Koruma sonrası boncuklar...

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Öne çıkan konu #1,101
Kiwami kullanmayalı baya oldu ama bir tık daha parlak kalıyor olabilir,dayanım konusunda BH daha çok çabalıyor gibiydi diye hatırlıyorum kişisel şartlarıma göre tabii :) gönlünüze göre ağır basanı tercih edebilirsiniz bence çokta elzem fark gözlenmeyebilir
Çok teşekkürler :) biraz da fp ve tercihe kalmış anladığım kadarıyla şuan için bi kez kiwami kullandım fakat sürekli bilthamber dayanım olarak daha iyi diye söyleniyor açıkçası o konuda merak etmiştim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Çok teşekkürler :) biraz da fp ve tercihe kalmış anladığım kadarıyla şuan için bi kez kiwami kullandım fakat sürekli bilthamber dayanım olarak daha iyi diye söyleniyor açıkçası o konuda merak etmiştim.
İmkan varsa aklınızda kalacağına çeyizinizde kalsın :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim elimde 2 Side var hocam. Ben kiwaminin daha uzun süreli dayandığını söyleye bilirim. Ama öyle Allah Allah ciddi bir fark yok.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık :)
Toz tutma olayı nasıl ?
Gözlemleyebildinizmi acaba ?
Toz tutmama konusunda oldukça başarılı tavsiye ederim. Sadece ilk uygulamadan sonra azcık toz topluyor ama asla bir wax/sealant gibi değil kat kat az. Sonrasında da toz toplamama konusunda seramikler gibi başarılı

KaanB.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Toz tutmama konusunda oldukça başarılı tavsiye ederim. Sadece ilk uygulamadan sonra azcık toz topluyor ama asla bir wax/sealant gibi değil kat kat az. Sonrasında da toz toplamama konusunda seramikler gibi başarılı
Hocam müsadenle ben de parlaklığını sormak istiyorum. Tüm uygulamalarını severek takip ediyorum, parlaklığı bir carnauba wax ile kıyaslarsan yorumun ne olur?

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam müsadenle ben de parlaklığını sormak istiyorum. Tüm uygulamalarını severek takip ediyorum, parlaklığı bir carnauba wax ile kıyaslarsan yorumun ne olur?
Teşekkür ederim:gulumsemex: Carnauba wax a göre parlaklığı tabi ki daha düşük ancak tatmin edici. Aracın parlaklığına iyi katkı sağlıyor Puanlama olarak carnauba 10/10 ise moonlight a 8.5 veririm rahat

KaanB.

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim:gulumsemex: Carnauba wax a göre parlaklığı tabi ki daha düşük ancak tatmin edici. Aracın parlaklığına iyi katkı sağlıyor Puanlama olarak carnauba 10/10 ise moonlight a 8.5 veririm rahat
Cevabınız için teşekkür ederim. Merak ettiğim bi ürün, yakın zamanda edinip deneyeceğim. Saygılar :)