Koruma sonrası boncuklar...

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #361
Hocam waxı ne zaman uyguladınız eğer yeni uyguladı iseniz bu boncuklarçok yayvan.Hidrofobik bile değil neredeyse ki fusso süper hidrifobik sınıfta, Yani 150 derece üstü boncuk yapar. Bir yerde bir hata olabiir. Tabii ki yeni uyguladıysanız.
Ürünü 2018 haziran gibi almıştım tahminen Temmuz gibi uyguladım uygulamadan önce sadece af iron out demir tozu yaptım. Fotolar ise Kasım 2018. Arada yıkamalar oldu tabi. Yanlışımız varsa düzeltin lütfen. Biz acemiyiz bu işlerde

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Perşembe yıkadım ve sadece P32+BSD karışımı uyguladım. Aracın üzeri tozlanmıştı ama yine de güzel boncuk yaptı :)

Edit: Bu arada uygulamadan sonra sürücü tarafını olduğu gibi bıraktım. Yolcu tarafına ise plush bir bezle bir tur daha geçip parlattım. O taraf hem daha parlak hem de boncukları daha derli toplu oldu.

E48F4A68-E32B-4DAE-AA7E-CA2617A7D65B.jpeg
4AFD0333-5AB6-413A-B7EF-B8122203DE92.jpeg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aracın rengine göre alınmıyor mu kiwami? Ben öyle biliyordum yanlışım varsa affola.
Biraz pazarlama stratejisi olarak düşünün bu renk olayını. Çok küçük farklılıklar olacaktır belki ancak kiwaminin beyaz araçlar için olan ürünü yoğurt ya da krem kıvamında olduğu için çok bereketsiz oluyor. Silver ve dark olan modeli ise katı formda ve uzun süre kullanabilirsiniz. Hiç bir sorun da yaşamazsınız.

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Biraz pazarlama stratejisi olarak düşünün bu renk olayını. Çok küçük farklılıklar olacaktır belki ancak kiwaminin beyaz araçlar için olan ürünü yoğurt ya da krem kıvamında olduğu için çok bereketsiz oluyor. Silver ve dark olan modeli ise katı formda ve uzun süre kullanabilirsiniz. Hiç bir sorun da yaşamazsınız.
Teşekkürler aracımı alma arifesindeyim gümüş gri rengini almayı planlıyorum daha waxın siparişini vermemiştim iy oldu bu bilgi. :utan: