Koruma sonrası boncuklar...

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Aracın üstü çok tozluydu,sabah üzerine biraz yağmur yağmış. Moonlight...

Burda bi aksilik var,ben berkayla uygulayalı uzun zaman oldu hala çok iyi durumda ,ben 3 yada 4 yıkamada bir üzerine shine wax uyguladım..birde kesinlikle kostikli şampuan ile yıkamadım..sizde yukamaya dikkat etmişsinizdir diye düşünüyorum..birde şunu sormak isterim diğer panellerin durumu ne onlarda aynımı,şundan soruyorum benim tavan ve kaputta ppf var o yüzden merak ettim diğer panellerde de durum aynımı diye.böyle olmaması lazım ,moonlight kolay kolay 1 ayda böyle olmaz üstad

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Burda bi aksilik var,ben berkayla uygulayalı uzun zaman oldu hala çok iyi durumda ,ben 3 yada 4 yıkamada bir üzerine shine wax uyguladım..birde kesinlikle kostikli şampuan ile yıkamadım..sizde yukamaya dikkat etmişsinizdir diye düşünüyorum..birde şunu sormak isterim diğer panellerin durumu ne onlarda aynımı,şundan soruyorum benim tavan ve kaputta ppf var o yüzden merak ettim diğer panellerde de durum aynımı diye.böyle olmaması lazım ,moonlight kolay kolay 1 ayda böyle olmaz üstad
Meg mor şampuan şüpheli,bir de onsuz yıkayıp kontrol edeceğim, başka bir durum yok araç iki kere yıkandı zaten daha. Kaput da aynıydı boncuk durumu, kapılarda yoktu zaten kurmuştu.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracın üstü çok tozluydu,sabah üzerine biraz yağmur yağmış. Moonlight...

Bende moonlight kış şartlarında net 6 ay dayandı. 1 ay dayanım müthiş az sebebi demir tozu, kil işlemi yapılıp ipa ile silinme işlemi düzgün yapılmadığı için olabilir veya sürdükten sonra hemen sildiyseniz de olabilir 1 dk kadar bekledikten sonra silinmesi gerekiyor. Hatta ben 1 ay kadar önce mf aplikatör ile uyguladım önceki makyaj pamuğu ile uyguladığıma göre daha iyi parlaklık ve su iticilik var şu an

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Boncuklama gayet güzel gözüküyor. Parlaklık olarak kiwami ile kıyaslamak mümkün mü ?
Merhaba hocam :) Daha önce kiwami kullanmadığım için yorum yapamıyorum maalesef , sizi yanıltmak istemem. İki waxı da kullanan üyelerimiz muhakkak vardır, yorumu görürlerse bu konuda destek sağlayabilirler :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kiwami kullanmayalı baya oldu ama bir tık daha parlak kalıyor olabilir,dayanım konusunda BH daha çok çabalıyor gibiydi diye hatırlıyorum kişisel şartlarıma göre tabii :) gönlünüze göre ağır basanı tercih edebilirsiniz bence çokta elzem fark gözlenmeyebilir