Soft99 luxury - kullandığım bütün hızlı cilaları kardeşime verdim. bundan başka hızlı cila almam artık. inci gibi parlayan beyaz

ne kadar övsem az.
Soft99 fusso - kışın bu ürün hayat kurtarıcım. listeye yazmazsam olmaz.
Soft 99 Black Black - Lastikteki dayanım süresinden dolayı bu üründe vazgeçilmezlerimden. Çin işi japon işi gidiyoruz

3d Magic Dress - Spreyle atmanın rahatlığı ve 2 hafta gibi bir dayanımı olması yüzünden bagajımda vardır mutlaka.
Atas Vinet - Bu ürünü Af, vp gibi markalar yapmış olsa eminim şuan göklere çıkarılmıştı. Müthiş halı ve koltuk temizler, motor temizler, evde fırını parlatır, jant temizler, torpido temizler ve en önemlisi hem diğerlerinden çok ucuz ve 1 e 20 gibi sulandırma rakamları var. f/p ürünü böyle olur dedirtir.
Zymöl Autowash - Kokusu yüzünden bağımlılık yaptı

Soft99 Extra Gold - Harika su iticiliği ve parlaklığı var. 2 şampuanı sırayla kullanırım hep.
Meg. Hyper Dress - Sulandır sulandır kullan. Torpidoda, davlumbazda..
Cg mamut havlu - Araba yıkarsan kurular, uzun yol gidersen yumuşacık yastık olur, battaniye olur. Ciddiyim

Emektarım benim vazgeçemediğim.
Nasiol ZR53 - Epeydir kullanmıyorum ama kullanıp çok memnun kaldığım bir üründür kendisi. Su iticilik, parlaklık falan tamamda, eşim 2 kere dönüşlerde sürttü arabayı. Başkası dese ki benim arabama birşey olmadı, gözümle görmedim inanmam diyebilirdim ama en ufak bir iz kalmadı.