Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

MarcoPolo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vonixx Quant şişe maalesef markanın birçok ürününü sevmeme rağmen beni şaşırttı.
İçerisinde 1/20 seyreltilmiş sintra apc bulunduruyordum. Şişe kalitesinde sorun yok ama sprey başlığı maalesef kimyasala hiçbir şekilde dayanıksız. Tetiği çekiyor fakat ileriye attırmıyor. Hızlı cila olsun daha soft ürünler olsun onun için ideal. Ama APC jant temizleyici demir tozu gibi ürünler için maalesef dayanıksız kullanmamanızı tavsiye ederim.
Aynı konudan ben de muzdaribim. Evde 50 çeşit ürün var. Bir şekilde en az 10 adet bu başlıktan bulunuyor. Yarısı kısa bozuldu. Canyon sprey candır. Taşdemir'de 100 lirayken üç adet almıştım. Sefa hocam da birkaç kez bölünmüş ürünlerle Canyon başlık yollamıştı. Hepsi ilk günkü gibi.

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ne kalıcılığı var ne kokusu güzel ne fiyatı uygun.
Hocam bu ürün sanırım dezenfektan özelliği ile öne çıkıyor. Brezilyalıların videolarında ev hanımları evdeki mobilyaların tozunu falan alırken de bu ürünü kullanıyordu. Araç kokusu olarak kullanmak çok kullanışlı değil. Ben de yeşili vardı onun kokusu güzeldi hergün eve gelince akşam arabaya sıkardım. Sürekli düzenli kullanınca arabaya binenler ne kokuyor derdi. Ben alıştığım için heralde çok koku almazdım.