kurulama bez seçimi

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Selamın aleyküm kurulama bezi almak istiyorum da fiyatları ve tavsiye edeceginiz urunler nelerdir, evin onunde basınçlı makineyle yikiyorum eldivenle fircasiz cilali sampuanla, bezi de duzgun bise almak istiyorum artık tavsiyelere açığım
@MoonDance abinin kampanyası var ona bir bakmakta fayda var 140-150 tl lik bez kampanya ile 90 tl ye geliyor ve ürünü kullanan üyeler çok memnun olduklarını söylüyorlar :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu fiyata alışmam biraz zaman alacak, :aglaa:

Fiyat evet basta biraz boyle hissettiriyor ama bundan 1 tane aliyorsunuz ömürlük oluyor.

Bu arada spark twisted havlular var fiyat olarak cok uygun. Tabi ki bu urunle denk degiller ama daha uygun alternatifler icin degerlendirebilirsiniz. Illaki bir twisted havlu edinin. Hangi marka olursa olsun. Kullandiktan sonra zaten bu ust sinif havlulardan da almak isteyeceksiniz :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bu fiyata alışmam biraz zaman alacak, :aglaa:

Hocam alıp kullanmaya başladığınızda parasını hakettiğini anlayacaksınızdır. Bu boy yerine 45x75 olanda c segmenti sedan aracı kolaylıkla kuruyalacaktır. @MoonDance emre hocam bahsetmemiş ama kendisinin de getirdiği wizard of gloss blue marlin havlu var aynı yapıda yanında 1lt ad banana gloss veya 1lt ad Pink sheen alırsanız 90tl ye geliyor havlu bilginiz olsun. Seçim sizin tabii ki de..

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba ,
45x75 cm dublex ebat sedan araclar için gayet yeterli veya 70x90 cm tek kat twist havlu da gayet yeterli gelecektir.

Fiyatlar kalitesiyle orantili ve denildiği gibi ömürlük ürünler .

Normalde indirim 30 nisanda bitti ama sanirim bitiş tarihini 1 mayıs girmişler sisteme, bugun alisveris yapanlar %10 indirimli yapmiş .

İhtiyaç var ise Detailforum koduyla sizde deneyin %10 indirimli almayi.

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Bu bezden almak istiyorum ama ebat olarak karar veremedim büyük boy mu yoksa orta boydakini mi almak mantikli.kullananlar ne diyor bu konuda şu anki aracım 2017 Corolla

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Bu bezden almak istiyorum ama ebat olarak karar veremedim büyük boy mu yoksa orta boydakini mi almak mantikli.kullananlar ne diyor bu konuda şu anki aracım 2017 Corolla

Büyük boy yan panellerde sıkıntı olabiliyor kat açılıp yere değme vs. Orta boy kendi aracınız için yeterlidir. Ha derseniz büyük boyu tavana kaputa camlara atarım, yanlarda en küçüğünü kullanırım oda bir seçenek.

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Büyük boy yan panellerde sıkıntı olabiliyor kat açılıp yere değme vs. Orta boy kendi aracınız için yeterlidir. Ha derseniz büyük boyu tavana kaputa camlara atarım, yanlarda en küçüğünü kullanırım oda bir seçenek.
Orta boy kurtarır o zaman beni büyük alıp sıkıntıya girmeye gerek yok geçelim bakalım sipariş