerde kullanıldı. Not: fotoğrafı şimdi çektim. Yıkandığından beri kapalı otoparka girmedi.

Merhaba hocam, Sigma boya korumanın adı mı yoksa K2 Sigma Pro lastik pastayıcıyı mı kastettiniz? :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sonax Seramik Sprey boncukları. Müptelası oldum. Her yıkama sonrası kullandığımda adeta arabaya yapışıyor. Kolay kolay da yüzeyden silinip gitmiyor.

@Pro adminim telefondan yazdığım için Sonax'ı "Sonuç" kelimesi ile düzeltme yapmış. Affola..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme: