kurulama bez seçimi

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
:) Bence bir tane yeterli olmazsa en fazla iki tane bulundurabilirsin. Ben çok fazla almıştım ama o kadar uzun ömürlü ki gerek kalmıyor diğerlerine.
Ben çeşit çeşit malzemeleri çok seviyorum, hele ki renkleri ilgimi çekiyorsa :) kaç tane var elinde hocam ? Ayda 500-600 sigaraya veriyordum o dokunmuyordu yıllarca, zevkimize harcamak koymaz valla alacam adetli varsa :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bana kalsa onu alırım, bitane de klin alırım, bitane chunky monkey alırım :) ama maaş hiç öyle demiyor
Valla benim en memnun kaldıklarım klin ve Le oldu marlini kötülemem ama bu iki markadan daha aşağıda kalıyorlar 1100 gsm gibi bi kapasitesi var Murat abi test etmişti. Twisted olayı güzel çok rahat oluyor

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben çeşit çeşit malzemeleri çok seviyorum, hele ki renkleri ilgimi çekiyorsa :) kaç tane var elinde hocam ? Ayda 500-600 sigaraya veriyordum o dokunmuyordu yıllarca, zevkimize harcamak koymaz valla alacam adetli varsa :)
10 adetin üstünde var adet olarak bir sıkıntı yok :) karar tercih sizin tabiki.

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir sorum daha var :D

Gyeon Silk Dryer ile Wizard of Gloss Blue Marlin vb muadili bezleri karşılaştıran , deneyen , gözlemleyen oldu mu?
Çeyizde eksikler var daha sorulacak soru çok :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bir sorum daha var :D

Gyeon Silk Dryer ile Wizard of Gloss Blue Marlin vb muadili bezleri karşılaştıran , deneyen , gözlemleyen oldu mu?
Çeyizde eksikler var daha sorulacak soru çok :D
Gyeon ile wizard kıyaslanmaz. Wizard daha üstün iki kat olduğu için

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Konuyu bir hortlatalım az canlansın hem siteye gelen arkadaşlar için faydalı olur :)

70-80 TL arası güzel bir bez arıyorum :)
Ben de senin gibi dusunup 90tl ye paspas kivaminda bir bez almistim. Simdi 150tl verip blue marlin aldim. İnan tofaştan inip bmw ye binmek gibi oldu :) o yuzden o paralara kotu bir urun almaktansa blue marlin gibi twisted pile bez alip ceyiz listendeki kurulama kismina carpi atabilirsin :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Ben de senin gibi dusunup 90tl ye paspas kivaminda bir bez almistim. Simdi 150tl verip blue marlin aldim. İnan tofaştan inip bmw ye binmek gibi oldu :) o yuzden o paralara kotu bir urun almaktansa blue marlin gibi twisted pile bez alip ceyiz listendeki kurulama kismina carpi atabilirsin :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi benimde aklımda o bez var ama işte durum belli çok eksiğim var büyük ihtimal az kullanılmış ikinci el bulursam alırım o bezden

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Doğrudur hocam. Ben malesef burayla tanışamadan uber blue almış bulundum, özelliğini yitirince le blackhole xl alırım
Bezin çok iyi olduğunu bende duydum ama yıkandıkca yapısı bozulduğunu söylemişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum ustam
Black hole blue marlin cok güzel bezler

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Gyeon soft dryer tavsiye ederim,su emişi çok iyi ,mikrobiberi çok iyi,lazer kesim kenarsız,fiyatıda fena değil.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
abi gyeonu araştırdım videolarına filan baktım hep silk olanını incelemişler soft işin herhangi bir inceleme yok
Soft dryer kullandim, gayet iyi bir bez, ömrü 1 yıl kadar. ilk 6 ay performansını kaybetmiyor. Twisted pile performansı beklemiyorsanız işinizi görür

Tunahann41

Çaylak Detaycı
Üye
Selamın aleyküm kurulama bezi almak istiyorum da fiyatları ve tavsiye edeceginiz urunler nelerdir, evin onunde basınçlı makineyle yikiyorum eldivenle fircasiz cilali sampuanla, bezi de duzgun bise almak istiyorum artık tavsiyelere açığım

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
Selamın aleyküm kurulama bezi almak istiyorum da fiyatları ve tavsiye edeceginiz urunler nelerdir, evin onunde basınçlı makineyle yikiyorum eldivenle fircasiz cilali sampuanla, bezi de duzgun bise almak istiyorum artık tavsiyelere açığım
2'inci kısımdan okuyarak gel kurulamada bilir kişi olursun