Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Car pro orange peel pad aldım marka zımpara gibi matlaştırmadan orange peel desenini alacağını söylemesine rağmen bırak desen almayı random çizikler bile alamadı :)
Bi kalını venom ped de aynı. Biraz clearcut ile az miktarda çalışmayi basardı ama yetersiz

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aklıma gelmişken ekleyeyim
Sams car shampoo: Çok çabuk kuruyor ve kuruyunca iz bırakıyor, benzinlik tayfa için uygun değil
Sams snow foam: valla bu da kuruyor ve iz bırakıyor, ha sonrasında çift kova yaptığım için geçiyordu ama yine de bence benzinlik tayfa için ideal değil.
Ancak iki şampuan da korumaya ellememesine rağmen güzel temizlik kabiliyetine sahipti hakkını yemeyelim:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
sonax alcantara temizleyici
hem forumda hem yabancı forumlarda gerçekten çok araştırdım bu ürünü ve satın aldım(zaten alternatifi yok gibi bişey). ürünü bir kaç farklı şekilde kullanmayı öneriyorlardı. her türlü denedim.
öncelikle doğrudan koltuğa sıkmamızı öneren sonax youtube kanalına inanmayın arkadaşlar. ben güvendim, adamlardan iyi mi bileceğim dedim fakat arka koltuğumda nur topu gibi bir iz bıraktı tam olarak diz destek bölgesinde.
test ettiğim kadarıyla ideal kullanım şekli : öncelikle güzelce süpürüyoruz koltuklarımızı. ardından çok çok hafif nemli bir bez ile uygulama yapacağımız koltuğu geziyoruz(iz yapmasını engelliyor bu işlem). ardından bi mikrofiber beze köpüğü basıp koltuklara yayıyoruz hafiften yediriyoruz. ardından çok çok hafif nemli bir bez ile silip, ardından kuru bez ile koltuğun nemini azaltmaya çalışıyoruz. tabi varsa en harikası makine.
not: aslında memnun kaldım mı kalmadım mı konusu çok ortada. temizledi fakat iz de bıraktı. kendisini gerekirse tavanda bitirip, bir sonraki uygulamamda köpük yapan şişede pol star deneyeceğim. sonucu burada paylaşacağım.
Geçen yabancı bir forumda Alcantara iz bırakmadan nasıl temizlenir gibi bir içerik okudum. Orada adam diyor ki, Alcantara gözenekli ve mikro tüylü bir yapıya sahip o yüzden toz ve kir partikülleri o gözeneklere doluyor. Çok çok iyi bir süpürme işlemi yapmazsanız o toz ve kire kimyasal sıktığınızda toz ve kirler çözünüyor ardından kuruyunca leke bırakıyor diyor.

dediğiniz gibi sanırım çok iyi bir süpürme işlemi sonrası hafif nemli bezle silmek leke riskini en aza indirebilir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Az önce arkadaşın aracında Sonax'ın reçine sökücü ürününü kullandım, herhalde 20dk aynı yerde patinaj yapmışımdır ama bir tane bile reçine yerinden çıkmadı.
Daha öncede Subaru üzerinde bir reçinede kullanmıştım onu da temizleyememişti. Sonuç olarak, sinirlendim ve küçük tüpü çöpe attım. Bari biraz olsun temizleseydin be, biraz zayıflasaydı be. Hiç mi değişiklik olmaz, yazık parama :(

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
Az önce arkadaşın aracında Sonax'ın reçine sökücü ürününü kullandım, herhalde 20dk aynı yerde patinaj yapmışımdır ama bir tane bile reçine yerinden çıkmadı.
Daha öncede Subaru üzerinde bir reçinede kullanmıştım onu da temizleyememişti. Sonuç olarak, sinirlendim ve küçük tüpü çöpe attım. Bari biraz olsun temizleseydin be, biraz zayıflasaydı be. Hiç mi değişiklik olmaz, yazık parama :(
Merhaba. sonax internet sitesinden direk yazabilirsiniz. çok ilgililer ve çözüm odaklılar. sonax.com.tr adres i

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
newmix lastik parlatıcı
divortex lastik parlatıcı
bimden aldığım fakir yağmur kaydırıcı
lazım olduğu için aceleyle petrolden aldığım fiawax isimli apc

unutmadan birde 3d eraser bende işe yaramamıştı ippondan almıştım sağolsunlar iade kabul etmişlerdi bazi parti ürünlerde bu sorunlar oluyor demişlerdi

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
newmix lastik parlatıcı

unutmadan birde 3d eraser bende işe yaramamıştı ippondan almıştım sağolsunlar iade kabul etmişlerdi bazi parti ürünlerde bu sorunlar oluyor demişlerdi
Ben 1 kere aldım birine hediye ettim, 1 şişeyi bitirdi wax sürer gibi boyuna su lekesi oluyor diye eraser yapıyordu. 1 şişe aldım 2-3 kere camda denedim hiç birinde ufak bile olsa zayıflatmadı. Acaba benim üründe de mi bir sorun var sorayım bende.

eynipa

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tac System ceramic coat>> 1gr Su iticilik yok parlattı diyemem dayanıklılık soru işareti ne idüü belirsiz :)
Bim/A101 Sonax kampanyaları>>Sanırım çakmasından hallice ürünler geliyor demirtozu temizleyici almıstım 1 tane bile sokmedi

Sergen38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
newmix lastik parlatıcı

3D eraser kullanıyorum harika bir ürün bitince tekrar alırım. hem cam hemde boyalı yüzeylerdeki kireç lekelerini temizliyor camdaki lekeleri temizlemesi için biraz yoğun kullanmak lazım ama boyalı yüzeylerde tek seferde etkisini gösteriyor size gelen üründe mutlaka sıkıntı vardır

Sergen38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
herkesin kullanıp memnun kaldığı sonax brilliant shine detailerden memnun kalmadım. kullanma önerilerine de dikkat etsemde olmadı. Yüzeyde iyice dağıtamadım belki de ayrıca aşırı toz çekiyordu. En sonunda benzinlikte unutmuşum zaten sonunu görmek nasip olmadı

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
3D eraser kullanıyorum harika bir ürün bitince tekrar alırım. hem cam hemde boyalı yüzeylerdeki kireç lekelerini temizliyor camdaki lekeleri temizlemesi için biraz yoğun kullanmak lazım ama boyalı yüzeylerde tek seferde etkisini gösteriyor size gelen üründe mutlaka sıkıntı vardır
evet hocam aynen öyle oldu sanırım videosu felanda duruyor hatta 2 kat uygulamama rağmen kireci çıkarmamıştı. zaten ben bu videoyu ipponun whatsap hattına yollayınca kendileride görüp iadeyi kabul etmişti.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

AD Superfoam En yakin Rakibi K2 Pro Bela olan bu Şampuan güzel ancak Fiyattan yana şansimi K2 Bela dan yana kullanirim.

pic system

Kullaninca bütün etrafa güzel kokular saçan harika bir şampuandir AD Superfoam/K2 Pro Bela Rakiplerinden 2 kat daha pahalidir,son Kur lardan dolayi tercih edemeyeceğim malesef.

картинки для клана pw

Rakiplerinden hiçbir farki yok fazlasi var Fiyat ve Litre bazinda İlk sirada ve Favori lastik parlaticisi arasinda yer almaktadir.

Malesef bu ürün ü çok begenmedim,cilali sampuan kategorisinde çok daha üstün rakipleri var.

Malesef bu ürünü de begenmedim belki ithal olup en uygun fiyatli cilali şampuan olabilir ancak Kalite seviyesi çok düsük.

Su iticilik konusunda Halen Rakibi yok diyorum ben :terlisırıtan: Dayanimi güzel ve favori ürünümdür son PNS ide kullandim bundan Sonra NPT ile devam edeceğiz.

Köpük kivamindaki.bu ürün ü begendim uygulama kolayligi cok iyi ben matkap ucuna takilan firca ile çalistim ve duruladim gayet başarili buldum tavsiye ederim.