Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Maalesef o ürünün böyle bir sıkıntısı var. Bu arada onu araç kamerasına da kullanabiliyorsun. Ama dediğim gibi, hiç dokunmamak lazım. Ben o iki aylık süreçte otomobilin aynalarına poşet geçirip yıkamıştım :D:D:D:D Denize veya havuza girerken kulak tıkayıcı kullananlar vardır ya benimki de onun gibi olmuştu. Ya işte aynalarına şampuan gelmemesi lazım, japon doktorlar öyle dedi :D:D
Abi yemişim öyle ürünü dokunma etme su degmesin toz olmasin falan filan bence hic uygulamasak yani hic kullanmasak sanki hiç stres yasamayacagiz daha mutlu olacagiz buna eminim :terlisırıtan:

szahiddemir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Acemilik, bir sürü ürün alırken detaylı bakmadan CARPRO WheelX aldım. Bir kere kullandım. Kokusu kötü yazıldığını bir görmüştüm de ne kadar olabilir demiştim. İnanılmaz kötü, felaket ötesi kötü. :bulantıx: Evde kapalı kutuda poşet içinde dahi bulunduramadım. Çöpe atmak istemedim, full şişeyi yakında eskiden yıkamaya verdiğim oto yıkamacıya verdim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi yemişim öyle ürünü dokunma etme su degmesin toz olmasin falan filan bence hic uygulamasak yani hic kullanmasak sanki hiç stres yasamayacagiz daha mutlu olacagiz buna eminim :terlisırıtan:
Yağmurda ayna tertemiz olduğunda bu basit 2 kurala uymak beni strese sokmaz. :)

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Workstuff’ın fırçayı aldım ben. Fazlasıyla memnunum.
Valla ben 5 -10 kez kullandım , direk çöpe attım. Her yere kıl sıçrıyordu lastik dönünce , kaporta batıyordu . Cartainer dede aynısı olmuştu . En iyisi sünger , biraz sarfiyat fazla oluyor ama kaportada kıl temizlemekten iyidir.

work stufu denerim tavsiye için teşekkürler

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Grass markasının jant temizleyici ürününü beğenmedim, bir daha satın alacağımı hiç sanmıyorum.
Ürünün satış görselinde alkali değil diye belirtilmiş. Ama maalesef ürün bir hayli asidik, pH değerini 2 olarak ölçtüm. Şişe arkasındaki yazılarda asidik olduğunu anlıyorsunuz ama bir çelişki var, tehlikeli içerik kısmında sodyum hidroksit yazıyor. Bu kimyasal epey bazik ama ona rağmen artık ne kullandilarsa pH 2 çıktı. 3 tane satın almıştım, geriye 1 tane kaldı. Onu da bitirince huzura kavuşacağım. 2 ürünün de fısfıs başlığı ne yöne tutarsam tutayım hep kaçırdı. Temizlik kabiliyeti, beklentimin altında kaldı. Kokusu da hoş değil.
#reklam değil #işbirliği değil

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Grass markasının jant temizleyici ürününü beğenmedim, bir daha satın alacağımı hiç sanmıyorum.
Ürünün satış görselinde alkali değil diye belirtilmiş. Ama maalesef ürün bir hayli asidik, pH değerini 2 olarak ölçtüm. Şişe arkasındaki yazılarda asidik olduğunu anlıyorsunuz ama bir çelişki var, tehlikeli içerik kısmında sodyum hidroksit yazıyor. Bu kimyasal epey bazik ama ona rağmen artık ne kullandilarsa pH 2 çıktı. 3 tane satın almıştım, geriye 1 tane kaldı. Onu da bitirince huzura kavuşacağım. 2 ürünün de fısfıs başlığı ne yöne tutarsam tutayım hep kaçırdı. Temizlik kabiliyeti, beklentimin altında kaldı. Kokusu da hoş değil.
#reklam değil #işbirliği değil

Bu markanın online alışveriş sitelerindeki ürün açıklamalarında ve sorulan sorulara verilen cevaplarda çok sıkıntı var. Sanki translate kullanarak yazıyorlar gibi.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bu markanın online alışveriş sitelerindeki ürün açıklamalarında ve sorulan sorulara verilen cevaplarda çok sıkıntı var. Sanki translate kullanarak yazıyorlar gibi.
Sadece o değil pembe köpük adı altında sattıkları üründe Trendyolda değerlendirme ve yorumları kendilerine aitti.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben kullanıp memnun kalmadığınız üründen ziyade bu böcek ve sinek temizleyici yada losyonu adi altımda satılan ürünlere bi anlam veremedim.. herkesim bagajında mutlaka bulunan herhangi bi APC yi 1/2 yada 1/3 sulandırdığında kaportada yada camda sinek böcekten eser kalmiyor illa bi öneri isteyen olursa 3d orange degreaser 1/3-4 sulandırmayla öneride bulunabilirim .. sadece camda kullanmak isteyen olursa bulaşık deterjanı bile süper iş görüyor

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Ben Nasiol markasının far temizleme ürününü aldım ancak hiç memnun kalmadım. Farların durumu ilk halinden daha kötü oldu. Uygulama adımlarımda herhangi bir hata olmadığını da firma belirtti. Ancak firma çözüm önerisi olarak aldığınız yer ile görüşün şeklinde bir dönüş yaptı. Firma yaklaşımını hiç iyi bulmadığımı da belirtmek isterim. Ürünü aldığım Detay Noktası firması ise çözüm üretme anlamında hem olumlu hem de yapıcı davrandı. Kendilerine de buradan teşekkürü bir borç bilirim.