Ortak Alım M700 temizlik tineri

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Son düzenleme:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
valla bakmadım daha ama plastware diye bir site vardı ordan alabilirim

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Şişe konusunda şurayı buldum geçenlerde n11'de

8 adet şişe kargo dahil 40 tl civarı, 10 adet 50 TL, tanesi 5 lira yani. Uygun gibi geldi fiyatı ama ürün iş yapar mı?

Hdpe - Geniş Ağızlı - Sızdırmaz Kapaklı Şişe - n11.com
yapar tam istediğim şişeler bunlar sadece kilitli kapağı yok. Bu uygunmuş. Hangisi derseniz onu alalım fark etmez
@Fatihkandemir plasware.com site buydu daha önce almıştım ama kapanmış galiba, girmiyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
yapar tam istediğim şişeler bunlar sadece kilitli kapağı yok. Bu uygunmuş. Hangisi derseniz onu alalım fark etmez
@Fatihkandemir plasware.com site buydu daha önce almıştım ama kapanmış galiba, girmiyor.
Tamamdır abi ben okeyim, ilkekimya'ya internet sitesinden baktım güvenilir gözüküyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vallahi bana da farketmez. Kendime alacaktım kimyasala dayanıklı şişe,hazır konusu geçmişken de buraya atayım değerlendirelim dedim. Hangisinden alırsak kendim de eve ondan alayım :) çünkü bilgim yok hani tipleri aynı da kimyasala dayanım konusunda diğer beyaz şişelerden farkları varsa diye

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pasta cila wax uygulaması yapicam öncesinde ipa veya bunu alın diye okumuştum forumda eğer işime yararsa bende almak isterim (çok bilgim yok ondan böyle yazdım kusuruma bakmayın:))

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
hdpe kimyasala dayanıklı şişe düşünüyorduk ama deler mi acaba?
birşey olacağını zannetmiyorum.@Murat abi den sağolsun göndermişti 1 ay kadar önce hdpe şişe’de bir sorun yaşamadım.hala aynı şişede depoda duruyor ağzı kapalı ama kalın hdp gibi
hdpe kimyasala dayanıklı şişe düşünüyorduk ama deler mi acaba?
@Sercan20 kardeşimin dediği yerden alın şişeleri sanki bir tık daha kalın normal hdpe Şişelere göre
birşey olacağını zannetmiyorum.@Murat abi den sağolsun göndermişti 1 ay kadar önce hdpe şişe’de bir sorun yaşamadım.hala aynı şişede depoda duruyor ağzı kapalı ama kalın hdp gibi.
Ürün sağsalim vardığında herkes sızdırmaz cam kavanoza koysun ne olur ne olmaz.