Satış Liquid Elements havlu ve çeşitli ürünler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
atalay hocam hayırlı satışlar.varsa bir adet:
black hole twısted alabilir miyim?
Özel mesaj attım hocam. :)
Süpürge aparatları ne marka bilmiyorum ama bende Rayen diye bir markanın aynı boyda aparatlarından var. Özellikle normal süpürgenin ucunun girmediği koltuk aralarına bu uçlar ile girebiliyorsunuz ve sizi büyük bir eziyetten kurtarmış oluyor. Duster'ın kızakları ile el freninin olduğu plastik platform arasına süpürge ile girmek mümkün değil. Bu minik uçlar sayesinde ne var ne yok rahatlıkla süpürebiliyorum. İki farklı süpürge var adaptörler her iki süpürgeyede uyuyor. :)
@Tonyukuk07
Hakan abi ben de o dertten muzdarip olduğum için aldım özellikle ön koltukların orta konsola bakan aralarına normal süpürge ucuyla erişmek mümkün değil ve dediğin gibi kızak araları ve koktuk araları için de eşsiz diye düşünerek kendime de aldım. :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Liquid Elements Black Hole Twisted XL 1400GSM yeni versiyon havlu 145₺
Liquid Elements Pepper Mint 40x40 500GSM ULTRASOFT kenarsız wax cila bezi 33₺
CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil 90₺
Rica ediyorum

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Liquid Elements Black Hole Twisted XL 1400GSM yeni versiyon havlu 145₺
Liquid Elements Pepper Mint 40x40 500GSM ULTRASOFT kenarsız wax cila bezi 33₺
CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil 90₺
Rica ediyorum
Özel mesaj gönderiyorum Ömer hocam

MGK_13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Liquid Elements Black Hole Twisted XL 1400GSM yeni versiyon havlu
CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil

alabilir miyim?

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar.
1 adet Liquid Elements Black Hole Twisted XL 1400GSM yeni versiyon havlu 145₺
1 adet CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil 90₺ alabilir miyim? Teşekkürler.

Jinrohs

Acemi Detaycı
Üye
hocam bana ayirmisin
1 tane 8’li set elektrik süpürgesi aparatlı detay takımı
1 tane CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
İyi akşamlar.
1 adet CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil 90₺ alabilir miyim? Teşekkürler.
İletişime geçildi
hocam bana ayirmisin
1 tane 8’li set elektrik süpürgesi aparatlı detay takımı
1 tane CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil
Ayırdım hocam tamamdır

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@iso_manyak
23.Özel hayatın ve haberleşmenin gizliligini ihlal eden yazılar (chat kayıtları, özel mesajlar, v.b.), konuda adı geçen isimlerin onayıyla forumda yayınlanabilir. Konuda adı geçen üyelerin onay vermemesi durumunda yayınlanan yazılar yaptırıma tabidir. (Süresiz Uzaklaştırma)

Kural açık, özel konuşmayı herkese açık şekilde paylaşamazsınız. Mal satıcının, aranızdaki ticareti aranızda konuşarak hallediniz.

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
@iso_manyak
23.Özel hayatın ve haberleşmenin gizliligini ihlal eden yazılar (chat kayıtları, özel mesajlar, v.b.), konuda adı geçen isimlerin onayıyla forumda yayınlanabilir. Konuda adı geçen üyelerin onay vermemesi durumunda yayınlanan yazılar yaptırıma tabidir. (Süresiz Uzaklaştırma)

Kural açık, özel konuşmayı herkese açık şekilde paylaşamazsınız. Mal satıcının, aranızdaki ticareti aranızda konuşarak hallediniz.
Yazının tamamını kaldıracağınıza sadece whatsapp ekran görüntüsünü kaldırsaydınız keşke.
Satıcıyla bir problemim yok sormak istediğim şu. bana yok diyip millete öm göndermiş. gelecek mi diye sordum ona da cevap vermedi. benimle bir problemimi var yanlışım mı olmuş madem elinde var bana mı satmak istemiyor olay nedir bizde bilelim istiyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yazının tamamını kaldıracağınıza sadece whatsapp ekran görüntüsünü kaldırsaydınız keşke.
Satıcıyla bir problemim yok sormak istediğim şu. bana yok diyip millete öm göndermiş. gelecek mi diye sordum ona da cevap vermedi. benimle bir problemimi var yanlışım mı olmuş madem elinde var bana mı satmak istemiyor olay nedir bizde bilelim istiyorum.
Onu özel mesaj yoluyla kendisine sorabilirsiniz. İkiniz arasında olan bir konuyu wp görüntüleriyle buraya taşımanız uygun olmuyor.

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
@Tonyukuk07 bana yok diyip buradan millete özelden ne gönderiyorsun sorabilirmiyim. Benimle bir sorunun mu var? Bana yok diyip millete satıyor musun. Varsa bi sorunun söyle bende biliyim. Altı üstü havlu alacaz olay nedir?

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@iso_manyak satış başlığında “ne kadar havlun var hepsini alıyorum.” Söyleminden rahatsız olduğum için size havlu göndermeme kararı aldım. Sadece Ben değil buradaki çoğu kişinin aynı durumda olsalar böyle bir üsluba sahip birine havlu vereceğini düşünmüyorum. Konuyu özel mesajla da açıkladım artık lütfen daha fazla uzatmayın.

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
@iso_manyak satış başlığında “ne kadar havlun var hepsini alıyorum.” Söyleminden rahatsız olduğum için size havlu göndermeme kararı aldım. Sadece Ben değil buradaki çoğu kişinin aynı durumda olsalar böyle bir üsluba sahip birine havlu vereceğini düşünmüyorum. Konuyu özel mesajla da açıkladım artık lütfen daha fazla uzatmayın.
bu söylemin neyinden rahatsız oldunuz 25 kişiyiz burada madem satıyorsun adamlar da almak istiyor herkesin işi görülsün diye yazdım. dersin ki size şu kadar verebilirim forumdakilerde yararlansın. bunda alınacak ne var. tamam satma bana. yarın bi gün forum üyeleri aynı muameleyle karşılaşırlar elbet.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
bu söylemin neyinden rahatsız oldunuz 25 kişiyiz burada madem satıyorsun adamlar da almak istiyor herkesin işi görülsün diye yazdım. dersin ki size şu kadar verebilirim forumdakilerde yararlansın. bunda alınacak ne var. tamam satma bana. yarın bi gün forum üyeleri aynı muameleyle karşılaşırlar elbet.
Kişi başı sınır mevcut. Fazla isteyenlere 2 adetten fazla gönderemeyeceğimi de belirttim. Admin @Murat abi de fazla istedi mesela ama 2 adet verdim kendisine de. Yılbaşı yaklaşıyor forumda insanlar güzel ürünleri edinsin diye kendim şahsen böyle bir karar aldım. @Selcuk45 de 2 adetten fazla ürün almak istedi resmen neredeyse alanların şeceresini talep ettim.

“bu üslupta ne var” diyorsunuz, bana göre ters üslup. Lütfen daha fazla uzatmayın.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
arkadaşlar Eylül ve Ekim ayında gelen ürünler Corona sebebiyle getiremediğim daha önce almış olduğum ürünler. Liquid Elements Firması 17.90€ yani 18€ olan havlu fiyatını 15.50€‘Ya düşürdü. İsterseniz girip sitelerine bakabilirsiniz. Bu fiyat üzerinden ek indirimli olarak aldım havluları. Aşağıya da havluların Almanya’da eski aldığım 17.90€ olduğuna dair ekran görüntüsü ve şimdiki 15.50€ ekran görüntüsü yer almakta.
Ayrıca 17.90€ üzerinden indirimle aldığım havluları ilana koyduğumda Euro kurunun 9.80-10.05₺ olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Konuyu kaçırmışım Bende 2tane almıştım bi arkadaşıma bi bana şansıma diyorum artık kur hep bize girdi ya

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 adet CarbonFaser Cam bezi 2’li kargo dahil 90₺ alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...