Koruma sonrası boncuklar...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu baya güzel duruyor, kürleşmesini açık alanda mı tamamladı acaba @Berkay ?

Ben de bir de böyle deneyeyim bakayım. Wax sürüldüğü belli olur ya hani mumlu, puslu bir görüntü kalır bu fotoğraftaki gibi, benim extreme tarafında bu hiç yoktu, sanırım bir sebep bu ürün kürleşemedi, bu kadar kısa sürede kaybolması çok zor.

Eğer açık havada kürleştiyse ben de açıkta bırakıp deneyeyim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu baya güzel duruyor, kürleşmesini açık alanda mı tamamladı acaba @Berkay ?

Ben de bir de böyle deneyeyim bakayım. Wax sürüldüğü belli olur ya hani mumlu, puslu bir görüntü kalır bu fotoğraftaki gibi, benim extreme tarafında bu hiç yoktu, sanırım bir sebep bu ürün kürleşemedi, bu kadar kısa sürede kaybolması çok zor.

Eğer açık havada kürleştiyse ben de açıkta bırakıp deneyeyim
Hayır kapalı otoparkta kürleşti. Puslu bir görüntü oluşuyor ve parmakla kontrol edin silmeden önce biraz donsun. Diğer waxlara göre daha fazla beklemesi gerekiyor ortalama 10-15 dakika kadar ortama ve sıcaklığa göre. İki kat uygularsanız daha iyi olur. Kendi kendine kaybolmayı bırakın tiner olmadan sökmek çok zor bu waxı :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hayır kapalı otoparkta kürleşti. Puslu bir görüntü oluşuyor ve parmakla kontrol edin silmeden önce biraz donsun. Diğer waxlara göre daha fazla beklemesi gerekiyor ortalama 10-15 dakika kadar ortama ve sıcaklığa göre. İki kat uygularsanız daha iyi olur
Berkay abi bende Ceramix waxı uygularken en az 10 dakika bekledim herhalde.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayır kapalı otoparkta kürleşti. Puslu bir görüntü oluşuyor ve parmakla kontrol edin silmeden önce biraz donsun. Diğer waxlara göre daha fazla beklemesi gerekiyor ortalama 10-15 dakika kadar ortama ve sıcaklığa göre. İki kat uygularsanız daha iyi olur. Kendi kendine kaybolmayı bırakın tiner olmadan sökmek çok zor bu waxı :)

Yok yanlış anladın, wax sürme aşamasındaki pustan bahsetmiyorum, boncuk fotoğrafına baktığında anlayacaksın, korumasız bir panelde o görüntü olmuyor, sadece waxlı panellerde oluşuyor bu sanki buz tutmuş görüntüsü, özellikle akşam yıkamalarında.

Valalhi öyle de güzel kayboldu ki :) Bir de waxı 12. dakikada parmak testi yaparak sildim, Sırrı çözeceğim inşallah :)
Bir tarafta böyle bir güzellik varken bende böyle sonuç verdiyse kabahat bendedir yani. Onun dışında 2. kat atılmış olması var bir tek. Bir paneli ikiye bölüp yarısına 1 kat yarısına iki kat atıp öyle deneyeceğim bakalım.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Dün yağan yağmur sonrası 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi hızlı bir kır akıtma yaptım (kuş pisliği, toz, çam ağacı döküntüsü vb.)

Su iticilik

Boncukları çekmeye çalıştım ama üzerinde su durmadigi için en iyi yakaladığım kare bu :/ kötüyse fotoğraf affola.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Perşembe günü aracımı yıkadıktan sonra BSD+chemical guys V07 karışımı uygulamıştım.

Araç çok tozlandı 1 günde. Polenlerin ve bsd nin etkisi büyük tabii. İş yerinin garajında tavanına su damlamış. Görüntü şu şekildeydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Perşembe günü aracımı yıkadıktan sonra BSD+chemical guys V07 karışımı uygulamıştım.

Araç çok tozlandı 1 günde. Polenlerin ve bsd nin etkisi büyük tabii. İş yerinin garajında tavanına su damlamış. Görüntü şu şekildeydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman abi damlayan yeri ihmal etme sonra can sıkıcı sonuçlar doğurabiliyor,paslı kireçli akıntılarla :utandim:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Sağlık çalışanı olduğum için son 3 aydır aşırı yoğun çalışıyorum yaklaşık 20 gün önce Srp üzerine auto finesse temptation uygulamıştım geçen gün de nöbete giderken çektim bu fotoğrafı.Hala boncuklanma devam etmesi sevindirici.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sağlık çalışanı olduğum için son 3 aydır aşırı yoğun çalışıyorum yaklaşık 20 gün önce Srp üzerine auto finesse temptation uygulamıştım geçen gün de nöbete giderken çektim bu fotoğrafı.Hala boncuklanma devam etmesi sevindirici.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boncuklanması bozulmuş yalnız. Herhangi bir hızlı cilanın da altında. Büyük ihtimal srpden dolayı