Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemedik nasılsınız?
Kwazar sprey şişeyle tek sorun yaşayan değilimdir ye düşünüyorum
Gelelim sprey şişemin sorununa suyu atamayıp tetik kısmının üstünden kaçırıyordu kafa kısmının altındaki bilya duruyordu onu kontrol ettim basınçlı atmama sorunu olan arkadaşlarım ilk öncelikle ona bakmalılar (çok kızgınım hepsini anlatıcam ) sonrasında tüm aksamları söktüm
Yayında ve çevresinde herhangi olumsuz bişey yoktu
Sorun yayın ucunda basıncın gittiği conta (sözüm ona conta) da contayı plastik kenar kısımını ise kıl inceliğinde plastikten yapmışlar muhtemelen bir contayı orta kısmını bir miktar keserek yapacağım bu kısıma kadar sorun ve çözümüydü
Geleyim öfkelendiğim hususlara şimdi baktım 80tl fiyatına çıkmış bir ürün yani gerçekten parayı çöpe atmaktan farkı yok
Birincisi
kafa kısmında basıncı sağlaması için konulan bilya plastik ve hiç bir şekilde kimyasalla uzun uzuna mücadele edemeyecek bir yapıda
Dağıtan firmayı arayınca cam sil dahi tavsiye etmiyoruz alkol var içinde dedi berberime hediye edeceğim yapınca anlattığına göre su dan başka bişeye dayanmıyor çünkü
İkincisi
Sorunu gösterdiğim normal de sapa sağlam bir conta olması gereken yerde dandik bir plastik mazeme kullanmaları
Yedek parçaları yok direk kafa kısmını satıyorlar oda zaten yüksek fiyatlar
4 kwazar şişem var inanın kullanmayı bıraktım artık
Bunuda tamir edip foruma faydası olsun diye fotoğraflarını çekicem o kadar
Çift atıyor,ters atıyor hiç umrumda değil isterse abi sen otur camları ben silerim desin yine de almam
Saygılar arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sadece fiyatının ürünü değil