Kwazar 2lt nasıl modifiye edilir? Daha yoğun köpük İçin ?

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
@Fatihkandemir,

tesekkurler
yeni nozulden sonra tekrar bi mesaj atarsaniz sevinirim .

bu arada elinizdeki. Pompa. Durulama yapma amacli kullanilir mi bu degisiklikten sonra ?
Hocam tekrar sprey şeklinde kullanmak istersen hortumda ki deliği bantla, orjinal nozulunu takıp kullanabilirsin

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Beyaz olan kapağın içine bulaşık süngerinin yeşil kısmını koyup tıkıştırdım . Bakalım nasıl olacak. Fal olacaksa. Siyah olana da eklerim

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Öyle akşam akşam evde otururken. Canım sıkıldı. Kırmızı ve siyaha da keçe koydum. Yuvarlak kestim . ( bulaşık süngeri yeşil kısmı )

Siyah olanda zaten ağzına kadar keçe varmış. Biraz daha bir şekilde tıktım .

10 ml valetpro anfs ye 500 ml su koydum. Deneme amaçlı
Traş köpüğü gibi yaptı. Çok beğendim. Ama bi problem var biraz akıtıyor gibi. Üstünde biraz daha çalışacağım. Ama. İşlemler başarılı oldu.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Öyle akşam akşam evde otururken. Canım sıkıldı. Kırmızı ve siyaha da keçe koydum. Yuvarlak kestim . ( bulaşık süngeri yeşil kısmı )

Siyah olanda zaten ağzına kadar keçe varmış. Biraz daha bir şekilde tıktım .

10 ml valetpro anfs ye 500 ml su koydum. Deneme amaçlı
Traş köpüğü gibi yaptı. Çok beğendim. Ama bi problem var biraz akıtıyor gibi. Üstünde biraz daha çalışacağım. Ama. İşlemler başarılı oldu.
Hocam sonucu paylaşır mısınız bende kwazar aldım modifiye edebilirim memnun kalmazsam :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
kwazar bende aldım ama içine keçe koydum daha iyi oldu.
uzun uğraşlar sonunda da sechonunda içine keçe koyunca daha iyi oldu.
Birde köpük yaparken yakınlaştırma ve uzaklaştırmada önemli uzak olunca sanki güzel olmuyor muş gibi oluyor yakın olunca daha yoğun bir köpük gibi oluyor.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
kwazar bende aldım ama içine keçe koydum daha iyi oldu.
uzun uğraşlar sonunda da sechonunda içine keçe koyunca daha iyi oldu.
Birde köpük yaparken yakınlaştırma ve uzaklaştırmada önemli uzak olunca sanki güzel olmuyor muş gibi oluyor yakın olunca daha yoğun bir köpük gibi oluyor.
Keçeyi hangi başlığa koydunuz hocam

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hocam sonucu paylaşır mısınız bende kwazar aldım modifiye edebilirim memnun kalmazsam :)
sonuç video ve foto olarak telefondan bulursam paylaşayım. ama şöyle söyleyebilirim.
madem almışsınız yapacak birşey yok. bu eklemeyi de yapın. ekstra bi maliyeti yada zorluğu yok çünkü.
keçe yada bulaşık süngeri yeşil kısmını siyah ve renkli kapağın içine koyun. koyabileceğiniz yerler kısıtlı zaten. köpük kıvamı gözle görülür bir şekilde artıyor.

ben sağlıklı bi test yapamadım. çünkü her seferinde farklı köpük şampuanı kullandım

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
sonuç video ve foto olarak telefondan bulursam paylaşayım. ama şöyle söyleyebilirim.
madem almışsınız yapacak birşey yok. bu eklemeyi de yapın. ekstra bi maliyeti yada zorluğu yok çünkü.
keçe yada bulaşık süngeri yeşil kısmını siyah ve renkli kapağın içine koyun. koyabileceğiniz yerler kısıtlı zaten. köpük kıvamı gözle görülür bir şekilde artıyor.

ben sağlıklı bi test yapamadım. çünkü her seferinde farklı köpük şampuanı kullandım
Anladım hocam gelince göreceğiz o zaman performansı canlı canlı :)

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
kwazar köpk yapan pompaların başlığın içindeki delikli plastik olan malzemeyi alın sadece keçe koyun .yeşil conta gene en sonda kalsın.köpük çok güzel çıkıyor.keçe miktarını kişisel göz zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.delikli olan plastiğin içindede keçe var aslında.siyahında 7-8 taneydi sanırım.ama nedense köpük derecesi yoğun olmuyor genelde sulu gibi atım sağlıyor.birçok kullanıcı içine koyduğu şampuana bahane bulabiliyor yada miktarını az koyduğunu sanabiliyor.işin özü bu pompa kar köpük atmıyor kendi başlıklarıyla.

benimde kenarda duruyordu birkaç kez kullanmıştım.en sonunda keçe koydum ve çakmaklıktan çalısan hava komp. bağlayarak müthiş bir iş çıkardı ortaya.bu arada kwazarların üst hava basma kolunu yerinden çıkardığınızda boşta kalan deliğe lastik şişirme komp. hortumun kafası rahat oturuyor.üsttende bantladınızmı sibob deliği açmaya sibob takmaya gerek kalmıyor.sibob deliği açmaya korkanlar hiçbir zarar vermeden pompaya bu şekildede kullanabilir.

Son düzenleme:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
kwazar köpk yapan pompaların başlığın içindeki delikli plastik olan malzemeyi alın sadece keçe koyun .yeşil conta gene en sonda kalsın.köpük çok güzel çıkıyor.keçe miktarını kişisel göz zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.delikli olan plastiğin içindede keçe var aslında.siyahında 7-8 taneydi sanırım.ama nedense köpük derecesi yoğun olmuyor genelde sulu gibi atım sağlıyor.birçok kullanıcı içine koyduğu şampuana bahane bulabiliyor yada miktarını az koyduğunu sanabiliyor.işin özü bu pompa kar köpük atmıyor kendi başlıklarıyla.

benimde kenarda duruyordu birkaç kez kullanmıştım.en sonunda keçe koydum ve çakmaklıktan çalısan hava komp. bağlayarak mütkiş bir iş çıkardı ortaya.bu arada kwazarların üst hava basma kolunu yerinden çıkardığınızda boşta kalan deliğe lastik şişirme komp. hortumun kafası rahat oturuyor.üsttende bantladınızmı sibob deliği açmaya sibob takmaya gerek kalmıyor.sibob deliği açmaya korkanlar hiçbir zarar vermeden pompaya bu şekildede kullanabilir.
Çok teşekkğrler hocam foto var mıdır.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
rica ederim.başlık içine ben kalın keçe kullandım.bulaşık süngeri yeşil kısmını kullanacaksanız en az 4 tane olsun.keçe sayıyı köpük kıvamına ve atım durumuna göre ayarlarsınız.bol köpüklü yıkamalar

Çok teşekkürler gayet açıklayıcı oldu.

Peki hocam bunları ekleyince basınç süresi azaldı mı?

Ayrıca keçeleri nerden temin ettiniz

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Çok teşekkürler gayet açıklayıcı oldu.

Peki hocam bunları ekleyince basınç süresi azaldı mı?

Ayrıca keçeleri nerden temin ettiniz
bu keçeleri ekleme yapmadım.başlığın içindeki delikli plastik olan malzemeyi aldım direkt keçe koydum.basıncı etkiledimi derseniz el ile kullanımda ne durumda olur bilemiyorum bu keçelerle çünki denemedim.direkt komp. bağladım ve fark göremedim.tek fark köpük yoğunluğu fazlalaştı.komp. sürekli basıncı 2.5-3 bar gibi tudduğu için kayıp yaşamıyorum.ama el ile kullanımda keçe sayısına göre basınçta azalma olacaktır.deneyerek orta yol bulunur.

keçeler netde parça keçe olarak satılıyor.tuhafiye tarzı olan yerlerde olma ihtimali var,hobi malzemeleri satan yerlerde, kırtasiyelerde olma ihtimali var.(şahsen kendim bulamadım).parça keçe olarak isimlendiriliyor.tabi birçok yer ,kişi bu keçenin ne olduğundan bihabersiz durumda.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
bu keçeleri ekleme yapmadım.başlığın içindeki delikli plastik olan malzemeyi aldım direkt keçe koydum.basıncı etkiledimi derseniz el ile kullanımda ne durumda olur bilemiyorum bu keçelerle çünki denemedim.direkt komp. bağladım ve fark göremedim.tek fark köpük yoğunluğu fazlalaştı.komp. sürekli basıncı 2.5-3 bar gibi tudduğu için kayıp yaşamıyorum.ama el ile kullanımda keçe sayısına göre basınçta azalma olacaktır.deneyerek orta yol bulunur.

keçeler netde parça keçe olarak satılıyor.tuhafiye tarzı olan yerlerde olma ihtimali var,hobi malzemeleri satan yerlerde, kırtasiyelerde olma ihtimali var.(şahsen kendim bulamadım).parça keçe olarak isimlendiriliyor.tabi birçok yer ,kişi bu keçenin ne olduğundan bihabersiz durumda.
Çok teşekkürler hocam.