Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Haftasonu son bir kez daha şans verdiğim ancak 3. kez sprey şişemi bozan 3D Magic Dressing benim için bu kategoride. Şişe maliyeti çıkarması olsun, şişenin sağından solundan akıp çöp olması olsun, kokusunun bagaja sinmesi olsun (benzinlik detaycıları için önemli), kurumasını beklemek için uzun zamanın olmadığı durumlarda jantlara bulaşıp perişan etmesi olsun (yine benzinlik tayfası için önemli) vs. topladığımda bir daha almayacağım bir ürün. Evet normalde uygulaması kolay ve güzel bir parlaklık veriyor ancak jel ürünlerde bu problemler yok.
Uğra da sana bir uygulama süngeri vereyim :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Uğra da sana bir uygulama süngeri vereyim :)
Ne zaman gelmeye niyetlensem hava bozuyor. Haftasonu yağış olmazsa gelirim.

Geçen sene Çin’den üstü sarı altı siyah açılı süngerlerden almıştım. Kalan ürünü sarpla karıştırıp hibrit olarak kullanmaya çalışayım bakalım ne olacak. .

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Haftasonu son bir kez daha şans verdiğim ancak 3. kez sprey şişemi bozan 3D Magic Dressing benim için bu kategoride. Şişe maliyeti çıkarması olsun, şişenin sağından solundan akıp çöp olması olsun, kokusunun bagaja sinmesi olsun (benzinlik detaycıları için önemli), kurumasını beklemek için uzun zamanın olmadığı durumlarda jantlara bulaşıp perişan etmesi olsun (yine benzinlik tayfası için önemli) vs. topladığımda bir daha almayacağım bir ürün. Evet normalde uygulaması kolay ve güzel bir parlaklık veriyor ancak jel ürünlerde bu problemler yok.
İyiki bu zamana kadar 3D Magic Dressing almamışım. Nedense bu markaya bir türlü elim varmıyor. Fiyatları indirdiler yine cezbetmedi.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende diyorum bu bilberryde problemi bir tek ben mi yaşıyorum. Demek ki bilberry de şişirilmiş tırt ürünlerden.
Billberry bende kullanıyorum ve memnunum. Bu üründen genel olarak çok fazla şey bekleniyor o yüzden beğenilmiyor sanırım. Billberry bir nevi araç şampuanı jantlardaki korumaya zarar vermeden temizlik yapmaya yarıyor. Araştırdığım her jant temizleyici gibi fırça ile desteklenmedikten sonra tam temizlik yapması zaten mümkün değil.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Billberry bende kullanıyorum ve memnunum. Bu üründen genel olarak çok fazla şey bekleniyor o yüzden beğenilmiyor sanırım. Billberry bir nevi araç şampuanı jantlardaki korumaya zarar vermeden temizlik yapmaya yarıyor. Araştırdığım her jant temizleyici gibi fırça ile desteklenmedikten sonra tam temizlik yapması zaten mümkün değil.
Fırça ile desteklesem bile istediğim sonucu elde edemiyorum açıkçası. Problemde orada başlıyor zaten :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Billberry korumayı yer, ham yapar.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Korumaya zarar vermediğine emin misin Faik? Sulandırma oranı ney kullandığım koruma ney?

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Korumaya zarar vermediğine emin misin Faik? Sulandırma oranı ney kullandığım koruma ney?
Abi ben af mint üzerine 1:7-8 gibi bir oranla denemiştim. Ama tam olarak sökmedi diyerek yanıltmak istemem denediğimde çok bilgim yoktu bu konuda. Müsait bir zamanda tekrar deneme yapıp daha doğru bilgilendirme yaparım. Hatta cg signature series jant temizleyicide gelecek onunlada karşılaştırmasını yaparım.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
1:3 1:4:eek:ranında sprey şişede uygulayabilirsin araç yüzeyinde wax uygulama öncesi mevcut eski waxı sökmek yüzeyi temizlemek için.
Bilbery ben saf, değişik sulandırma ile filan kullandım baktım iş görmüyor dahada alıp kullanmıyorum, boş beleş bir ürün bana göre. Fırça kullanıcaksam apc lerde aynı işi görüyor

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bilbery ben saf, değişik sulandırma ile filan kullandım baktım iş görmüyor dahada alıp kullanmıyorum, boş beleş bir ürün bana göre. Fırça kullanıcaksam apc lerde aynı işi görüyor
O zaman iyiki bu zamana kadar Billberry'de almamışım diyorum :)
Çok anlatılan ürünlere bulaşmadığım iyi olmuş.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kesinlikle katılıyorum abi zamanında 1 litrelik almıştım 1:50 den saf a kadar denedim bulamadım hangisinin dokunmadan kiri sökeceğini en sonunda fırçalayarak bitirdim bir daha da almadım. Almam da. Mis gibi Felgenblitz sıkıyorum basınçlı makine görünce herşey gidiyor

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Billberry kullanmadim hic ,yorum yapamam.Yanliz son cümleyi arkadaslar arasi cok söylerim. Firca kullandikdan sonra , ne yapayim ben jant temizleyicisini.

Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk