Kwazar 2lt nasıl modifiye edilir? Daha yoğun köpük İçin ?

smertt1

Acemi Detaycı
Üye

burdaki çinli arkadasta kendi karışımını yapıyor Kwazar ile,

aslında mantıklı biraz ansf koyuyor biraz snow foam ve nanomagic koyuyor kıvamın daha iyi geldiğini söylüyor.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bu arkadaşta ufak bir değişikle bu şekilde köpük yaptırmış
bende keçeyi yanlış yere koymusum yeşil lastiğin önüne koysam demekki daha iyi olacak.

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. Bisiklet lastiklerindeki sibop ile araba Lastiklerindeki sibop aynı mı ?

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Yok hepsi aynı değil. Bendeki iki bisikletten biri aynı ama diğeri daha ince siboplu.
şarjlı pompa aldım yolda. o gelirken sibop alayım takayım kwazar pompa ya dedim. evin yakınında da bisikletçiler var onlara gidip sibop alayım demiştim. pompa gelince birde sibop aramayayım dedim. ondan sordum.

teşekkürler.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
şarjlı pompa aldım yolda. o gelirken sibop alayım takayım kwazar pompa ya dedim. evin yakınında da bisikletçiler var onlara gidip sibop alayım demiştim. pompa gelince birde sibop aramayayım dedim. ondan sordum.

teşekkürler.
Kwazar için hangi pompadan aldınız hocam

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Kwazar için hangi pompadan aldınız hocam
Türkiye de bir tek xiaomi var. Herkes onu alıyor. Benim kafam sopa şeklinde olan modellere takıldığı İçin. Çin’den sipariş verdim. Almanya da 30-40 Euro + masraflar olduğu İçin Çin i tercih ettim . Ama başkasına Çin i tavsiye etmem . Burada garantili taksitli fiyata Xiaomi alınır .

bu arada ürün gelmedi ama resmî bu

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Türkiye de bir tek xiaomi var. Herkes onu alıyor. Benim kafam sopa şeklinde olan modellere takıldığı İçin. Çin’den sipariş verdim. Almanya da 30-40 Euro + masraflar olduğu İçin Çin i tercih ettim . Ama başkasına Çin i tavsiye etmem . Burada garantili taksitli fiyata Xiaomi alınır .

bu arada ürün gelmedi ama resmî bu
Hayırlı olsun hocam.

Mete Aytun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
MALATYA
Arkadaşlar kwazarın ucunu çıkarıp içini çıkarıyoruz. 3 adet parça var. Birincisi uç çıkış modülü ikincisi ara parça içinde keçe olan modül 3.ve en son ise yeşil conta. Siyah ucun 2. olanının içini açıp beyazdan aldığımız 1 adet daha keçe koyup kapatıyoruz sonra 1.ve 2. Arasına 2 adet bulaşık süngerinin yeşil kısmını tam dolduracak şekilde (burası önemli boşluk kalmayacak tam yuvarlak olacak) kesip koyuyoruz ve uç kısmını topluyoruz. Köpük gayet verimli olacaktır. Bizzat denendi