Kurulama Havlusu Tavsiye

MURON70

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Abilerim merhaba sedan bir araca sahibim aracta seramik kaplama mevcut elimde spark var artik ömrünü tamamladi cok ovulen klın duo aldim fakat su izi birakiyor bezde bir sorun olabilir belki yeni aldim.klin duodan daha iyidir diyebileceginiz ne tavsiye edersiniz ??

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abilerim merhaba sedan bir araca sahibim aracta seramik kaplama mevcut elimde spark var artik ömrünü tamamladi cok ovulen klın duo aldim fakat su izi birakiyor bezde bir sorun olabilir belki yeni aldim.klin duodan daha iyidir diyebileceginiz ne tavsiye edersiniz ??
Forumda aynı konuyu yüzlerce kez yazdık konustuk tartıştık sağ üstten arama yerine anahtar kelimeleri yazarak bakabilirsiniz. Klin drying duo nasıl korumalı araçta su izi bırakabiliyor anlamıyorum doğru ürünü aldıgınızdan eminmisiniz. 70x90 olanıyla korumasız 2 kere araç kuruladım 5-6 saat arayla ikisindede iz bırakmadı. En basitinden nasiolun 60x90 havlusu bile korumalı büyük bir aracı neredeyse su izi bırakmadan kurulayabiliyor.

MURON70

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Forumda aynı konuyu yüzlerce kez yazdık konustuk tartıştık sağ üstten arama yerine anahtar kelimeleri yazarak bakabilirsiniz. Klin drying duo nasıl korumalı araçta su izi bırakabiliyor anlamıyorum doğru ürünü aldıgınızdan eminmisiniz. 70x90 olanıyla korumasız 2 kere araç kuruladım 5-6 saat arayla ikisindede iz bırakmadı. En basitinden nasiolun 60x90 havlusu bile korumalı büyük bir aracı neredeyse su izi bırakmadan kurulayabiliyor.
Hocam bende anlamadim bildiginiz islak kaliyor arac bezde bir sorun olabilir ben yeni aldim aracin yuzeyinde sorun var desek elimde birde eskiden kalma spark var onla siliyorum iz kalmiyor fakat klin duo ile siliyorum iz kaliyor.purestar duplex tavsiye edermisiniz ??

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam bende anlamadim bildiginiz islak kaliyor arac bezde bir sorun olabilir ben yeni aldim aracin yuzeyinde sorun var desek elimde birde eskiden kalma spark var onla siliyorum iz kalmiyor fakat klin duo ile siliyorum iz kaliyor.purestar duplex tavsiye edermisiniz ??
Yaklaşık 5 senedir Purestar Duplex kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende purestar duple kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim ama klinden memnun kalmadıysanız muhtemelen purestardanda memnun kalmazsınız.

MURON70

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Bende purestar duple kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim ama klinden memnun kalmadıysanız muhtemelen purestardanda memnun kalmazsınız.
Ayni degerde bir havlumudur klinden memnun kalmama sebebim su izi birakiyor ya havluda bir sorun var yada benim aracta ama aracta problem olsa sparkla siliyorum iz kalmiyor

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Carpro dyhrade bold sarı olan yeni sürüm kullanan var mıdır tek taraflı bir havlu gerçi ama

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ayni degerde bir havlumudur klinden memnun kalmama sebebim su izi birakiyor ya havluda bir sorun var yada benim aracta ama aracta problem olsa sparkla siliyorum iz kalmiyor
purestardan memnunum 1 sene düzenli kullandım sürekli mikrofiber deterjanı ile yıkıyorum ilk günkü gibi duruyor

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
kurulama bezleri ilk kullanımda yeteri performansı vermezler. biraz bezi su ile temas ettirin. ya araç yıkayıp kurulayın yada çamaşır makinesinde deterjansız döndürün.
birkaç yıkama sonrasında kendine mutlaka gelecektir. aracınızın yüzeyinde veya bezde sorun olduğunu düşünmüyorum. havalar soğudu yuzeyde yaz ayı gibi nemsiz bir durum beklemekte yanlış olur. bunuda göz önünde bulundurun.

Sadullah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Şuan bunu aktif kullanıyorum 2 fusso coat soft 99 var araç üzerinde (tavan hariç) . Yıkama sonrasında hiç beklemeden kuruluyorum 2 panel ve camlar kalıyor harici sıkıntısız kurulayabiliyorum :)