Kullanıp Çok Memnun Kaldığınız Ürünler

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
forzaGilles' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
zymöl auto wash
adams şampuan
soft99 extra gold şampuan
nanolex pure

sıralamaya göre favori çift kova şampuanlarım.
nanolex pure 4. sıraya mı düştü Süleyman abi  :) Bir zamanlar ilk ikiyi zorluyordu pabucu dama atılmış anlaşılan :)))

Aynen öyle

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Soft99 luxury - kullandığım bütün hızlı cilaları kardeşime verdim. bundan başka hızlı cila almam artık. inci gibi parlayan beyaz :) ne kadar övsem az.
Soft99 fusso - kışın bu ürün hayat kurtarıcım. listeye yazmazsam olmaz.
Soft 99 Black Black - Lastikteki dayanım süresinden dolayı bu üründe vazgeçilmezlerimden. Çin işi japon işi gidiyoruz :)
3d Magic Dress - Spreyle atmanın rahatlığı ve 2 hafta gibi bir dayanımı olması yüzünden bagajımda vardır mutlaka.
Atas Vinet - Bu ürünü Af, vp gibi markalar yapmış olsa eminim şuan göklere çıkarılmıştı. Müthiş halı ve koltuk temizler, motor temizler, evde fırını parlatır, jant temizler, torpido temizler ve en önemlisi hem diğerlerinden çok ucuz ve 1 e 20 gibi sulandırma rakamları var. f/p ürünü böyle olur dedirtir.
Zymöl Autowash - Kokusu yüzünden bağımlılık yaptı :D
Soft99 Extra Gold - Harika su iticiliği ve parlaklığı var. 2 şampuanı sırayla kullanırım hep.
Meg. Hyper Dress - Sulandır sulandır kullan. Torpidoda, davlumbazda..
Cg mamut havlu - Araba yıkarsan kurular, uzun yol gidersen yumuşacık yastık olur, battaniye olur. Ciddiyim :) Emektarım benim vazgeçemediğim.
Nasiol ZR53 - Epeydir kullanmıyorum ama kullanıp çok memnun kaldığım bir üründür kendisi. Su iticilik, parlaklık falan tamamda, eşim 2 kere dönüşlerde sürttü arabayı. Başkası dese ki benim arabama birşey olmadı, gözümle görmedim inanmam diyebilirdim ama en ufak bir iz kalmadı.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
gecceanduana' Alıntı:
Soft99 luxury - kullandığım bütün hızlı cilaları kardeşime verdim. bundan başka hızlı cila almam artık. inci gibi parlayan beyaz :) ne kadar övsem az.
Soft 99 Black Black - Lastikteki dayanım süresinden dolayı bu üründe vazgeçilmezlerimden. Çin işi japon işi gidiyoruz :)
3d Magic Dress - Spreyle atmanın rahatlığı ve 2 hafta gibi bir dayanımı olması yüzünden bagajımda vardır mutlaka.
Atas Vinet - Bu ürünü Af, vp gibi markalar yapmış olsa eminim şuan göklere çıkarılmıştı. Müthiş halı ve koltuk temizler, motor temizler, evde fırını parlatır, jant temizler, torpido temizler ve en önemlisi hem diğerlerinden çok ucuz ve 1 e 20 gibi sulandırma rakamları var. f/p ürünü böyle olur dedirtir.
Soft99 Extra Gold - Harika su iticiliği ve parlaklığı var. 2 şampuanı sırayla kullanırım hep.
Cg mamut havlu - Araba yıkarsan kurular, uzun yol gidersen yumuşacık yastık olur, battaniye olur. Ciddiyim :)  Emektarım benim vazgeçemediğim.
Nasiol ZR53 - Epeydir kullanmıyorum ama kullanıp çok memnun kaldığım bir üründür kendisi. Su iticilik, parlaklık falan tamamda, eşim 2 kere dönüşlerde sürttü arabayı. Başkası dese ki benim arabama birşey olmadı, gözümle görmedim inanmam diyebilirdim ama en ufak bir iz kalmadı.
vinet konusunda size sonuna kadar katılıyorum.hatta hanımın araba için yaptığım harcamalara söylenmesinin önüne bu ürünle geçtim:)

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
erdal.t' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
Cg mamut havlu - Araba yıkarsan kurular, uzun yol gidersen yumuşacık yastık olur, battaniye olur. Ciddiyim :)  Emektarım benim vazgeçemediğim.
vinet konusunda size sonuna kadar katılıyorum.hatta hanımın araba için yaptığım harcamalara söylenmesinin önüne bu ürünle geçtim:)
aynen vinet hatun dırdırına birebir. ben vinetle evdeki koltukları, halıdaki zor kirleri, fırını, cam ocağı falan temizliyorum. O yüzden vinet bizde pahalı deterjanlar yerinede kullanılıyor :)

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
gecceanduana' Alıntı:
erdal.t' Alıntı:
aynen vinet hatun dırdırına birebir. ben vinetle evdeki koltukları, halıdaki zor kirleri, fırını, cam ocağı falan temizliyorum. O yüzden vinet bizde pahalı deterjanlar yerinede kullanılıyor :)
ön yıkamada(prewash)araç dışında vinet kullansak bi sıkıntı olurmu acaba.saygılarımla

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
erdal.t' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
ön yıkamada(prewash)araç dışında vinet kullansak bi sıkıntı olurmu acaba.saygılarımla
boyayla ilgili sıkıntı yaratmadı bugüne kadar ama waxa etkisini bir panelde denemek lazım ne desem yalan olur :)

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
o zaman vineti küçük bi alanda denemek lazım.gerçi vernikli jantlarda kullanıldığına göre boyaya çok da zarar vereceğini düşünmüyorum.saygılarımla

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
AB just the tonic.. arkadaşın aracındaki sıçramış nokta boyaları anında zahmetsiz şekilde söktü aldı..

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
erdal.t' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:

Atas markasının birkaç ürünüyle ilgili vinet,dls serisi, est bunlar arasında kötü tecrube yaşayan arkadaşlar oldu bıyada kullanmanızı tavsiye etmem.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dragstar' Alıntı:
erdal.t' Alıntı:

Atas markasının birkaç ürünüyle ilgili vinet,dls serisi, est bunlar arasında kötü tecrube yaşayan arkadaşlar oldu bıyada kullanmanızı tavsiye etmem.

Şampuan olarak Proteo ve DLS kullandım, DLS halen az miktarda bölünmüş olarak duruyor ama Proteo'yu zamanında mazgala döküp dökmemek arasında biryerlerde sıkışıp kalmıştım. Halen ne işe yaradığını çözemediğim bir şampuandır. Evlerden ırak...

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
SubaruOutback' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Şampuan olarak Proteo ve DLS kullandım, DLS halen az miktarda bölünmüş olarak duruyor ama Proteo'yu zamanında mazgala döküp dökmemek arasında biryerlerde sıkışıp kalmıştım. Halen ne işe yaradığını çözemediğim bir şampuandır. Evlerden ırak...
gelirken bana getir ben işe yaradığı yerlerde kullanırım  bu arada inanmıcaksın ama rüyamda, telefonla beni aradın o makineyi alma dedin. niye diyorum. beraber alalım indirim olur diyordun :D rüyanında içine ettik artık :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
gecceanduana' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:
gelirken bana getir ben işe yaradığı yerlerde kullanırım  bu arada inanmıcaksın ama rüyamda, telefonla beni aradın o makineyi alma dedin. niye diyorum. beraber alalım indirim olur diyordun :D rüyanında içine ettik artık :D

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Ceviz ile başlamak isterim :) o nasıl bir kir sökmekdir arkadaş, Kar sonrası temizleme için video çekmediğime öyle pişmanım ki o an için.
Soft99 Fusso.;Yıkama işini ceviz ile birlikte yarı yarıya kolaylaştırıyor.
3d Magic Dress;Uygulaması çok kolay ve bıraktığı dokuyu seviyorum.
Valet Pro Classic Carpet Cleaner;Fiyat performans olarak bence çok iyi, Evdeki halılarda da kullanıyorum. Bıraktığı ferah kokuda ekstrası.
3d orange degreaser; Bir f/p ürünü daha, sulandırmanıza bağlı olarak hangi yüzeyde isterseniz iş görüyor. Detay için aldık ama eşim de evde kullanıyor artık :)
Nasiol Glasshield; Uygularken dikkat etmek gerekiyor fakat fiyatına göre oldukça iyi iş çıkardı. 50km/h sonrası hızlarda oldukça etkili.
Meguiars Perfect Clarity Glass Cleaner; Camlarda ayna görüntüsü istiyorsanız tercihiniz bu olmalı.
Sonax BSD; Uygularken dikkat etmek gerekiyor (benim gibi amatörler için) ama bereketli ve bıraktığı etki çok ama çok güzel.
chemical guys glossworkz glaze; çok kalıcı değil ama hızlı bir çözüm istiyorsanız, uygulama kolaylığı ve parlaklığı ile tercih edilebilir.
Koch Chemie PSS; Bu üründe uygularken dikkat gerektiriyor (biraz yapışkan) fakat uygulama sonrası o mat görüntüsü ve kalıcılığı için değer.
Kwazar Venüs Foamer(2lt) ; Genel olarak memnun kalınmayan bir ürün fakat ben şu ana kadar aldığıma pişman olmadım. Benim gibi apartmanda yaşıyorsanız ve benzincilerden sıkıldıysanız tavsiye ederim.
Auofinesse Handipuck; Cila işlerini benim adıma oldukça kolaylaştırıyor. 8-10cm çapındaki padlerde uygulama yapabiliyorsunuz. Her detaycının dolabında olmalı.

Şimdilik bu kadar :)