Kova şampuanı öneri

emreyol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
balıkesir
Herkese iyi günler dilerim. Puma aracıma Vonixx blend katı wax aldım. Uygulamayı yaptıktan sonra araç yıkamalarında kullanmak için kova şampuanı arıyorum. Ön yıkama için k2 bela kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese iyi günler dilerim. Puma aracıma Vonixx blend katı wax aldım. Uygulamayı yaptıktan sonra araç yıkamalarında kullanmak için kova şampuanı arıyorum. Ön yıkama için k2 bela kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Çok şampuan kullandım ama Tac System Mystic Bubble gerek yüzeyde kayganlığı gerekse kalıntı bırakmaması ve köpürmesi ile en memnun kaldığım kova şampuanı oldu.

Ön yıkamayı Good Stuff Snow Foam temaslı Mystic ile yapıyorum Vonixx Blend katı wax kullanıyorum bu kombinasyon ile wax dayanımı baya uzun sürüyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok şampuan kullandım ama Tac System Mystic Bubble gerek yüzeyde kayganlığı gerekse kalıntı bırakmaması ve köpürmesi ile en memnun kaldığım kova şampuanı oldu.

Ön yıkamayı Good Stuff Snow Foam temaslı Mystic ile yapıyorum Vonixx Blend katı wax kullanıyorum bu kombinasyon ile wax dayanımı baya uzun sürüyor.
Benim için de mystic bubble ve gyeon bathe zirveydi. Nanolex pure, carpro reset falan bence daha sonra geliyor

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bir çok ürün var forumda bakabilirsiniz.

Ben yıllardır valet pro concantred bir de flowey 2.5 kullanıyorum. Favorim onlar fiyat performans oldukları için. Ürün sarfiyatı az ve kayganlıkları iyi.

emreyol

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
balıkesir
Önerilerinizi dikkate alıp tac system alıp deneyeceğim. Bu arada daha önce kullandığım şampuanlar arasında gyeon ppf wash ve gyeon restartwash var.