Kwazar sprey sorunu

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemedik nasılsınız?

Kwazar sprey şişeyle tek sorun yaşayan değilimdir ye düşünüyorum

Gelelim sprey şişemin sorununa suyu atamayıp tetik kısmının üstünden kaçırıyordu kafa kısmının altındaki bilya duruyordu onu kontrol ettim basınçlı atmama sorunu olan arkadaşlarım ilk öncelikle ona bakmalılar (çok kızgınım hepsini anlatıcam ) sonrasında tüm aksamları söktüm

Yayında ve çevresinde herhangi olumsuz bişey yoktu

Sorun yayın ucunda basıncın gittiği conta (sözüm ona conta) da contayı plastik kenar kısımını ise kıl inceliğinde plastikten yapmışlar muhtemelen bir contayı orta kısmını bir miktar keserek yapacağım bu kısıma kadar sorun ve çözümüydü

Geleyim öfkelendiğim hususlara şimdi baktım 80tl fiyatına çıkmış bir ürün yani gerçekten parayı çöpe atmaktan farkı yok
Birincisi
kafa kısmında basıncı sağlaması için konulan bilya plastik ve hiç bir şekilde kimyasalla uzun uzuna mücadele edemeyecek bir yapıda
Dağıtan firmayı arayınca cam sil dahi tavsiye etmiyoruz alkol var içinde dedi berberime hediye edeceğim yapınca anlattığına göre su dan başka bişeye dayanmıyor çünkü

İkincisi
Sorunu gösterdiğim normal de sapa sağlam bir conta olması gereken yerde dandik bir plastik mazeme kullanmaları

Yedek parçaları yok direk kafa kısmını satıyorlar oda zaten yüksek fiyatlar

4 kwazar şişem var inanın kullanmayı bıraktım artık

Bunuda tamir edip foruma faydası olsun diye fotoğraflarını çekicem o kadar

Çift atıyor,ters atıyor hiç umrumda değil isterse abi sen otur camları ben silerim desin yine de almam

Saygılar arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Sözde kimyasala dayanıklı üretilmiş alakası yok. Ben mavi renkli şişeden aldım alkali üründe kullanmak için 1 litrenin yarısı boşalmadan başlık bozuldu. Kwazar benim için tamaman hayal kırıklığı ve pişmanlıktır bir daha kesinlikle almam.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Resimlerdeki harici bişey olamaz fazla aparatı yok

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
[mention]SubaruOutback [/mention] teşekkür ederim yok onu tamir edeceğim sadece fiyatının ürünü değil

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun.

Sizinle aynı düşüncede olarak bir kere alayım iyisi olsun diyerek kwazar tercih ettim. Firma reklamı vs algıya kapılmayalım arkadaşlar her pahalı pahasıyla eşdeğer kalitede olmuyor maalesef.

Aynı kaderi paylaşmış olan 7 tane kwazar sprey şişem var hocam. Hem sizin söktüğünüz yerden hem rekordan hemde en uçtaki başıktan her yerinden kaçırma meydana geldi. Tamir ettim bir miktar ama maalesef ürünler kimyasala dayanıklı değil. İçindeki contalar çok fazla sertleşti her seferindede kullanım sonrası su spreyleyip bekletmeme rağmen.

İlk hadise, kovada yatay bırakmışım, birleşim yerinden yani şişeye sıkılan rekor yerinden kaçırmış bütün kimyasal kovaya dökülmüş. Satan firma ile iletişime geçtiğimde maalesef tüm şişelerde bu sorunun olduğunu söylediler, bende sizin gibi bir arge çalışmasına girerek oring contasını çiftleyerek sorunu çözdüm. Firma ürünü iade edebileceğimide teklif etmişti bense büyük hata yaparak kabul etmedim.

2. problem ise ürünün çok özür dileyerek boktan bir malzemeden yapıldığının kanıtı niteliğinde, sizin söktüğünüz yerden öndeki contadan spreyleme ile içindeki kimyasalı conta yerinden kaçırması. Bu ise tam rezalet özellikle kimyasala dayanıklı olan mavi başlıklı olanlarda bile yaşamış olmam. Tek sıkıntı yaşamadığım flowey s3 de oldu oda bazen yapıyor. Demir tozunu ise mümkünatı yok atmıyor,
70 yaşındaki dede gibi ıh deyip dıkanıyor.:) Demir tozu için canyon başık almıştım inanın canyon başlık hem ucuz hemde kwazara duman attırır.

Kwazar foamer ın durumu ortada zaten anlatmaya gerek yok.

Firmaya sizin gibi yedek parça sordum yok dediler başılık sordum yok dediler. Tavsiye etmiyorum paranız boşuna gitmesin maalesef tamiri yok. Benim spreyleri görseniz heryer yapıştırma yapışkan dolu orayı burayı tamir etmekten gına geldi bende canyon başlık tedarik ettim. Birgün elimde nasılsa dağılacak ozaman çöpe büyük bir zevkle atmayı bekliyorum:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Geçmiş olsun abi,haklı sitemin ne olduysa detay ürün fiyatlarından yüzümüz gülmüyor kur geri gelsede sabit kalsada. Piyasa seçeneğimiz kısıtlıyken çoğu ürünü mecburen kaliteli kabul ediyoruz. Bu tarz ürünlerde acımayacağım şekilde alternatifler bulmaya çalışıyorum artık.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Geçmiş olsun abi,haklı sitemin ne olduysa detay ürün fiyatlarından yüzümüz gülmüyor kur geri gelsede sabit kalsada. Piyasa seçeneğimiz kısıtlıyken çoğu ürünü mecburen kaliteli kabul ediyoruz. Bu tarz ürünlerde acımayacağım şekilde alternatifler bulmaya çalışıyorum artık.
Ucuz birsey kalmamis ki en dusuk fiyatli olan Meg ve 3D siseleri bile 60/80 Tl arasi olmus malesef

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Benimde tüm kwazarlar bozuldu 360 olanlar ağızından kaçırıp tetikten elime bulaşıyor kimyasala dayanıklı olanların bilyeleri paslandı. Bilyeye YamaçlarDetaling firması çözüm buldu bi alışverişimde yedek 5 adet metal bilya yolladılar ama bir kere içi açılınca eskisi gibi olmuyor sanki... İlk aldığımda çok memnundum şu an memnun değilim Kwazar beni hayal kırıklığına uğrattı

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Kesinlikle açılınca ayar tutmuyor doğru dürüst

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@bugrahongul, bey çok faydalı paylaşım.
bende bir kaçtane aldım. açıkçası çift atım diye lanse edilen söylem tam anlamıyla sizin çok iyi bildiginiz 50/50 olayı.
basıncın tamamını bölerek tetik hareketi marifetiyle ikileme yöntemi kullanılmış ve aslında diger sprey başlıkları kadar tam bir atım miktarı kadar ürün spreylemesi yapıyor başlık.
genelinde yay arkası basıncın toplanmasını ve pompalanmasını saglayan contada bir sorun var gibi . üretim kalitesizligi ve yada fazla basımdan yenmiş ve ezilmiş bir hal alıyor.
bu aslında her sprey başlıgın makus talihi. vakti zamanında aldıgım bir çok üründe bunu yaşadım.
şimdilerde o conta plastik olarak üretiliyor. canyon başlıkların sırrı bu. dişi erkek şeklinde iç içe geçen şekilde çalışıyor.

şu resimde görülen kiremit rengi kavçuk conta chemical guys şişelerin sprey başlık mekanızmasında bulunuyor. uzun süre çeşitli agır kimyasallarla iş yaptı ama dedigim gibi bir süre sonra oda sıkılmaktan ve kimyasal maruziyet neticesinde kullanım ömrünü tamamladı ve yırtıldı.

bir söz vardır.
''bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir.''
demiş adı lazım degil bir yazar. bu o hesap .o tr ye girmeden önce izledigimiz ve agzımızın suyu akarak baktıgımız videolarda ki ürün şimdilerde çöp kategorisinde yer buluyor anca. reklam bazı firmaların en çok harcama yaptıgı kalem. göz kırpma.

iyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben hiç kwazar almadım. Her seferinde vaz geçtim. İyiki de almamışım. Kwazar'da, premium diye lanse edilen otomobil markası gibi olmuş. Satın alma maliyeti yüksek, başına birşey gelme olasılığı yüksek ve malesef hayatta kalsın diye yapılan harcamalar da oldukça yüksekmiş.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
bende 500 ml ve 1000ml olarak 8 tanemi 10 tanemi ne almıştım iki tanesinde seninle aynı sorun oldu içini sökmedim bile çünkü kullanımı çok hantal hiç beğenmedim.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Eskiler hatırlar o zaman bu forum yoktu diye hatırlıyorum ozamanlar amway şişe çılgınlığı vardı onlar bile hala sapasağlam
Yıllardır kullandığım amwayler sapasağlam. Hem köpük yapabiliyor (çok fazla değil) hemde sprey şeklinde atıyor.