Koruma sonrası boncuklar...

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Şeytan ayrıntıda bu stickerdan banada verir misin abi malum daha alamıyorum ben :kop:1700 km olduysa yakında bi yıkama gelir inşallah :dangeer:
“Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine andiçerim.”

Gönderiyorum stickerı :D.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian tavana oranla, kaputta etkisi daha iyi gibi geldi hocam, neden olabilir?
Üç sebebi var birincisi tavanın eğimi kaputa göre daha az. Bu sebeple boncuklar kolay tahliye olmuyor ve kiri yakalıyor. İkincisi bu uygulamayı yaptığımın üzerinden 2 hafta geçti. Araçla 1700 km uzun yol yaptım. Yolda kara ve tuzlamaya denk geldim yani araç epey kirliydi. Yüksek süratte kaput, rüzgarı doğrudan aldığı için üzerindeki su damlacıkları daha kolay tahliye oluyor. Ayrıca aracı ağacın altına koydum reçine vs. oldu üst taraf. Üçüncüsü yağmur yağarken çamur vs. sebeplerle sileceği çalıştırdığımda cam suyu tavana fışkırıyor ve ne de olsa korumayı zayıflatıyor.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üç sebebi var birincisi tavanın eğimi kaputa göre daha az. Bu sebeple boncuklar kolay tahliye olmuyor ve kiri yakalıyor. İkincisi bu uygulamayı yaptığımın üzerinden 2 hafta geçti. Araçla 1700 km uzun yol yaptım. Yolda kara ve tuzlamaya denk geldim yani araç epey kirliydi. Yüksek süratte kaput, rüzgarı doğrudan aldığı için üzerindeki su damlacıkları daha kolay tahliye oluyor. Ayrıca aracı ağacın altına koydum reçine vs. oldu üst taraf. Üçüncüsü yağmur yağarken çamur vs. sebeplerle sileceği çalıştırdığımda cam suyu tavana fışkırıyor ve ne de olsa korumayı zayıflatıyor.
Sen silecek suyuna da PW katıyosun hocam, ordan bir destek olması lazım değil mi tavana ama :)
Şaka bir yana yağmur yağdıktan sonra bende de aynı durum oluyor. Araç açık otopark da ve aracı kullanmıyorum. Akşam işten gelince boncuklanmaya baktığımda tavandaki boncuklanma hep daha zayıf. Babam benden habersiz arabayı kaçırmış olabilir ama kısa mesafe kullanır genelde :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Sen silecek suyuna da PW katıyosun hocam, ordan bir destek olması lazım değil mi tavana ama :)
Şaka bir yana yağmur yağdıktan sonra bende de aynı durum oluyor. Araç açık otopark da ve aracı kullanmıyorum. Akşam işten gelince boncuklanmaya baktığımda tavandaki boncuklanma hep daha zayıf. Babam benden habersiz arabayı kaçırmış olabilir ama kısa mesafe kullanır genelde :D
Olağan şüpheli yani :D. Geçen aracı servise götürdüm. Çıkartmıştım normalde silecek suyunu ama danışman hediye etmiş kendince. Ben de üstün Alman cam suyunu ellemeye kıyamadım o yüzden şu an PW yok. Ama normalde koyuyorum :D. Hatta ben yıkama kovasına da koyuyorum. Daha önceden de demiştim PW detay dünyasının çalışkan Ahmet'i :D.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Paian Gercekten guzel pw 1700 km ye ragmen tutunmus bence fiyatinin uzerinde performans sergiliyor sulandirma orani falan dusunulunce. Benim Istanbuldaki stokta hala mevcut insallah sulandirmamis halinde bozulma olmuyordur kullanasim geldi yine

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Paian bu kadar km ve zorlu şarta karşı mükavemeti taktire şayan bir performans.
@Cangp2 sulandırdıysan bozulmuş olma ihtimali yüksek, en azından bu performansı gösteremez diye düşünüyorum.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Paian bu kadar km ve zorlu şarta karşı mükavemeti taktire şayan bir performans.
@Cangp2 sulandırdıysan bozulmuş olma ihtimali yüksek, en azından bu performansı gösteremez diye düşünüyorum.
Sulandirdigim ve fisfis sisede olani Ocak ayinda dondugumde arkadasin arabasini minciklarken denedik sulanmis olan cop cok kotu yani bozuluyor orasi kesin. Sulandirilmamis stok var 500ml civari ona birsey olmasin yeter

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian Gercekten guzel pw 1700 km ye ragmen tutunmus bence fiyatinin uzerinde performans sergiliyor sulandirma orani falan dusunulunce. Benim Istanbuldaki stokta hala mevcut insallah sulandirmamis halinde bozulma olmuyordur kullanasim geldi yine

Aynen öyle f/p açısından çok güzel. Benim gibi çeşitli ürün karışımı ve denemesi yapmayı sevenlere de imkan tanıyor. Silecek suyu olsun, kova olsun, AF Finale ile karışımı olsun muhtelif denemeler yaptım şimdiye kadar.

Bu tür ürünler su ile reaksiyona girmediği sürece etkisini pek de kaybetmiyor. Normalde 1 sene yazıyordu hatırladığım ancak bu süre sonunda görüntüsü pusulansa da performansı kaybetmiyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik