Bahsi geçmiştir ama yine yazayım.
Divortex redstorm demir tozu temizleyici. Fiyata göre başlangıç seviyesi olarak yaptığı işe bakarak idare eder denebilir. Ama kokusu çok acayip berbat. Hani kötü-ağır koku kavramınızı baştan yazdıracak derecede kötü. 5 kg alıp bölüşmüştük arkadaşla ama Bi daha asla ve asla almam
3d yeni araç kokusu. Kalıcılık hiç yok denecek kadar az. Sıkıp kapıları kapatıp gidin 1 saat sonra arabaya geldiğinizde dahi kokuyu almak güç. Fiyat olarak fena değil alınabilir. Koku tarifi olarak da asla sıfır araç kokusu değil. Evlerde anneler temizlik yapar da böyle Bi temizlik kokusu olur ya. Tam o temizlik kokusu var. Kesinlikle baymıyor. Sıfır araç kokusu olmasa da temizlik kokusu sevenler için şahane. Kalıcılık zayıf olsa da fiyatı ile o açığı kapatıyor. Her ne kadar haftada 1-2 falan sıksamda 250 ml ürünü 1 senede anca yarıladım diyebilirim fazlası baş ağrısı yapıyor zaten temizlik kokusunun.
Divortex alpha foam ph nötr(yeşil şampuan) daha 1 kere uygulama yaptım ama ön görüş olarak yazmak gerekirse 200 ml ürün üstüne 700 ml kadar ılık su koydum. Fl ile sıktığımda köpüğü bırakın bildiğiniz sulu deterjan aktı kayboldu gitti

hani oranlamak gerekirse bu kıvamı hatta daha yoğununu Vp sfc2 ile 50 ml ye 600 700 ml su koyunca yakalıyorum. Pek memnun kalmadım. Bunun 4 litresine 55 60 verene kadar flowey B33 alınırdı kesinlikle. Yine bu ürünle yıkama yaptıkça net görüşümü bildiririm.