İnceleme Lucullan Marka Yikama Eldiveni incelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
"97 araç" çok önemli bir kriter tabi. Elinize ve emeğinize sağlık.
Görünüş itibariyle meşhur markalı bazı eldivenlere benziyor, ilk bakışta onları anımsattı. Muhtemelen o markalar da Çinde bu firmalara fason ürettiriyordur.
Meguiars paylaşımı için de ayrıca memnun oldum. Çünkü bendeki eldiven çok fazla kullanılmadı, ileride nasıl bir hale geleceğini görmüş oldum. Tüyleri kısa olduğu için ve kuzu postu eldivenlere göre daha sert yapıda olduğu için kuzu postu bir eldiven almayı düşünüyordum. Sizce gerek var mı buna? Yoksa Meguairs eldivenle gittiği yere kadar gideyim mi?
Hocam elinizde meguiars varsa gerek yok coklu eldiven yontemi ile arac yikayacaksaniz lucullan i degerlendirebilirsiniz Aslinda dediginiz Tamamiyla dogru Piyasa da Eldiven 1 tane ancak her marka kendi amblemini veya reklamini yaparak daha yuksek fiyata satabiliyor eldiven harici ornek verecek olursak

Davlumbaz icin kullanilan Firca

Bu firca

3D - Divortex - Spta- Lucullan - Chemial Guys adina piyasada satilmaktadir

İyi detaylar :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey eldivenleri uzaya çıkartıp zamanı bükmüşsünüz. size ve emegi geçen her bir şahsa teşkkürler. geri bildirimler çok yararlı.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, bey eldivenleri uzaya çıkartıp zamanı bükmüşsünüz. size ve emegi geçen her bir şahsa teşkkürler. geri bildirimler çok yararlı.

iyi detaylar.
Ustadim Tesekkurler guzel yorumun icin geri bildirimler mutlaka olacaktir :)