Ledmerkezi'ndan almıstım ben levent bey yardımcı olmustu eski aracimda simsek etkili ama odaklı kaliteli bir led vardı. Göz almıyordu sellektör yapan olmazdi.
Farlar için csp led teknolojisi kullanan sağlam ve sorunsuz bir marka bilen duyan var mı?
Kullanan arkadaşlardan yorum rica edebilirmiyim tr' içinde hangi marka iyidir nedir ne değildir. Teşekkürler şimdiden
Şimdi en önemlisi fara ve araca göre ampül seçmek gerekiyor. Şuan ki aracımda kısalarda led 360 var. Csp chipli daha öncesinde cob chipli photon mono vardı ve philips de kullandım ikiside bu ürünün çok altında bir ürün.
Led 360 mercekli aracımdaki çizgilenmesi.
Sisler açık ve kapalı yoldan 15 cm yükseklikten yola verdiği ışık
Mercekli farda bir çok yanal aydınlatma sağlayan led deneyen biri olarak kesinlikle 360 Led öneririm. Zifirikaranlık köy yollarında görüşü sislerle desteklerken şimdi açma gereği bile duymuyorum.
rica ederim abi. memnun kaldığımız ürün ve firmaları paylaşalım ki hepimiz faydalanalım bu iyi hizmetten ürünün bozulması gibi bir sorun yaşamadım hala. öyle bir durum yaşayıp firmayla iletişime geçersen o konuda da güncelleme yapar mısın abi ürünü alırken 20-25 dk telefon görüşmesi ve whatsapp konuşması ile yardımcı oldular baya. ürün bozulunca olacak tutumlarını merak ediyorum
Bence çok pahalı bir ürünü almanıza gerek yok abilerimin de dediği gibi bir satıcı ürünün arkasında duruyorsa ve fiyat performans ise tercih edilebilir Şimdiden hayırlı olsun