Alış kurulama havlusu yıkama eldiveni ve şampuan

kartal45

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
van
merhaba arkadaşlar gruba dün üye oldum inceleme aşamasındayım . sıfır siyah renkli yeni arac aldım, araca kocheim seramik kaplama yaptırdım. aracın bakımı için seramik kaplama yaptırdığım yer bana gyeon bahte + ,gyeon cure , gyeon kurulama havlusu ve gyeon eldiveni. bu ürünleri önerdi. purestar dublex arkadaşımda gördüm çok begğendim ama bulamıyorum. gyeon , purestar , work stoff birisini almak istiyorum veya sizin yazdıklarımdan daha iyi havlu öneriniz varsa önerilerinizi alabilirim.
yıkama eldiven:
gyeon
feyynlab
work stof veya sizin daha iyi dediğiniz bi,r eldiven
şampuan :
gyeon bahte+
cure
feynlanb detailer
feynlanb dusfer
autoglym ürünleri veya seramik kaplama da sizin önerebileceğiniz kaliteli şampuan
ilk aracım ve her konuda acemiyim acıkcası . soru çok oldu affınıza sığınıyorum ( bazı sormak istediklerimide yazamadım acıkcası) şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öncelikle hoşgeldiniz, aracınız da hayırlı olsun.

Benim önerilerimi listeleyeyim;

Yıkama eldiveni : Purestar Wash Mitt : Oldukça yumuşak ve boyut olarak da büyük. Çok beğendiğim bir wash mitt.
PURESTAR POLAR WHITE WASH MITE ( 20X25 CM ) | SuperClean Mikrofiber

Şampuan Carpro Reset (seramik için) 20 litreye 50ml ekleyerek yıkama yapıyorsunuz. 500 ml ile 10 yıkama eder.
CarPro Reset – Seramikli Araç için Ph Nötr Şampuan ( Konsantre ) – 500ml

Havlu için @Tonyukuk07 de halen varsa LE Black Hole önerebilirim. Yoksa TR koşullarında satışı olan Purestar Duplex

Camlar için bir cam temizleyici olabilir , Flowey S3 fiyat/performans ürünüdür.

kartal45

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
van

Yıkama eldiveni : Purestar Wash Mitt : Oldukça yumuşak ve boyut olarak da büyük. Çok beğendiğim bir wash mitt.

Şampuan Carpro Reset (seramik için) 20 litreye 50ml ekleyerek yıkama yapıyorsunuz. 500 ml ile 10 yıkama eder.

Havlu için @Tonyukuk07 de halen varsa LE Black Hole önerebilirim. Yoksa TR koşullarında satışı olan Purestar Duplex

çok teşekkür ediyorum ilginiz ve önerileriniz için . havluyu @Tonyukuk07 dan temin ettim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

teşekkür ederim Celal hocam, gerekli yazışmalar yapıldı. :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba arkadaşlar gruba dün üye oldum inceleme aşamasındayım . sıfır siyah renkli yeni arac aldım, araca kocheim seramik kaplama yaptırdım. aracın bakımı için seramik kaplama yaptırdığım yer bana gyeon bahte + ,gyeon cure , gyeon kurulama havlusu ve gyeon eldiveni. bu ürünleri önerdi. purestar dublex arkadaşımda gördüm çok begğendim ama bulamıyorum. gyeon , purestar , work stoff birisini almak istiyorum veya sizin yazdıklarımdan daha iyi havlu öneriniz varsa önerilerinizi alabilirim.
yıkama eldiven:
gyeon
feyynlab
work stof veya sizin daha iyi dediğiniz bi,r eldiven
şampuan :
gyeon bahte+
cure
feynlanb detailer
feynlanb dusfer
autoglym ürünleri veya seramik kaplama da sizin önerebileceğiniz kaliteli şampuan
ilk aracım ve her konuda acemiyim acıkcası . soru çok oldu affınıza sığınıyorum ( bazı sormak istediklerimide yazamadım acıkcası) şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Gyeon kurulama havlusundan ben pek memnun değilim. Bence bakımı zor ve bir tik sert. Bence tabi