Logo Hakkında ki Düşünceleriniz?

iso_manyak

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
El yazısı okunurluk oranını düşürdüğü için kaldırdım. Videolara logo olarak falan koyduğumda yakışmadı.
Renklerde biraz değişiklik yapıp tek taslak üzerinden gitmeye çalıştım.

Corel den dışarı aktarırken renkleri değiştirdiği için yeşil renk çok açık çıkıyormuş sorunu buldum.
Asıl renk tonu bu şekildeydi.
Benim ismim geçiyor telif hakkı bende ama :) Bu tarz logolarin modası geçti daha farklı logolar deneyin hocam..
telif hakkını düşünemedim kusura bakma :)
hocam beğendiğiniz logo varsa örnek olarak verebilir misiniz. çalışalım.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
El yazısı okunurluk oranını düşürdüğü için kaldırdım. Videolara logo olarak falan koyduğumda yakışmadı.

Corel den dışarı aktarırken renkleri değiştirdiği için yeşil renk çok açık çıkıyormuş sorunu buldum.

Grafik konusuda desteğe ihtiyacınız olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Aşagıdaki örnekler belki size fikir verebilir.

Screenshot
Screenshot
Screenshot

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

En baştaki büyük olan logo diyorum ben.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bana kalırsa da başta olan siyah logo ancak Pro'muzun dediği gibi bu tip logolar yerine daha ilgi çekici logolar daha samimi ve daha güzel geliyor.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Detailing ve garaj kullanılıyor da bu Cleaningi de millet temizlik şirketi gibi algılanmasın :) sana sonra eve ne kadar gidiyosnuz diye sorarlarsa al başa bela :)

iso_manyak

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Grafik konusuda desteğe ihtiyacınız olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Aşagıdaki örnekler belki size fikir verebilir.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
İlgin için teşekkürler Pro. Bunlara örnek olarak bakmıştım ama polisaj, fırça gibi detayları logo da kullanmak istemedim. Zaten bir çoğunun logosunda araba resmi var :) Bende sade olsun diye düşündüm.
En baştaki büyük olan logo diyorum ben.
Bana kalırsa da başta olan siyah logo ancak Pro'muzun dediği gibi bu tip logolar yerine daha ilgi çekici logolar daha samimi ve daha güzel geliyor.
Teşekkürler yorumunuz için.
Detailing ve garaj kullanılıyor da bu Cleaningi de millet temizlik şirketi gibi algılanmasın :) sana sonra eve ne kadar gidiyosnuz diye sorarlarsa al başa bela :)
Koltuk temizliği ayağınıza geldi diye gezeriz artık :D Amacımız temizlik olduğu için bir değişiklik yapıyım dedim. Tabi arama motorlarında ve sosyal medya aramalarında kayıp yaşayacağımızı düşünüyorum.
Aklıma gelen diğer isimler
Elit Detailing
Vip Detailing
Star Detailing
Pro Detailing
Gibiydi aslında ama niyeyse bu daha hijyenik geldi bana :D

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Vip güzeldir kaliteyi de yapılan işçiligi de bir tık gösterişli yaptınız mı ışıga üşüşen sinek misali müşteri avlamaya başlarsınız diye düşünüyorum bizim insanlarımız gösterişi seviyor çünkü reklam önemli

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Bence daha avrupayi tarzda bi isim olsa daha iyi gibi. Bizim insanımız anlamaz ama yabancı diye daha iyi sanar tecrübeyle sabittir. Yerli olunca güvenmiyorlar genel olarak çünki :/