Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bastırarak uygulamada kopmalar meydana geliyor zaten. Ben bir süre daha carpro ya nazik davranarak idare edeceğim. Sizden gelen geri bildirime göre bende alabilirim.

WorkStuff markasının aplikatörüde mevcut kullanan varmı dır acaba benim için fiyatı çok önemli değil önemli olan uzun süreli kullanabileceğim sorunsuz bir yardımcı olması.
Bugün MR DIY lastik parlatma aplikatörü ile 2. Uygulamamı yaptım ben dahil 2 arkadaşımın aracında da denedik özellikle bastırdık bana mısın demedi. Pekte dökülecek hissi vermiyor bence şans verebilirsiniz. @berkesennturk @senturk35

Son düzenleme:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

CarPro lastik adaptörü ile ilgili aldığım alışveriş sitesinde ürün ile ilgili kötü yorumda bulundum. Dün Pazaramadan aradılar ve fotoğraf istediler.

Ürünü iade şansımı sordum süre geçtiği için kabul etmediler. Yerine ürün tutarı kadar olmasa da kupon tanımlaması yapacaklarını söylediler.

Pazarama beni bu konuda şaşırttı. Yaptığım bir yorumu takip etmeleri hoşuma gitti.

Satıcının cevabı ise Kullanılmış ürünü geri alamıyoruz oldu valla tebrikler kullanmadan nasıl anlayacağız acaba?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

CarPro lastik adaptörü ile ilgili aldığım alışveriş sitesinde ürün ile ilgili kötü yorumda bulundum. Dün Pazaramadan aradılar ve fotoğraf istediler.

Ürünü iade şansımı sordum süre geçtiği için kabul etmediler. Yerine ürün tutarı kadar olmasa da kupon tanımlaması yapacaklarını söylediler.

Pazarama beni bu konuda şaşırttı. Yaptığım bir yorumu takip etmeleri hoşuma gitti.

Satıcının cevabı ise Kullanılmış ürünü geri alamıyoruz oldu valla tebrikler kullanmadan nasıl anlayacağız acaba?
Cartainer in yeni lastik aplikatoru gelmis gelistirilmis versiyon dedi,deneyince bilgi vereyim size tutma yeri kaucuk olmuş.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Cartainer in yeni lastik aplikatoru gelmis gelistirilmis versiyon dedi,deneyince bilgi vereyim size tutma yeri kaucuk olmuş.
Yeni versiyonu nasıl bilemiyorum ama önce ki Cartainer da fazlası ile dökülüyor el ile çekince geliyor tek tek fazla zorlanmaya gelmiyor bunlar sanırım :) Bir de aplikatör fazlası ile ürün sarfiyatını artırıyor. En iyisi eski usule döndük leflef süngerler bolca alıp her ürüne farklı leflef ile sürmesi ve sarfiyatın az oluşundan oldukça memnunum :D

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

şaşırtıcı bir sonuç ben pazaramaya pek güvenmem alışveriş yapmam ama bu durum fikrimi değiştirdi :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Jo Moyner Köpük atan şişe ağzından sızdırıyor. Araç içerisinde seyir halindeyken içindeki kimyasalın yarısı paspasa dökülmüş.
Detay çantanıza dik bi şekilde koyduğunuzda problem yok. Hayal Kırıklığı.

Enes kardesim bu basliklarda hepsinde problem var hepsinde kacirma mevcut hangi siseye.takarsan tak.kacirma yapiyor.garip bisey.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Jo Moyner Köpük atan şişe ağzından sızdırıyor. Araç içerisinde seyir halindeyken içindeki kimyasalın yarısı paspasa dökülmüş.

Eskiden teflon bant sarardım hocam belki o faydalı olabilir.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bu şişe ve bu tarz başlık meguiars şişelerinde de aynı problem var maalesef
Geçmiş olsun
2015 yılında aldığım ilk meguiars apc şişesinde valet pro bilbery olduğu gibi bagaja akmıştı tatile giderken :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Valet Pro Apcsini sevemedim. 1:10 sulandırıp teker temizliğinde kullandım etkili temizleyemiyor. Aynı oranda halı paspaslarda kullandım ondada istediğim performansı alamadım. Bidaha tercih etmem.
Valet Pro mor Kova şampuanınıda sevemedim. Köpürmesi cok zayıf. Araç üstündeki korumaya dokunmuyor. Temizlemesi orta seviye diyebilirim. Bölünmüş olarak aşırı uyguna geldiği için alıp denedim. Birdaha almam sanırım.

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet Pro Apcsini sevemedim. 1:10 sulandırıp teker temizliğinde kullandım etkili temizleyemiyor. Aynı oranda halı paspaslarda kullandım ondada istediğim performansı alamadım. Bidaha tercih etmem.
Valet Pro mor Kova şampuanınıda sevemedim. Köpürmesi cok zayıf. Araç üstündeki korumaya dokunmuyor. Temizlemesi orta seviye diyebilirim. Bölünmüş olarak aşırı uyguna geldiği için alıp denedim. Birdaha almam sanırım.

Valet pro yerine ne önerirsin?

onr02

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adıyaman
nasiol detailer shine lastik ve plastik aksama uygulandıktan 18 saat sonra toz çekmesini hiç beğenmedim, lastikte satin parlaklığı beğenmiştim oysa ama böyle toz çekince benim için hiç bir anlamı kalmadı.
Ben de bu ürünü lastikler için kullanıyorum ve memnunum. Lastik için uygun fakat dış plastik aksam için uygun değil sanki.