Koruma sonrası boncuklar...

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Neredeyse ömrü biten Jayswax Ceramic Wax üstüne Flowey X50, ben aşırı derece de beğenmedim ancak tatmin etti tabi yüzeyde kılcal çizikler de var.

X50 boncukları bu şekildedir, daha iyi boncuklar için x50 yi bsd ile karıştır. Tatmin edici sonuçlar alırsın.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Eğer PW'nin boncukları da bu şekildeyse her türlü X50'yi tercşh ederim, değilse PW daha iyi diye düşünüyorum.
Pw ve x50 kullanmış birisi olarak boncuk ve ömür konusunda pw bariz önde . Pw memnun eder bu konuda boncuk fotoları vardı eskilerde. X50 parlaklıkta bı tık yukarı da gibi pw den . Pw de toz tutma da epey az bu arada

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
boncuklanması bozulmuş yalnız. Herhangi bir hızlı cilanın da altında. Büyük ihtimal srpden dolayı
Niye bozulmuş dedin anlayamadım berkaycım
Aracın sıfır çizik olmadığını varsayarak yorumluyorum
Bence boncuklar gayet başarılı
Tabi ne zaman uygulandığı da önemli
Yani eğer ilk haftaysa bu sonuç zaten kaçınılmaz olmalı ama eğer bir ayı devirdiyse boncuklar bence son derece başarılı

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yani eğer ilk haftaysa bu sonuç zaten kaçınılmaz olmalı ama eğer bir ayı devirdiyse boncuklar bence son derece başarılı
Abim bi yakınlaştırır mısın burada boncuk mu var? Farklı fotoğraflara bakmıyoruz değil mi? Kırmızı leon araba. Birde yağmur galiba bu. Su vursan perde olur boncuk göremezsin. 1 haftalık af finale bile neredeyse daha iyi boncuklanıyor

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
teşekkürler..20 gün öncesi uygulama yapıldı.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Abim bi yakınlaştırır mısın burada boncuk mu var? Farklı fotoğraflara bakmıyoruz değil mi? Kırmızı leon araba. Birde yağmur galiba bu. Su vursan perde olur boncuk göremezsin. 1 haftalık af finale bile neredeyse daha iyi boncuklanıyor
20 günlük bir uygulama sonuçta benim için tatmin edici.Zaten normalde de wetcoat yada pw ile her yıkama sonrası desteklerim 2016 da 0 aldığımdan beri ilk başları Bsd c2v3 karışımı ile desteklerdim hiç polisaj yapılmadı..covid döneminde çoğu zamanımız hastanede geçtiği için zamanım olmuyor..Çevresel faktörler de diğer bölgelerden daha zorlu olduğu kesin karşımda oto yıkama var her akşam dükkanın önünü yıkar toz toprak arabalara geliyor,,demir çelik sanayi kuruluşu ile aram 100 mt araç kapalı otopark değil dışarıda açıkta duruyor.oturduğum caddede yol çalışması var.Bu şartlar göz önüne alındığında boncuklanma yeterli gibi bence son demlerini yaşıyor olsa da..Ayrıca doğru yağmur yağıyordu sonrası değildi.Su tuttuğumda herhangi bir perdeleme göremedim yada ben fark edemedim.Teşekkürler görüşleriniz için.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
20 günlük bir uygulama sonuçta benim için tatmin edici.Zaten normalde de wetcoat yada pw ile her yıkama sonrası desteklerim 2016 da 0 aldığımdan beri ilk başları Bsd c2v3 karışımı ile desteklerdim hiç polisaj yapılmadı..covid döneminde çoğu zamanımız hastanede geçtiği için zamanım olmuyor..Çevresel faktörler de diğer bölgelerden daha zorlu olduğu kesin karşımda oto yıkama var her akşam dükkanın önünü yıkar toz toprak arabalara geliyor,,demir çelik sanayi kuruluşu ile aram 100 mt araç kapalı otopark değil dışarıda açıkta duruyor.oturduğum caddede yol çalışması var.Bu şartlar göz önüne alındığında boncuklanma yeterli gibi bence son demlerini yaşıyor olsa da..Ayrıca doğru yağmur yağıyordu sonrası değildi.Su tuttuğumda herhangi bir perdeleme göremedim yada ben fark edemedim.Teşekkürler görüşleriniz için.
1. si @ccibb e yazdım.
2.si su tutup video atın perde olmazsa burada herkes huzurunda özür dileyeceğim
3. Ben şartları yada vernik durumunu buradan göremem, yalnızca boncuk durumunu görebilirim. Boncuklar bozuktur, koruma ömrünü doldurmuş. Sebebi de sizin anlattıklarınızmış demek ki öğrenmiş olduk

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
1. si @ccibb e yazdım.
2.si su tutup video atın perde olmazsa burada herkes huzurunda özür dileyeceğim
3. Ben şartları yada vernik durumunu buradan göremem, yalnızca boncuk durumunu görebilirim. Boncuklar bozuktur.
özür dilenecek bir durum yok ki.yada sinirlenecek ben şartları belirttim. o nedenle benim için yeterli dedim .zaten kesinlik belirtmedim.ben fark edememiş olabilirim dedim.video atmamı gerektirecek bir durum yok.Görüşleriniz içinde teşekkür ettim.ben bir problem göremiyorum ortada.Yazım şartları gereği duygu ve hissiyatı karşıya geçiremiyoruz malesef.İyi geceler.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaş şartları anlatmış
Benim araç da benzer şartlara maruz kalıyor, ve benzer tepkiler veriyor
Yanlış anlaşılmasın kimseye iş öğretmek gibi bir amacım yok, ama hatırlarsın ben de yaklaşık üç hafta önce buble gum uygulamamın üstüne bir hafta sonra yağan yağmurdaki boncuklar sonucu yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmıştım
Sonra da yıkamada nasıl düzenlediğini görünce derin bir oh çekmiştim ;)
Sonuç olarak @bahtitopal forumda sana veya bana göre daha yeni bir arkadaş ve herhangi bir polisaj paylaşımını hatırlamıyorum, yağmura maruz kaldığı için de aracın dışarıda durduğunu düşündüm, bir de yağmura tozlu yakalanma ihtimalini düşününce sonuç bana tatminkar geldi
@bahtitopal
Ben açıkçası waxın son demlerini yaşadığını da düşünmüyorum yani eğer boncukların açısının bozulmaya başlamasını wax gidiyor diye kabul ediyorsanız o başka tabi
Benim şahsi fikrim eğer yağmur yağdıktan sonra bütün araçlar kuruyor ve bizim araçlar hala (bozuk açılı veya yayvan hatta yuvarlak bile olmayan boncuklar şeklinde) ıslaksa ürün hizmetine devam ediyor demektir ve bu durum boncuk açılarının bozulmaya başlamasından sonra bayaa daha zaman gider :)