Abim bi yakınlaştırır mısın burada boncuk mu var? Farklı fotoğraflara bakmıyoruz değil mi? Kırmızı leon araba. Birde yağmur galiba bu. Su vursan perde olur boncuk göremezsin. 1 haftalık af finale bile neredeyse daha iyi boncuklanıyor
Arkadaş şartları anlatmış
Benim araç da benzer şartlara maruz kalıyor, ve benzer tepkiler veriyor
Yanlış anlaşılmasın kimseye iş öğretmek gibi bir amacım yok, ama hatırlarsın ben de yaklaşık üç hafta önce buble gum uygulamamın üstüne bir hafta sonra yağan yağmurdaki boncuklar sonucu yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmıştım
Sonra da yıkamada nasıl düzenlediğini görünce derin bir oh çekmiştim

Sonuç olarak
@bahtitopal forumda sana veya bana göre daha yeni bir arkadaş ve herhangi bir polisaj paylaşımını hatırlamıyorum, yağmura maruz kaldığı için de aracın dışarıda durduğunu düşündüm, bir de yağmura tozlu yakalanma ihtimalini düşününce sonuç bana tatminkar geldi
@bahtitopal
Ben açıkçası waxın son demlerini yaşadığını da düşünmüyorum yani eğer boncukların açısının bozulmaya başlamasını wax gidiyor diye kabul ediyorsanız o başka tabi
Benim şahsi fikrim eğer yağmur yağdıktan sonra bütün araçlar kuruyor ve bizim araçlar hala (bozuk açılı veya yayvan hatta yuvarlak bile olmayan boncuklar şeklinde) ıslaksa ürün hizmetine devam ediyor demektir ve bu durum boncuk açılarının bozulmaya başlamasından sonra bayaa daha zaman gider