Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

MarcoPolo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bir süre önce camlardaki bez izleriyle uğraşıyordum. Sorunun bezlerden kaynaklandığını düşünüp farklı farklı cam bezleri denedim ama değişen bir şey olmadı.
Camları İPA ile temizlediğimde tamamen izsiz oluyor. Sonrasında hidrofobi için Gyeon Glass+ kullanıyordum.
Gyeon'un diğer ürünlerinden memnun olduğum için sorunun bu üründen olacağını açıkçası düşünmemiştim.
Kendi deneyimime göre yaşadığım bez izi probleminin kaynağı Gyeon Glass+.
Meguiar's D120 Glass Cleaner da içerisinde IPA barındırıyor. Kullanıcı olarak gayet memnunum. 1:10 konsantre oranıyla çok ekonomik. Sefa Hocam sağolsun yakınlarına bile dağıttık. Cam balkonun da ev camlarının da hakkından geliyor,

Alp Yıldız

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynı dönemde almış olup benden daha az yıkama yapan arkadaşım sıkıntı yaşadı. Şarj olmamaya başladı durduk yere. Haliyle çöpe gitti direk.
Bendeki ise hala ev ve araç yıkamalarında görevini yerine getirmeye devam ediyor. Biraz şans işi deyip 4-5 ayda çöpe gitmesi kabul edilemez bence.
Şarj sorunu ben de yaşamıştım, type-c giriş type-c çıkış adaptörle şarj olmuyor. Type-c giriş usb çıkış adaptörde şarj olmaya başladı. Conta sızdırma ve bu sorunu yaşadım sadece harici memnunum.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şarj sorunu ben de yaşamıştım, type-c giriş type-c çıkış adaptörle şarj olmuyor. Type-c giriş usb çıkış adaptörde şarj olmaya başladı. Conta sızdırma ve bu sorunu yaşadım sadece harici memnunum.
Hocam pompa hızlı şarj desteklemediği için yüksek voltajlı adaptörler ile çalışmıyor.

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiar's D120 Glass Cleaner da içerisinde IPA barındırıyor. Kullanıcı olarak gayet memnunum. 1:10 konsantre oranıyla çok ekonomik. Sefa Hocam sağolsun yakınlarına bile dağıttık. Cam balkonun da ev camlarının da hakkından geliyor,
Tavsiye için teşekkür ederim, ben de temin edeyim. Yaz aylarında uçuşan reçinelerden dolayı ipa şart oluyor.