Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Valla hocam bende parlatandan aldim orijinal ambalaj olandan ama bana pek bi etkisiz geldi. O siteye pek guvenemiyorum bir turlu 2.3 sefer yanlislarini yakaladim ondan sonra da bir turlu guvenemiyorum. Alacagim urunlerde kesinlikle ilk acilis bandi olmasina ozen gosteriyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam merhaba,

Bende ilgili siteden birkaç sipariş vericektim. Nasıl yanlışları oldu bilmiyorum ama yazdıklariniza göre bölünmüş ürünlerde sanırım sorun oldu. Orijinal ambalajlı ve güvenlik bandı olanlarda bir sıkıntı yoktu? Güvenemeyeceğim bir yerden ne olursa olsun alışveriş yapmak istemem..

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bahsi geçmiştir ama yine yazayım.

Divortex redstorm demir tozu temizleyici. Fiyata göre başlangıç seviyesi olarak yaptığı işe bakarak idare eder denebilir. Ama kokusu çok acayip berbat. Hani kötü-ağır koku kavramınızı baştan yazdıracak derecede kötü. 5 kg alıp bölüşmüştük arkadaşla ama Bi daha asla ve asla almam :)

3d yeni araç kokusu. Kalıcılık hiç yok denecek kadar az. Sıkıp kapıları kapatıp gidin 1 saat sonra arabaya geldiğinizde dahi kokuyu almak güç. Fiyat olarak fena değil alınabilir. Koku tarifi olarak da asla sıfır araç kokusu değil. Evlerde anneler temizlik yapar da böyle Bi temizlik kokusu olur ya. Tam o temizlik kokusu var. Kesinlikle baymıyor. Sıfır araç kokusu olmasa da temizlik kokusu sevenler için şahane. Kalıcılık zayıf olsa da fiyatı ile o açığı kapatıyor. Her ne kadar haftada 1-2 falan sıksamda 250 ml ürünü 1 senede anca yarıladım diyebilirim fazlası baş ağrısı yapıyor zaten temizlik kokusunun.

Divortex alpha foam ph nötr(yeşil şampuan) daha 1 kere uygulama yaptım ama ön görüş olarak yazmak gerekirse 200 ml ürün üstüne 700 ml kadar ılık su koydum. Fl ile sıktığımda köpüğü bırakın bildiğiniz sulu deterjan aktı kayboldu gitti :D hani oranlamak gerekirse bu kıvamı hatta daha yoğununu Vp sfc2 ile 50 ml ye 600 700 ml su koyunca yakalıyorum. Pek memnun kalmadım. Bunun 4 litresine 55 60 verene kadar flowey B33 alınırdı kesinlikle. Yine bu ürünle yıkama yaptıkça net görüşümü bildiririm.

kadirx

Çaylak Detaycı
Üye
Bahsi geçmiştir ama yine yazayım.

Divortex redstorm demir tozu temizleyici. Fiyata göre başlangıç seviyesi olarak yaptığı işe bakarak idare eder denebilir. Ama kokusu çok acayip berbat. Hani kötü-ağır koku kavramınızı baştan yazdıracak derecede kötü. 5 kg alıp bölüşmüştük arkadaşla ama Bi daha asla ve asla almam :)

3d yeni araç kokusu. Kalıcılık hiç yok denecek kadar az. Sıkıp kapıları kapatıp gidin 1 saat sonra arabaya geldiğinizde dahi kokuyu almak güç. Fiyat olarak fena değil alınabilir. Koku tarifi olarak da asla sıfır araç kokusu değil. Evlerde anneler temizlik yapar da böyle Bi temizlik kokusu olur ya. Tam o temizlik kokusu var. Kesinlikle baymıyor. Sıfır araç kokusu olmasa da temizlik kokusu sevenler için şahane. Kalıcılık zayıf olsa da fiyatı ile o açığı kapatıyor. Her ne kadar haftada 1-2 falan sıksamda 250 ml ürünü 1 senede anca yarıladım diyebilirim fazlası baş ağrısı yapıyor zaten temizlik kokusunun.

Divortex alpha foam ph nötr(yeşil şampuan) daha 1 kere uygulama yaptım ama ön görüş olarak yazmak gerekirse 200 ml ürün üstüne 700 ml kadar ılık su koydum. Fl ile sıktığımda köpüğü bırakın bildiğiniz sulu deterjan aktı kayboldu gitti :D hani oranlamak gerekirse bu kıvamı hatta daha yoğununu Vp sfc2 ile 50 ml ye 600 700 ml su koyunca yakalıyorum. Pek memnun kalmadım. Bunun 4 litresine 55 60 verene kadar flowey B33 alınırdı kesinlikle. Yine bu ürünle yıkama yaptıkça net görüşümü bildiririm.

divortex pembe olan şampuanını kullanıyorum kokusu çok güzel benim gibi amotör biri için ideal diye düşünüyorum. daha önce adams kullanıyordum onun kadar olasada güzel ( kova eldiven üsülü kullanıyorum )

Divortex redstorm demir tozu temizleyici bundan sipariş ettim 500ml memnun kalırsam 5kg alıcam daha önce auto finesse iron out kullanmıştım onun kadar performans vermesede olur sonuç fiyat = performans

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
divortex pembe olan şampuanını kullanıyorum kokusu çok güzel benim gibi amotör biri için ideal diye düşünüyorum. daha önce adams kullanıyordum onun kadar olasada güzel ( kova eldiven üsülü kullanıyorum )

Divortex redstorm demir tozu temizleyici bundan sipariş ettim 500mm memnun kalırsam 5kg alıcam daha önce auto finesse iron out kullanmıştım onun kadar performans vermesede olur sonuç fiyat = performans
Ben de alırken yeşil ve pembe şampuan arasında kaldım yeşili aldım. Ama fl ile hiç istediğim gibi kıvam olmadı. Redstorm da fiyatına göre çok iyi aslında ama kokusu çok çok kötü. Hani çok sık yapılmıyor zaten demirtozu temizliği. O yüzden bitince Bi tık daha para verip daha iyisini almayı düşünüyorum şahsen

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
US $3.46 31%OFF | 9 H Oksidasyon Anti-çizik Araba Lehçe Araba Sıvı Seramik Coat Oto Kuaförü Glasscoat Boya Bakım Süper Hidrofobik Cam kaplama
US $3.51 30% OFF|9H Oxidation Anti scratch Car Polish Car Liquid Ceramic Coat Auto Detailing Glasscoat Paint Care Super Hydrophobic Glass Coating-in Polishing & Grinding Materials Set from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

US $4.32 11%OFF | Sıcak Anti-çizik Araba Lehçe Araba Sıvı Seramik Coat Otomatik Detaylandırma Glasscoat Süper Hidrofobik Cam Kaplama #0712
US $4.37 10% OFF|Hot Anti scratch Car Polish Car Liquid Ceramic Coat Auto Detailing Glasscoat Super Hydrophobic Glass Coating #0712-in Paint Protective Foil from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu iki ürün Aliekspres malı postu yanlış girdiysem kusura bakmayın.

İkiside sahte ürün paranızı çöpe atmayın

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
İlk linkteki üründen ben de aldım
Hatta hatırladığım @onurçiko ve @Pro da almıştı
Arkadaşlar başka kullanan oldu mu?
Ben daha kullanmadım
Herkes aynı fikirdeyse boşuna araca sürüp kendime de araca da eziyet etmiyim

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
US $3.46 31%OFF | 9 H Oksidasyon Anti-çizik Araba Lehçe Araba Sıvı Seramik Coat Oto Kuaförü Glasscoat Boya Bakım Süper Hidrofobik Cam kaplama
US $3.51 30% OFF|9H Oxidation Anti scratch Car Polish Car Liquid Ceramic Coat Auto Detailing Glasscoat Paint Care Super Hydrophobic Glass Coating-in Polishing & Grinding Materials Set from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

US $4.32 11%OFF | Sıcak Anti-çizik Araba Lehçe Araba Sıvı Seramik Coat Otomatik Detaylandırma Glasscoat Süper Hidrofobik Cam Kaplama #0712
US $4.37 10% OFF|Hot Anti scratch Car Polish Car Liquid Ceramic Coat Auto Detailing Glasscoat Super Hydrophobic Glass Coating #0712-in Paint Protective Foil from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu iki ürün Aliekspres malı postu yanlış girdiysem kusura bakmayın.

İkiside sahte ürün paranızı çöpe atmayın
ben ikincisini aldım 3 ay geçti ama gelmedi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İlk linkteki üründen ben de aldım
Hatta hatırladığım @onurçiko ve @Pro da almıştı
Arkadaşlar başka kullanan oldu mu?
Ben daha kullanmadım
Herkes aynı fikirdeyse boşuna araca sürüp kendime de araca da eziyet etmiyim
Tabi genelin kullanıp yorum yapması daha güvenilir muhakkak ama iki sefer kullandım lokal olarak ikisinde de başarısızdı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
830E108B-AB3A-4A2F-A775-3284036AFAC9.jpeg
Bauhaus’ta indirimde görünce en kötü jant temizliğinde vs. kullanırım diye aldığım Turtlewax Zipwax şampuanı kullandım ve memnun kalmayarak kendi adıma bu kategoriye ekledim.

Köpürme çok zayıf durumda. Bir kapak koyun demiş ancak doğru düzgün köpürmeyince 50-60 ml falan ekledim ama değişmedi sonuç. Öyle ki bir ara kovalardan hangisi durulama içindi hangisi şampuanlı suydu karıştırdım. Baktım olmadı son çare zamanında Soft99 şampuanı ile gelen süngere doğrudan döküp denedim yine de olmadı. Zaten öyle kullanmayı sevmediğim için alternatif olarak görmüyorum. Evet köpük temizlik kabiliyetini gösterme açısından referans değil ama böyle bir sıkıntı yaşattı. Hangi paneli yıkadığımı dahi tam kestiremedim. Optimist bakarsak eldiven geçtikten sonra panelin temizlenip temizlenmediği rahatça görülüyor :).

Parlaklık katkısı da öyle ahım şahım değil. Dünyanın en çok satan cilalı şampuanı yazınca arkasında daha büyük beklentiye girmiştim. Düzenli olarak Sonax Wash and Wax ve Koch Chemie NMS kullanan biri olarak (eş dost arabası veya kışın korumayı desteklemek için) bunların gerisinde. Onlardan daha konsantre ve temizlik gücü daha yüksek olsa da totalde negatif yönleri daha ağır basıyor.

Asıl problem leke bırakma mevzuu. Nette görmüştüm bu sıkıntıyı ancak kendim de pratikte tecrübe ettim. Gece yıkama yapmama rağmen kuruma yapıp leke bıraktı panellerde. Güneşli bir hava olsaydı daha da artardı tahminen. Üstelik aracı kuruladıktan sonra panelleri bir de qd ile geçmeme rağmen tam olarak çıktı desem yalan olur. Sanırım panel panel yıkama yapmak lazım. Öyle imkanı olan açısından böyle bir problem yaratmayabilir. Hoş kim panel panel yıkama yapmakla uğraşır bilemiyorum.

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Paian zamanında kullanmıştım. En sonunda foam lance’daki şampuana katar oldum ve bitirdim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benim yanlış şekilde ve yanlış uygulama yapmamdan kaynaklı Meguiars Hybrid Ceramic Wax. Alıp pişman olduğum tek ürün hatta.

Aslında şişesi üzerindeki talimatlara harfiyen uydum. Ama öncesi herhangi bir zemin hazırlığı yapmadım, sadece rutin yıkama yapmıştım. Sonra forumda gördüm ki uygulama yöntemini değiştirince ve zemin de hazırsa iş yapıyormuş.

Yine de benim için hayal kırıklığıdır. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben tekrar asla almam. Alırsam da kullanım talimatlarına aldırış etmem :)