Ortak Alım Loew Cornell Rötuş Kalemi Ortak Alım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
merhabalar
yeri burası değil fakat bişey sorsam;
bu kalemle işlem yaptıktan sonra başka işlem yapmamız gerekiyor mu acaba? nette incelediğim kadarıyla 2 kat olarak uygulayın diyor fakat bazı videolarda söz konusu alan üzerine polisaj makinesi ile işlem yapılıyor. bu sorunun cevabına göre alacağımdan bilgilendirirseniz sevinirim:)

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Murat abi 1 tane de bana yazar mısın ?
Ürünün TR satış fiyatı 150,00 TL civarı, bu fiyata bir daha bulamayız.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Ben de amazon yorumlarını okudum herkes memnun ancak bazıları ürünün kullanımdan sonra tıkandığını yazmış, su alkol tiner hatta hava kompresoru bile denemiş tıkanıklığı çözülmemiş. Onun haricinde ürün çok iyi gibi yorumlar var. Kullananlar varsa bilgilendirebilirler
sanırım kullandıktan hemen sonra yanında gelen iğne ile akıtma ucunu açma işlemi yapmamız gerekiyor.
aslında merak ettiğim şey rötuş yaptıktan sonra yüzeyin homojen görünmesi için polisaj makinesi ile işlem yapma zorunluluğu idi:)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu kalem nasıl kullanılır. ? Benim arabada 2-3 tane pirinç tanesi kadar çizik var. Taş gelmiş herhalde. Onda işe yarar mı ? Ben bilmiyorum becerebilir miyim ?

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu kalem nasıl kullanılır. ? Benim arabada 2-3 tane pirinç tanesi kadar çizik var. Taş gelmiş herhalde. Onda işe yarar mı ? Ben bilmiyorum becerebilir miyim ?
izlediğim kadarıyla rötuş boyasına o küçük hazneye koyuyorsunuz ve hedef bölgeye nokta nokta basıyorsunuz. sanırım 2 kat öneriliyor (derinliğine bağlı olarak kat sayısı değişiyor sanırım)

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
merhabalar
bu kalemle işlem yaptıktan sonra başka işlem yapmamız gerekiyor mu acaba? nette incelediğim kadarıyla 2 kat olarak uygulayın diyor fakat bazı videolarda söz konusu alan üzerine polisaj makinesi ile işlem yapılıyor. bu sorunun cevabına göre alacağımdan bilgilendirirseniz sevinirim:)
Yüzeyde rötuş yapılmamış gibi homojen bir yüzey istiyorsanız. 2 kat ve boya seviyesinden yukarda uygulamanız hatta boyaya mümkünse sertleştirici karıştırarak kullanmanız gerek. Bu şekilde uyguladıktan sonra zımpara ve polisaj işlemi gerekiyor.
Ben uğraşamam diyorsanız mümkün olduğunca ince işçilikle rötuş yapabilirsiniz ama yakından bakılınca dikkat çekecektir.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Taş izinin oluşturduğu çukurları doldurmada birebir.

Çok yakından baktığınızda herhangi bir rötuşun göze çarpmamasını istiyorsanız hafif zımpara ve polisaj şart. Fakat birkaç tane taş izi için bence bu işlemler gereksiz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
merhabalar
Ben de amazon yorumlarını okudum herkes memnun ancak bazıları ürünün kullanımdan sonra tıkandığını yazmış, su alkol tiner hatta hava kompresoru bile denemiş tıkanıklığı çözülmemiş. Onun haricinde ürün çok iyi gibi yorumlar var. Kullananlar varsa bilgilendirebilirler
Bu üründen kullanıyorum ben. Yatay yüzeylerde kullanması zor açıkçası. Ancak düşey yüzeylerde kullandığınızda sonuç mükemmel oluyor. Sonucun mükemmel olması için kullandığınız boyanın da çok iyi olması lazım. Özellikle içinde sertleştiricisi olması gerekiyor. Sonrasında ise ben tinerle içini temizledim. Hatta içine tiner koyduktan sonra ucunun bozulmaması için hafifçe iğneyle yokladım. Şuan hiç bir sorun yok. Defalarca da kullanabilirsiniz.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Fiyat gerçekten çok iyi bende benimkini yedekliyeyim bu fırsatı kaçırmadan, zor bulunan bir ürün malum TR’de.
1 adet bende istiyorum mümkünse :)

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Ben bu kalemi kullanabilecek kadar yetenekli ve hassas değilim birde uygun renk boya gerekiyormuş. Benim isteğimi iptal etmeniz mümkün müdür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...