Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Ben de bu ürünü lastikler için kullanıyorum ve memnunum. Lastik için uygun fakat dış plastik aksam için uygun değil sanki.
ürün Trim ve Lastik Parlatıcı olarak satılıyor iki yüzey içinde uygun güzel bir görünümde sağlıyor finali güzel ancak toz çekme durumu berbat fotoğrafları yakınlaştırıp incelerseniz görünüyor, dün sadece 3 saat aracın dışıyla uğraştım ertesi gün böyle olunca keyif kaçırıyor.

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
nasiol detailer shine lastik ve plastik aksama uygulandıktan 18 saat sonra toz çekmesini hiç beğenmedim, lastikte satin parlaklığı beğenmiştim oysa ama böyle toz çekince benim için hiç bir anlamı kalmadı.
Ben de indirimde yorumlara bakarak birkaç tane almıştım. Kendi deneyimimde lastikte kullanırken trim için uygun olmadığını fark ettim, bu yüzden trimde kullanmadım. Lastikte saten parlaklığı, kalıcılığı güzeldi.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Ben de indirimde yorumlara bakarak birkaç tane almıştım. Kendi deneyimimde lastikte kullanırken trim için uygun olmadığını fark ettim, bu yüzden trimde kullanmadım. Lastikte saten parlaklığı, kalıcılığı güzeldi.
dediğim gibi finali benimde hoşuma gitti ancak lastikte dahil toz çekti, bizim istemediğimiz bir durum bundan bahsettim elimde 4-5 çeşit lastik parlatıcı var sadece bu üründe bu durumu yaşadım diğerlerinde aksine toz su pislik çekmiyor itiyor daha az kirlenme oluyor.

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
dediğim gibi finali benimde hoşuma gitti ancak lastikte dahil toz çekti, bizim istemediğimiz bir durum bundan bahsettim elimde 4-5 çeşit lastik parlatıcı var sadece bu üründe bu durumu yaşadım diğerlerinde aksine toz su pislik çekmiyor itiyor daha az kirlenme oluyor.
Doğrudur hocam, haklısın istemediğimiz bir durum. Ben deneyimimi paylaştım sadece.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Adbl Dodger iç detay bezi. Daha bir kere kullanmadim. Bir yikama yapayım sonra kullanırım dedim. Adbl mikrofiber şampuan ile yikayip asacakken kenarlardan ipliklerini hep salmış. @ADBL

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Ucuz diye aldik kesinlikle iyi degil.Sulandirilmiş ürün gibi deneyimledim.Aklimda soru işaretleri kaldi,bu zamana kadar ki en basarisiz Demirtozu malesef.
1 Aydir yikanmamis Bol Balata Tozlu Arabada denenmiştir.
Görsel çekmedim bir dahakine çeker atarim denersem.

1 Morarma yok denecek kadar az.
2 Hemen Kuruma Yapiyor.
3 Temizlik Kabiliyeti cok az.

K2 Roton,ADBL Vampire Liquid,Angelwax Revelation,Bilthammer Korrosol,Meguiars İron Decon ,Vonixx İzer,Goodstuff İron Remover gibi ürünlerden şaşmamak lazim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Malum sitede dolanırken aşağıdaki ürünü, dolayısıyla markayı gördüm. 4'lü set halinde çok uyguna sattıkları setten 2 tane aldım. Dolayısıyla 2 tane aşağıdaki görseldeki üründen almış oldum.
Üzerinde motor temizleyicisi yazıyor ama ne olduğunu bilmediğim veya apc diye düşündüğüm ürünleri motorda kullanmamayı tercih ediyorum. Bunu davlumbaz, jant ve lastiklerde kullanırım dedim. Öyle de yaptım. Fırçalamadan maalesef hiçbir etkisi olmadı. Lastik yanağına sıktım, kirleri çözmediğini ve akıtmadığını gözlemleyince fırça ile giriştim. Fırça ile lastik yanağındaki kirlerden kurtuldum ama davlumbazda fırça kullanmama rağmen bir miktar kir davlumbazda kaldı. Az önce yazdığım gibi, fırça kullanmadan maalesef bir iş yapmıyor. İçeriğini de yazmamışlar. pH değerini de henüz ölçmedim. Ürünler Mersin'den geldi. Yerli üretim ama bu üründen beklentimi alamadım :(
Keşke fırça kullanmadan kirleri çözüp akıtabilseydim tadından yenmezdi. (reklam değildir)

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze

Ucuz diye aldik kesinlikle iyi degil.Sulandirilmiş ürün gibi deneyimledim.Aklimda soru işaretleri kaldi,bu zamana kadar ki en basarisiz Demirtozu malesef.
1 Aydir yikanmamis Bol Balata Tozlu Arabada denenmiştir.
Görsel çekmedim bir dahakine çeker atarim denersem.

1 Morarma yok denecek kadar az.
2 Hemen Kuruma Yapiyor.
3 Temizlik Kabiliyeti cok az.

K2 Roton,ADBL Vampire Liquid,Angelwax Revelation,Bilthammer Korrosol,Meguiars İron Decon ,Vonixx İzer,Goodstuff İron Remover gibi ürünlerden şaşmamak lazim.
Abi ben de bu ürünü almak gibi bir hata yaptım aylardır elimde duruyor. Elimde vonix izer de var onunla yarı yarıya veya 1:3 gibi karıştırıp kullansam sorun olur mu?

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
.
Ben de resimdeki valet pronun fabric seal adlı kumaş koruyucu su itici ürününden memnun kalmadım. Üreticinin söylediği gibi uyguladım ama hiç bir etkisi olmadı. Onun yerine Fra Ber Double Skin aldım onda beklediğim etkiyi aldım ama Fra Berin de kokusu çok kötüydü 2 gün araçtan çıkmadı.

Yine soft 99 un buğu önleyici ürününden de hiç memnun kalmadım. Ayrıca bugün ipa ile ön camı silerken farkettim sıktığım yerlerde izleri duruyor.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi ben de bu ürünü almak gibi bir hata yaptım aylardır elimde duruyor. Elimde vonix izer de var onunla yarı yarıya veya 1:3 gibi karıştırıp kullansam sorun olur mu?
Sorun olmaz kardesim degerlendir kullan.