Koruma sonrası boncuklar...

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Bugün sabah evden çıktığımda yağmur sonrası aracın tavanında karşılaştığım manzara. WaxPlanet Solarized (hd speed ve cg glossworksglaze üzerine)

Buda kaputtan bir manzara. Deneme tahtası olmasına rağmen wax planet burada da başarılı. Ben bu wax'ı çok sevdim bakalım ne kadar dayanacak.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün sabah evden çıktığımda yağmur sonrası aracın tavanında karşılaştığım manzara. WaxPlanet Solarized (hd speed ve cg glossworksglaze üzerine)

Buda kaputtan bir manzara. Deneme tahtası olmasına rağmen wax planet burada da başarılı. Ben bu wax'ı çok sevdim bakalım ne kadar dayanacak.

Wax planet solarized i ben de çok sevdim bende İstanbul kışında 3 ay dayanmıştı parlaklık da tatmin ediciydi bakalım sizin dayanım testinizi de bekliyoruz:)

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Wax planet solarized i ben de çok sevdim bende İstanbul kışında 3 ay dayanmıştı parlaklık da tatmin ediciydi bakalım sizin dayanım testinizi de bekliyoruz:)
15 günü devirdik bende merak içindeyim ne kadar dayanacak. Ek olarak bir de karşılaştırma konusu hazırladım şu an davranışlarını test ediyorum hafta hafta iki hafta sonra sonuçları yazmış olacağım.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Başlık da video paylaşılmaz yazmıyordu bende bir video patlatıyım dedim. :D
@SubaruOutback abim istemiş, bugün çektiğim ufak bir kareyi atıyım.
2 hafta önce uyguladığım yaklaşık 150-200 km gitmişim. Lastikler de Carpro Perl 1:1, jantlar da Angelwax Bilberry,

Sular akıyo ustunden ben mi yanlis goruyorum?Bu ürün için su görünce kayboluyo diye biliyordum